Lose Weight

Vermageren met hypnose

Vermageren met hypnose

Gedaan met diëten. Vermageren gaat vanaf nu vanzelf. Klinkt dit te goed om waar te zijn? Dat is het niet! Het is bewezen dat vermageren met hypnose zeer effectief is. Dus gedaan met het eeuwige tellen van calorieën. Je hoeft niet meer de hele dag met eten bezig te zijn – let’s face it, dat werkt alleen maar averechts. Denk niet aan roze olifantjes, en wat krijg je dan? Juist…

Vermageren met hypnose is werken aan de oorzaak

Maar hoe gaat dat dan in zijn werk? Wat maakt dat dit beter werkt dan alles wat je tot nu toe geprobeerd hebt? Bij vermageren met hypnose, werk je niet aan de gevolgen, maar aan de oorzaken. Gewichtsverlies is dan een mooie bijkomstigheid. Je onderbewustzijn gaat het zware werk doen in jouw plaats. Jij krijgt terug een gezonde verhouding met eten en voeden.

Onbewust leg je heel je leven lang verbanden. Denk maar aan panische reacties als je een hond hoort of ziet, wanneer je als kind ooit gebeten bent. Roze is voor meisjes, blauw voor jongens. Ook het soort muziek die je fijn vindt, of nostalgische herinneringen bij de geur van de zee. Aangezien eten en voedsel zo’n cruciaal onderdeel van ons leven zijn, mag het dan ook niet verbazen dat ook daar veel en sterke verbanden bestaan. En die ontstonden al vroeg. Negen maanden lang zat je veilig in mama’s buik. Je kwam er niets tekort. Honger kende je niet. Alleen warmte, haar stem en die van papa. En dan werd je geboren. Plots is er daar die harde, koude wereld. Een lege maag, longen die branden. Een heel lichaam dat vanaf nu zelfstandig moet werken. En dat is overweldigend eng. Geen wonder dat je huilt. Liefst wil je terug naar dat kleine, warme nestje. Mama en papa’s armen, dat is voor jou veiligheid, zekerheid, in een wereld die dat allesbehalve is. Maar mama en papa zijn hier nog even nieuw in als jijzelf. Als jij huilt, is hun eerste reactie om te kijken of je geen vuile luier hebt, en vervolgens te kijken of je niets tekort komt. Al snel krijg je een flesje of de borst. Terwijl jij zo lekker veilig bij mama of papa ligt, wordt je maagje gevuld. Het eerste verband is gelegd: een volle maag is aangenaam en veilig. Die link wordt maanden aan een stuk bevestigd en versterkt. Het gevolg is dat je als volwassene aan emo-eten gaat doen. Ben je een beetje nerveus? Dan is dat zakje chips snel verorberd. Ons lichaam heeft evolutionair gezien jammer genoeg een voorkeur voor suiker- en vetrijke voeding. En zo bouw je doorheen je leven nog tal van verbanden op, allemaal gelinkt aan eten. De ene zal al wat gezondere gevolgen hebben dan de ander.

Vermageren onder hypnose is krachtig en eenvoudig

Dat brengt ons dus bij het hele punt: vermageren met hypnose. Hypnose brengt je in een lichte trance, waarbij je heel vatbaar bent voor suggesties. De hypnotherapeut gaat met zulke suggesties de verbanden die je hebt opgebouwd weer verbreken. Waar nodig worden ze aangepast, of zelfs helemaal opnieuw herschreven. Onbewust ga je nieuwe verbanden leggen. Dat stukje chocola waar je niet van af kan blijven, gaat plots niet lekker meer smaken. Of nog krachtiger: je kan je lichaam doen geloven dat je een maagverkleining onderging. Niet letterlijk, natuurlijk. Maar je kan wel overtuigd worden dat je minder nodig hebt. Je eet enkel nog tot je voldaan bent, en laat de rest gewoon voor een andere keer. Het is zo straf, dat zelfs redactrice Judith er een reportage van maakte voor Flair. Ze begon sceptisch aan het verhaal, maar zelfs zij moest toegeven dat ze vlot kon vermageren na slechts één sessie met hypnose. “Ik heb het gevoel dat ik het zelf doe, maar dat mijn wilskracht een flink schop onder haar gat heeft gekregen.”

Share
Isa Kose

Isa heeft zijn hele leven gewijd aan het helpen van mensen. Ze op een positieve manier beïnvloeden en ze te helpen met progressieve technieken. Al van kinds af aan bezorgde het helpen van zijn omgeving hem vreugde en dat gevoel groeit elke dag nog steeds meer. In de loop der jaren verdiepte hij zich in NLP of neuro linguïstisch programmeren, een communicatieve hypnose. Later maakte hij kennis met een directe, snelle hypnose, een krachtige tool om levens voorgoed te veranderen.

Leave comment