VORIGE LEVENS REGRESSIE MET HYPNOSE

Hypnose Praktijk Vorige Levens / Regressie

De vraag of je vorige levens hebt gehad is iets dat veel mensen fascineert.Het heeft altijd iets mysterieus. Wie was ik in mijn vorige leven? Een koningin, een leider van een grote macht of een eenvoudige burger?

Er wordt heel veel verteld en er is veel informatie te vinden over vorige levens. Er zijn mensen die echt geloven dat ze een eerder leven hebben gehad, of misschien wel meerdere levens. Er zijn ook mensen die geloven dat er speciale soorten genen zijn, waar alles in zit opgeslagen wat je ooit hebt beleefd en die worden overgedragen van ouder tot kind. Een ‘vorig-leven gen’.

Maar er zijn ook mensen die geloven in een ‘universeel bewustzijn’:een speciale plek waar alles wat je doet in je leven wordt opgeslagen en dat je die plek kunt raadplegen bijvoorbeeld met hypnose.

Deze techniek heet Hypnotic Past Life Regression of Vorig Leven Regressie.

Er zijn al voorbeelden van mensen die beweerden dat ze Julius Ceasar waren in een vorige leven of zelfs hitler!

Tot welke groep je ook behoort, het is een feit dat er ‘iets’ gebeurt wanneer je een vorig leven regressie beleeft. Dit is een hypnotische techniek waarbij een persoon geleidt wordt naar wat sommige mensen ervaren als ‘een vorige leven’.

Mijn mentor Gerald Kein vertelde ooit :​

‘In 2002 ontmoette ik een moeder, samen met een stralend jong meisje van vijftien jaar, die graag in hypnose wilde gaan om een vorige leven regressie te ervaren. Dat meisje wilde dat zo graag omdat ze een heel sterk gevoel had van wie ze was in een vorige leven. Ik vond het goed en ik leidde haar onder hypnose, naar wat zij ervaarde als een vorige leven.

​Toen het meisje aangekomen was bij haar vorig leven, vroeg ik haar : ‘Wat gebeurt er, wat zie je?’ en het meisje antwoordde: ‘Ik ben in een kantoor en ik ben aan het werk. Ik hoor muziek die uit een radio komt.’Ik vroeg haar: ‘Welke muziek wordt er gespeeld op de radio?’ en het meisje antwoordde:‘
Ik hoor Chuck Berry (blues muziekartiest uit de jaren ‘50)’. Ik vroeg haar: ‘Wat vind je van Ray Price?’. ‘Vind ik ook goed maar Chuck Berry vind ik de beste.’ antwoordde het meisje.‘Welke dag is het vandaag’ vroeg ik haar en het meisje antwoordde ’Het is zondag’.

‘Waarom werk je op zondag?’ was mijn vraag en zij antwoordde: ‘Er was nog wat administratief werk te doen en ik verveelde me thuis, dus vind ik het niet erg om op zondag te werken.
’Wat is het telefoonnummer van het kantoor waar je werkt? was mijn vraag aan haar. Het meisje geeft een telefoonnummer en ik schrijf het nummer op.
Daarna vraag ik aan haar: ‘Voor welk bedrijf werk je?’. ‘Ik werk voor BV- Consulting (fictieve naam)’.
‘Wat is je naam en heb je nog familie?’ Het meisje: ‘Ik ben Anna Walker en ik heb een broer’.
Ik vroeg haar: ‘Ga nu naar het moment, één minuut vóórdat je doodgaat in dat leven, maar ik wil nu dat je alles bekijkt zoals je naar een televisie kijkt, je moet het niet meer beleven.
’Het meisje begint te vertellen: ‘Ik kom uit kantoor en steek de straat over, er komt een vrachtwagen aan en de vrachtwagen rijd me aan.’Ik zei tegen het meisje: ‘Ik ga nu tellen van één tot tien en bij en bij tien ben je hier weer terug in het jaar 2000 in dit leven’…

Achteraf hebben we het bedrijf waar ze voor werkte gebeld en er werkte daar inderdaad een Anna Walker in 1952! En ze had een broer. Die hebben we ook opgezocht en we vonden inderdaad een Steve Walker. Ook die hebben we opgebeld en hij had inderdaad een zus die overleden was aan de gevolgen van een verkeersongeval; ze werd aangereden door een vrachtwagen en ze heette… Anna!

Als er nog vragen zijn, over vorige levens of iets anders, stel ze gerust via het contactformulier.

Blijf gezond en gelukkig en… Tot de volgende!

Isa Kose – C.Ht

Waarom Hypnose Praktijk?

Scroll Up