VERMAGEREN ONDER HYPNOSE – HOE WERKT DAT?

Vermageren is een kwestie van wilskracht! Toch? Je let braaf op wat je in je mond steekt. Tegelijk zorg je ervoor dat je meer beweegt. De sportschool kent straks geen geheimen meer. Als je maar volhoudt! En laat dat nu net zijn waar het schoentje wringt. Hoe hou je het vol om jezelf iets te ontzeggen? Om dat lijf, dat snakt naar de dingen die jij het niet wilt geven, te dwingen om actief te zijn? Doorbijten! Maar wat als dat ook gemakkelijker kon? Hoe? Door te vermageren onder narcose, natuurlijk.

DE KRACHT VAN HYPNOSE

Hypnose is namelijk krachtiger dan wilskracht. Bij een dieet loop je namelijk constant te denken aan eten. En zeg nu zelf, hoe helpt dat nu om minder te gaan eten! Bovendien vervalt je lichaam vaak in vreetbuien als je het een tijdje doet afzien. De kilo’s die je wist te vermageren, kom je zo weer bij door de automatische hamster reflex van je lichaam. Je kan dat ook gewoon allemaal links laten liggen door te vermageren onder hypnose.

Vermageren onder hypnose om je onderbewustzijn aan te pakken

Hoe werkt dat dan precies? In je onderbewustzijn zitten alle programma’s voor je dagelijkse handelen opgeslagen. Dus ook die van je eetpatroon. Dat begint al heel vroeg. Beeld je in: een vermoeide nieuwe moeder en een huilende baby. Mama gaat uiteraard kijken naar wat er mis kan zijn. Een vuile luier? Zo verholpen. Oei, toch huilt hij nog. Dan zal hij vast honger hebben! Dus krijgt baby lekker de fles of gaat hij aan de borst. Maar misschien had baby gewoon nood aan een lekkere knuffelsessie met mama. Bij mama voelt hij zich namelijk veilig in de grote boze wereld waar hij zo bruut in werd gegooid. Uiteraard krijgt hij ook wat hij wilt: knuffels. Als mama eten geeft, is hij automatisch ook lekker dicht bij haar. Maar onbedoeld geeft mama hem ook een link mee die jouw latere vermageren gaat bemoeilijken: een veilig gevoel krijg je van een volle maag. Die link gaat vermageren onder hypnose dan doorbreken.

Of nog: misschien heeft al jouw diëten de natuurlijke hamsterreflex van je lichaam net versterkt! Je lichaam houdt van stasis. Veranderingen heeft het niet graag. En liever dan iets te kort te komen, heeft je lichaam graag te veel. Te veel reserves, voornamelijk. En vermageren, tja, dat is die reserves aanpakken. Als je bij een dieet veel kilo’s op korte tijd wegwerkt, ga je je lichaam in hamstermodus dwingen. De verloren kilo’s zal het willen recupereren, want wat als er nog eens zo’n periode van schaarste aankomt? Met als gevolg dat je je nadien weer laat vangen in vreetbuien. Als dat vaker gebeurt, gaat jouw onderbewustzijn dat ook opslaan. Opnieuw is dit waar de je onder hypnose aan gaat werken om te vermageren.

Nieuwe gewoontes aanleren

Eigenlijk is vermageren onder hypnose gewoon het aanleren van gezonde eetgewoonten. Maar omdat je dat aanpakt bij de basis, zal je er zelf veel minder bewust voor moeten werken. Je onderbewustzijn neemt het gros van het werk op zich. En jij zal gewoon vermageren!

Waarom Hypnose Praktijk?