VIRTUELE MAAGBAND ERVARING VAN BERNADETTE

VIRTUELE MAAGBAND ERVARING

VIRTUELE MAAGBAND GETUIGENIS : INTERVIEW MET BERNADETTE

Isa:  Bernadette, je bent drie jaar geleden onder hypnose geweest, en ondertussen ben je 60 kilo lichter.  Hoe heb je dit ervaren?

Bernadette:  Ik zit in een rolstoel, het is nogal moeilijk om af te vallen als je niet veel beweegt.  Voor mij was het met mijn 140 kg hopeloos (2015).  Ik kon me nauwelijks aankleden en het ging van kwaad naar erger.  Uit wanhoop adviseerde mijn huisarts me om jullie te raadplegen.

Mijn begeleider liet jullie nieuwsuitzending van VTM zien, waar we jou aan het werk konden zien met een van je cliënten.  Ik heb toen meteen contact met jullie opgenomen om een afspraak te maken.

Isa:  Hoe voelde je je voor de sessie?  Was je er helemaal klaar voor?  Had je twijfels?

Bernadette:  Alles ging kriskras door elkaar in mijn hoofd toen ik bij jullie vestiging in Antwerpen aankwam.  De hypnotherapeut heeft mij fantastisch geholpen en me netjes uitgelegd hoe hypnose werkt, wat je kan verwachten, enz.
Gewoon FANTASTISCH!  Daar ben ik hem nog altijd ontzettend dankbaar voor!

Isa:  Hoe voel je je nu, terugkijkend naar de laatste drie jaar?

Bernadette:  Gewoonweg formidabel!  Ik voel me vrij, want ik kan in de winkel gaan of langs een bakkerij passeren zonder zin te hebben in die lekkernijen.  De zin is volledig weg.

Isa:  Hoe was het dan vóór de hypnose?  Had je veel zin?  Kon je meer eten?

Bernadette:  Oh ja, absoluut!  Ik kon niet langs een bakker passeren zonder iets te kopen (lacht).  In feite test ik mezelf nog steeds; ik ga bewust langs een bakker of door de snoepafdeling in een supermarkt om te zien of ik nog steeds geen zin heb.

Isa:  En?

Bernadette:  Ik passeer nu moeiteloos langs al die lekkernijen!

Isa:  Na de sessie voelde je onmiddellijk dat je minder kon eten, klopt dit?

Bernadette:  Niet na de sessie, maar toen ik thuiskwam.  Ik kreeg mijn avondmaal niet op (de helft).  Het was nochtans iets wat ik heel graag at.  Ik kreeg het gewoon niet meer binnen! (lacht)

Isa:  Ik herinner me nog dat je me een e-mail stuurde, dat je je virtuele maagband te strak had gezet door zelfhypnose.

Bernadette:  Ja, dat weet ik nog heel goed.  Door de tips die ik van je kreeg, was dit snel opgelost.  Ik was nooit in paniek ofzo, maar wou dit gewoon melden aan jou als mijn therapeut.

Isa:  Heb je nog een laatste woord voor onze lezers?

Bernadette:  In feite kwam ik om te vermageren, maar ik heb zoveel meer gekregen!

Ik ben nog steeds tevreden met mijn nieuwe “ik”.  Ik ben de mensen die mij jullie aangeraden hebben eeuwig dankbaar … en zeker en vast ook de hypnotherapeut zelf die me zo fantastisch geholpen heeft.

Ik hoop dat mijn verhaal antwoord heeft gegeven op een paar vragen die mensen mij af en toe gesteld hebben op Facebook.  Tot op heden blijf ik op mijn laatste gewicht.

Hypnose werkt echt waar, ik ben het levende bewijs!

Isa:  Bedankt voor je tijd, Bernadette!

Bernadette:  Mijn plezier!

Wil jij ook vermageren dankzij ons unieke ‘Virtuele Maagband Programma’?  Klik dan hier om de dichtstbijzijnde hypnotherapeut te vinden.  Daarna kan je direct je afspraken inplannen in de online agenda.

Of misschien wil je eerst meer ervaringen lezen over de hypnose maagband op onze website. 

Waarom Hypnose Praktijk?

Keurmerken

Scroll Up

Let op:

Voor sessies vanaf 1 januari 2021 geldt ons nieuwe tarief van 135 euro per sessie.