Kankerpijn elimineren met hypnose

Pijn door kanker: er is hoop voor een pijnvrij leven!

In slechts twee sessies
Resultaat na eerste sessie

Maak afspraak

Bijna iedereen in België heeft wel, direct of indirect, met de ziekte kanker te maken. Per jaar worden er meer dan 65.000 nieuwe kankerdiagnoses gesteld en circa 27.000 mensen in België verliezen hun leven door deze ziekte.

De pijn die met deze ziekte gepaard gaat is heftig en heeft een negatieve impact voor de mensen die met deze ziekte moeten leven. Het is heel moeilijk om met kanker en kankerpijn een normaal leven te leiden. Mensen die lijden aan kanker zijn vaak snel vermoeid, verliezen veel gewicht en lijden aan gewrichts- en botpijn.

De meest voor de hand liggende oplossing voor de bestrijding van kankerpijn is de inname van veel medicijnen. Dit kan zeker helpen om de pijn voor een poosje te verminderen. Omdat de medicatie voor kanker erg sterk is, hebben veel mensen ook last van nare bijwerkingen. U kunt hierbij denken aan: slaperigheid, huidproblemen, misselijkheid en hoofdpijn. Omdat de kankerdiagnose ook veel zorgen met zich meebrengt, kunnen deze bijwerkingen vaak resulteren in droefheid en zelfs depressies.

Als u dit leest bent u waarschijnlijk op zoek naar een oplossing voor uzelf of voor een familielid of vriend. U hoopt dat er een manier is om kankerpijn te behandelen zonder al die nare bijwerkingen. Misschien hoopt u dat er een behandelingswijze bestaat die niet alleen de pijn vermindert, maar de pijn zelfs volledig laat verdwijnen!

Wij kunnen u helpen!

In onze Hypnose Praktijk zijn wij gespecialiseerd om mensen in bovengenoemde situatie te behandelen. Onze deskundige hypnotherapeuten zijn vriendelijk, gekwalificeerd en toegewijd om u bij te staan.

Wij hebben jarenlang ervaring met het behandelen van mensen die lijden aan kankerpijn. Onze cliënten zijn mensen die aan kanker lijden maar ook mensen die van kanker zijn genezen maar nog steeds last hebben van pijn.

Wij concentreren ons volledig op het elimineren van uw pijn en we staan klaar om u hierbij te helpen.

De kankerpijn kunnen we al vaak in één sessie voor u wegnemen door hypnose en hypnotherapie en dit alles zonder het gebruik van reguliere medicijnen, nare injecties of een massage.