Virtual Gastric Band

Vermageren dankzij een maagring onder hypnose

Vermageren dankzij een maagring onder hypnose

Heb je ook geen zin meer om altijd honger te lijden als je weer maar eens probeert af te slanken? Dat hoeft gelukkig ook niet meer! En je hoeft er niet eens voor onder het mes. Onder hypnose kan u gemakkelijk een virtuele maagring laten plaatsen. De innovatieve techniek van Hypnose Praktijk heeft zijn werkzaamheid al meermaals bewezen. Ook u zal er mee gebaat zijn.

Wat is een maagring onder hypnose?

Maar wat is dat nu precies? Iedereen kent intussen wel de traditionele fysieke maagring. Tijdens een chirurgische ingreep brengt een dokter een soort elastiek aan rond uw maag, waardoor die nog slechts kleinere porties kan verdragen. Net als alle operaties, houdt ook deze ingreep echter risico’s in. Narcose op zich houdt altijd een zeker risico in. Er is kans op de vorming van littekenweefsel. De ring kan ook weer worden uitgerokken, indien men toch meer eet. Dat kan omdat zo’n fysieke maagring de oorzaken van het overgewicht en de eetproblemem niet aanpakt. Als de ingreep wel vlekkeloos verloopt, is het effect uiteraard een snel en duidelijk verlies van gewicht.

Hoe werkt een maagring onder hypnose?

Die voordelen behoud je ook bij het plaatsen van een maagring onder hypnose. Bovendien kan je de medische risico’s achterwege laten. Sterker nog, je blijft volledig bij bewustzijn tijdens het aanbrengen van deze maagring. En omdat er eerst wordt gewerkt aan de oorzaken en onderliggende problematiek, is de maagring onder hypnose nog effectiever. Net zoals bij een fysieke maagring, zal je ook nu sneller een voldaan gevoel ervaren. Je hoeft niet op dieet en mag alles nog eten waar je zin in hebt. Je zal gewoon sneller stoppen met eten. Enkel nog eten omdat je honger hebt, niet omdat je in een emotionele bui bent. Niet meer dan waar je echt zin in of nood aan hebt. Doordat je jezelf niets ontzegt, ga je ook niet het gevoel hebben te moeten vechten om de kilo’s weg te krijgen. Integendeel, het gewichtsverlies is een bijwerking van een nieuw en gezond eetpatroon dat je jezelf hebt aangeleerd.

Uniek aan de maagring die onder hypnose wordt geplaatst bij Hypnose Praktijk, is dat je zelf leert om je eigen maagring strakker te zetten als je het gevoel hebt dat dat nodig is. Dat kan je dan doen door middel van zelfhypnose. Samen met de bandjes die je dan thuis kan beluisteren, zorg je zo voor een blijvend resultaat. In de toekomst zal de maagring onder hypnose dus voorkomen dat je opnieuw gaat beginnen bijkomen. Kortom, dit is een duurzame, gezonde oplossing voor een veelvoorkomend probleem.

Een maagring op jouw maat

Iedereen is uiteraard anders. Daarom wordt tijdens de sessies ook gekeken naar jouw individuele noden. Bij de ene helpt het om een aversie in je onderbewustzijn in te planten. Zo ga je bijvoorbeeld de eeuwige drang naar chocolade kunnen temmen, omdat je vanaf dan elke keer aan broccoli moet denken als je chocolade ziet. Ook het gewichtsverlies na het plaatsen van de maagring onder hypnose zal per persoon verschillen, al naar gelang de BMI en het startgewicht. Doorgaans verlies je de eerste week zo’n twee tot drie kilogram. De weken daarna varieert dat van een halve tot een hele kilo per week. Dat wordt door medewerkers in de gezondheidszorg ook gezien als het ideale traject om duurzaam af te vallen.

Vermageren onder hypnose 

Share
Isa Kose

Isa heeft zijn hele leven gewijd aan het helpen van mensen. Ze op een positieve manier beïnvloeden en ze te helpen met progressieve technieken. Al van kinds af aan bezorgde het helpen van zijn omgeving hem vreugde en dat gevoel groeit elke dag nog steeds meer. In de loop der jaren verdiepte hij zich in NLP of neuro linguïstisch programmeren, een communicatieve hypnose. Later maakte hij kennis met een directe, snelle hypnose, een krachtige tool om levens voorgoed te veranderen.

Leave comment