WALTER CALLEBAUT | HYPNOTHERAPEUT IN ANTWERPEN

Walter Callebaut Hypnotherapeut

Walter Callebaut

Hypnosetherapeut

Als hypnotherapeut ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van prestaties van cliënten, en het oplossen van problemen op het gebied van gewichtsbeheersing, verslavingen en angsten. Hypnotherapie is voor mij geen job, maar een passie. Met hypnose helpen we mensen met echte, blijvende veranderingen in hun leven te bewerkstelligen. Veranderingen die belangrijke verbeteringen in het leven tot gevolg hebben.

Hypnose Praktijk Antwerpen Linkeroever

Pieter Doorlantlaan 3, 2050 Antwerpen Linkeroever, België

Opleidingen

 • Neuro-Linguïstisch Programmeren (2007)
 • Opleiding tot hypnotherapeut (2009)
 • Het gebruik van Ideomotorische Signalen in Therapie (2010)
 • Hypno-Anesthesie (2010)
 • Virtuele Maagband Docent (2013)
 • Parts Therapy: werken met deelpersoonlijkheden (2014)

Bij Walter kun je terecht voor:

 • Virtuele maagband & Afvallen (Docent)
 • Stoppen met roken
 • Eetstoornissen
 • Psychosomatische klachten
 • Angsten & fobieën
 • Verslavingen
 • Seksuele problemen
 • Algemene gedragsverandering
 • Alle andere diensten vermeld op deze website

Visie

De hele carrière van Walter Callebaut staat in teken van het helpen van mensen. In deze functies was hij voortdurend bezig het beste uit mensen naar boven te halen. Maar het was met hypnose, dat het hem duidelijk werd dat hij veel meer kon bereiken.

Enkele jaren geleden richtte hij zich immers op hypnose en vanwege zijn steeds groeiende interesse en honger naar kennis, certificeerde Walter zichzelf tot diverse complexe hypnose technieken en hypnotherapeutische modaliteiten. Vermageren, fobieën, angsten en verschillende andere gebieden behoren ondertussen tot zijn expertise.

Werkervaring

Talen

Ik doe mijn sessies in volgende talen: Nederlands

Persoonlijk

Geboren in Antwerpen op 1964
Ik ben getrouwd en ik woon in Antwerpen.
Ik heb twee kinderen.

HYPNOSE PRAKTIJK ANTWERPEN LINKEROEVER

  Neem contact op met Walter

  Waarom Hypnose Praktijk?

  Dokter JUTTA BORMS in haar boek ‘NA DE CRASH’ over haar hypnosesessie voor slaapproblemen bij Walter Callebaut:

  11/09/2019: “Ik heb het precies nagekeken: ik ben begonnen op 111.3 kg en vanmorgen 84.6 kg.”

  15/11/2019 FOLLOW-UP: “Goedemorgen! Vanochtend gewogen en als eerste cijfer de 7 gezien!🎉🥳dat wil dus zeggen: 31.5 kg eraf!!!!!”

  14/08/2020 FOLLOW-UP: “YES!! Nog 2 kg dan sta ik op 75kg. Ik ging eerst voor 85 kg. Dat was wel al weinig vond ik toen en vooral veel kilo’s te gaan maar daar zit ik nu al 8 kg onder🥳 Ik kan nu figuurlijk! en letterlijk 😄 de broekriem wat aantrekken. Lieve groetjes vanuit Terneuzen 🤗

  1 JAAR LATER FOLLOW-UP: “Deze maand een jaar geleden dat ik de eerste keer naar jou ging en kijk mij nou! Ik hou het ook gewoon vol. Dat is nog nooit gebeurd dus nogmaals: SUPER BEDANKT!!🤗

  Sonja K.

  “Hallo Walter, 
  Ik wou je even zeggen dat mijn leven helemaal veranderd is in positieve zin. Dankzij jou ben ik genezen van mijn hypochondrie, waar ik al ongeveer 52 jaar mee rondloop. Niet te geloven hoe rustig ik nu ben en hoeveel mooier het leven is nu ik niet meer angstig ben en eindeloos pieker. Ik praat zelfs rustig in plaats van te ratelen. Volgens mijn vrienden ben ik wel het levende bewijs dat hypnose werkt! Duizendmaal dank!”

  Groetjes, Josee A.

   “Hoi Walter, wat een mooie ervaring! Ondertussen heb ik zo goed als niks meer gesnoept! Te weten dat ik mag eten wat ik graag eet, maar minder, bewuster en gezonder geeft zo’n grote geruststelling. Ook wetende dat ik iets mag snoepen als ik er écht zin in hebt, maar dat het geen drang of gewoonte meer is, dat is zó fijn! En ja, die drang is eigenlijk ook helemaal weg. Ik hoor heel de tijd jouw stem in m’n hoofd: “Het is geen dieet meer, Agnes. Het is een levenswijze.” Dank je wel!”
  Agnes V.G.

  “Hey Walter, ik wil je effe laten weten hoe het ondertussen met me gaat.  Jammer dat je mijn blijdschap nu niet via mijn stem kan horen, maar door jou heb ik mezelf terug gevonden! En dit door jouw hulp, door de virtuele maagring die je onder hypnose bij me hebt geplaatst. Ik had nooit kunnen denken dat dit zoveel zou veranderen, maar toch is er tot op heden 7 kg af en wat me nu zeer goed lukt, zijn die 3 kleine porties eten per dag. Ook mijn snoepgewoontes en drang naar zoet zijn verdwenen! En natuurlijk de dagelijkse geweldige diepe ontspanning door het beluisteren van jouw rustgevende stem op het geluidsbestandje helpt mij zeer goed. Ik ben je zo dankbaar om mij hierbij te helpen en ik verzorg mijn “tempel” zoals het hoort! Nog 3 kilo te gaan en dan … “bubbles time”! Nogmaals een dikke, dikke mercie voor de zeer goede begeleiding!”
  Ann D.

  “​Hallo Walter, ik ben enkele maanden geleden bij jou geweest, omdat ik geen groenten of fruit kon eten. Ik vond de smaak echt niet lekker en het gevoel in m’n mond was niet prettig. Wel, alles verloopt steeds beter en beter! Ik had dat nooit verwacht. Ik eet elke dag gewoon gezellig mee met wat mijn lief maakt en ondertussen eet ik paprika, courgette, wortel, pompoen, sojascheuten, selderij, khaki, peer, kiwi, druiven en noem maar op! Niet alles valt even hard in de smaak, maar ik ga het proeven al niet meer uit de weg en daar ben ik heel blij om. Heel tevreden dus met de vooruitgang, waarvoor nogmaals dikke merci!”
  Janice L.

  “Ik ben door jouw hypnotherapie heel goed geholpen, en dit tot mijn eigen grote verwondering. Ik stond aanvankelijk heel sceptisch tegenover hypnose en de geheimzinnigheid die er rond hing, o.a. door de spectaculaire verhalen op TV en in tijdschriften. De sessies verliepen heel tof en gaven me terug meer vertrouwen in mezelf. Ik stap nu met oneindig veel zelfvertrouwen in liften, waar ik ooit 17 verdiepingen te voet ging vanuit doodsangst. De schrik voor liften (en kleine ruimtes) is nooit meer teruggekomen. Gewoon de lift in en uit, toiletdeur dicht en op slot in een vreemde omgeving, minder stress als ik met veel mensen in een kleine ruimte zit, enz. Het maakt het leven zoveel makkelijker, ik hoef me geen zorgen meer te maken! En wat heel belangrijk is … het effect is blijvend! Zoveel dank hiervoor!”
  Ingrid S.

  “Ik heb 3 hypnosesessies gehad met Walter voor een virtuele maagring. Ik ben er naartoe gegaan omdat ik erin geloofde en ik geen kracht meer vond om op eigen houtje af te vallen. Ik voelde me meteen op men gemak, had meteen vertrouwen en het voelde goed. Ik ben intussen 7,5 kilo afgevallen op 4 weken tijd! Mijn grootste probleem was dat ik at wanneer ik me slecht voelde. Na de eerste hypnosesessie voelde het bij mij “opgeruimd” en duidelijker vanbinnen. Ik heb een enorme rust ervaren die ik nooit voordien gehad heb. Ik eet veel minder en drink ongelooflijk veel water (4 liter op een dag). T.o.v. vroeger was het makkelijk de hele dag koffie en amper 2 glazen water. Ik heb niet echt zin in vettig eten, maar eerder in slaatjes. Ik eet veel langzamer en permitteer me ook soms ‘snoepjes’, maar dit is miniem en áls ik het eet, geniet ik er echt volop van. Ik kan het echt iedereen aanraden! Ik voel me echt veel beter en rustiger dan voordien! Nogmaals bedankt, Walter!“
  Brigitte B.

  “Al 30 jaar had ik écht last van arachnofobia. In die mate dat ik hysterisch wegrende bij het bespeuren van een spin en dat mijn huisgenoten het maar moesten oplossen. En dat terwijl ik best wel een heel gezonde en evenwichtige persoon ben. Ik kende Walter al langer en besloot om via hypnotherapie mijn probleem aan te pakken. Walter stelde mij meteen op mijn gemak. In de hypnosesessies heb ik hem ervaren als een zeer bekwaam begeleider, die er ten allen tijde voor zorgde dat ik mij comfortabel en veilig bleef voelen.
  Resultaat: na een grondige intake en eerste verkenning en twee heuse hypnosesessies was ik van de spinnenvrees verlost! Ik ben geen liefhebber van spinnen geworden, maar ik kan op een normale manier de confrontatie aan. En dit effect duurt ondertussen al twee jaar. Een echte aanrader!”
  Ann V.H.

  “Hallo Walter, het is intussen bijna 3 maanden geleden dat ik aan het “grote avontuur” begon. Ik zit bijna op mijn streefgewicht, fantastisch gevoel! Ik vertrek eind volgende week op vakantie en ben benieuwd hoe mijn eetpatroon daar gaat verlopen, maar 1 ding weet ik nu wel zeker: als je slanker bent zoals ik nu, dan ben je extra gemotiveerd om het zo te houden! Genieten ga ik zeker, maar dat hoeft niet meer gepaard te gaan met grote porties eten, drank en desserts. Ik ben geen “vuilbak” meer, zoals vroeger!
  Mijn omgeving reageert ook heel positief op mijn nieuwe “ik” en ze zijn vooral enthousiast over de manier waarop. Dat zal je intussen wel al gemerkt hebben, een aantal mensen zijn ook al bij jou geweest, met succes trouwens. Ik wens jou alvast een fantastische zomer toe!”
  Hilde C.

  “Het is nu een maand geleden dat ik contact opnam met Walter Callebaut. Het idee om gehypnotiseerd te worden, boezemde mij eerst een beetje angst in, maar na een telefoongesprek met Walter was ik al snel gerustgesteld. De eerste sessie was een openbaring. Ik werd echt bewust gemaakt van mijn slechte eetgewoonten en het feit dat ik weinig bewoog. Mijn onderbewustzijn werd hierop attent gemaakt en ik ondernam onmiddellijk na deze sessie de nodige stappen om mijn levensstijl aan te passen. De eerste week was ik al 2,2 kg kwijt. Nu, ongeveer 4 weken later, is het een vanzelfsprekendheid geworden en zijn de goede voornemens echt gewoonten geworden. De kilo’s vliegen er dan ook af. Ik kan het iedereen ten stelligste aanraden!”
  Karla G.

  “Wat ben ik blij dat “hypnose” in mijn leven is gekomen! Ook fantastisch hoe jij me zelfhypnose aangeleerd hebt. Wat ik vooral heel fijn vind, is dat ik nu het gevoel heb dat er “iets” en “iemand” is waarop ik kan terugvallen. Dit geeft me rust en dat is waar ik zo lang naar gezocht heb. Ik ben ondertussen al 4 kg kwijt en supergemotiveerd om mijn streefgewicht te halen! Af en toe snoep ik wel iets, maar ik kan gewoon ook nee zeggen en dat vind ik zo knap van mezelf. Ik blijf mezelf afvragen, waarom heb ik dit niet vroeger gedaan? Maar ja, er zal wel een reden zijn … 🙂 Van harte bedankt voor mijn “nieuwe leven” YES, I CAN!“
  ​Hilde

  “Eindelijk bijt ik niet meer op m’n nagels en pruts ik niet meer aan die velletjes! Vanaf nu gebruik ik enkel het juiste “gereedschap”. Na 50 jaar (en zoveel vieze producten later) ben ik er nu echt vanaf dankzij jouw hypnosesessies. Ik hoef mijn handen en vingers niet langer weg te steken en toon ze nu met veel trots. Wat doet me dat plezier! Heel hard bedankt!”
  K.Z.

  “Aanzet tot bewustwording op elk gebied. Het werkt sowieso, omdat je meer en meer nadenkt bij elke hap die je eet. De aangeleerde technieken helpen dus ook voor andere zaken: betere ademhaling, rustig worden, dingen loslaten, …”
  A.M.R.

  “Ja, ik kan Walter alleen maar aanbevelen. De eerste sessie bij hem was ineens al geslaagd, terwijl ik al jaren elders hypnose volgde, zonder resultaat! Een super hypnotherapeut!”
  Rita P.

  “Ik heb lang getwijfeld of hypnose wel bij mij zou werken, maar ik kan het alleen maar
  aanraden. Ik ben ondertussen 3,5 kg afgevallen, het gaat traag maar dat vind ik niet erg. Ik heb meer zelfvertrouwen en voel me goed. Ik eet ook veel bewuster en alles met veel meer smaak. Dank je wel, Walter!”
  Karlien V.S.

  “Ik ben een niet-roker en ik blijf een niet-roker!” … die woorden hoor ik constant terug. De angst om het verdict ‘longkanker’ te horen, is verleden tijd. Ik voel geen enkele afhankelijkheid meer van die verdomde sigaretten en dat is zalig! De investering was het meer dan waard, Walter. Nogmaals dank!”
  Bie V.P.

  “Meer dan 35 jaar heb ik op mijn nagels gebeten. Een irritante verslaving, niet om aan te zien en bovendien nog pijnlijk ook. Na slechts 2 hypnosesessies was ik van deze vieze gewoonte verlost. Zal je eeuwig dankbaar zijn hiervoor!”
  Annick V.

  “Beste Walter, ik wou u even laten weten dat de eerste 10 kilo’s er af zijn! Ze gaan er eindelijk af, wat vroeger niet het geval was. Ik ben heel tevreden hoe u met hypnose mijn onderbewustzijn aangepakt heeft, dit heeft zeker resultaat met hoe ik nu leef. Heel mijn levensstijl is veranderd: ik leef veel gezonder, ik sport en ik geniet bewust. En ik doe ook nog altijd aan zelfhypnose en beluister jouw geluidsbestandjes. Dus daarmee wou ik u toch al even bedanken! Ik vertel veel over de hypnose en hoe goed dit wel is en maak zeker reclame voor u. Ik hou u alvast verder op de hoogte in de toekomst.”
  Mvg, Inge W.

  “Hoi Walter, ik heb geweldig nieuws voor je: ik ben helemaal niet bang meer voor wespen!
  Ik kan nog steeds niet verdragen dat er een beest rond m’n hoofd hangt, maar kan net zoals andere mensen nu rustig reageren. We hebben ondertussen al 2 keer een BBQ gedaan en dat is fantastisch goed gegaan. Toen plots een wesp voorbij vloog, zei ik tegen m’n zoon: “Oh, het is maar een wesp” en hij wist niet wat hij hoorde. Geweldig toch! Ik kan ook weer naar de markt gaan en lekker ontspannen rondlopen, of gewoon m’n brommer nemen en een ritje maken. Je hebt mijn leven en dat van m’n gezin veranderd. Bedankt!!”
  Nancy N.

  “Hoi Walter, ik voel me terug happy! 4 Weken nadat ik bij jou kwam, was het eerste zakje patatjes er al af (- 5,1 kg)!  Ondertussen zijn dat al 10 kilo geworden, zonder het gevoel dat ik aan het diëten ben. Bedankt om mij het woord “diëten” te laten vergeten, want dit is gewoon eten wat ik graag wil, maar gewoonweg minder en veel bewuster. Bedankt!”
  Karin D.

  “We zijn nu enkele maanden verder en ik voel me zoveel beter in m’n vel. En gelukkiger ook! Als ik mezelf in de spiegel van de badkamer zie, zie ik mezelf eindelijk niet langer als een “dikke olifant”, maar als een vrouw die voor zichzelf zorgt en er mag zijn. Ik heb terug de fut om (gezond!) te koken en de drive om meer te bewegen.”
  Marleen V.D.

  “Dag Walter,
  Met mij gaat het ondertussen prima hoor. Ondertussen, sinds mijn eerste sessie op 11/7, is er toch al 6 kg af. Ik voel me vitaler en kan me perfect aan die drie kleine maaltijden houden. Yeahaa!!!”

  Groetjes, Kristel S.

  Hey Walter,
  Even een korte update. Ik woog vanmorgen 5.2 kg lichter sinds mijn eerste hypnose beurt op 21.02.17. Ik ben dus een tevreden mens hé! Het gaat eigenlijk allemaal zonder problemen of inspanning en heb ondertussen al veel reclame gemaakt. De geluidstape beluister ik niet meer, heb het wel hele maand maart gedaan. Heb het wel bijgehouden, moest ik het zo eens een periode moeilijk hebben, dan kan ik er naar teruggrijpen hé. De zelfhypnose probeer ik op regelmatige basis te doen, maar niet dagelijks. Ik begin nu ook reacties te krijgen van mensen die vragen of ik niet ben afgevallen, dus dat is leuk hé! Dank je wel!”

  FOLLOW-UP: “Hey Walter,
  Zoals beloofd, hou ik je op de hoogte. Ik zag op mijn weegschaal dit weekend dat er toch bijna 10 kg af was!! dus dat is goed. Maar ik moet wel zeggen dat het nu 9.3kg is, heb de indruk dat ik door de warmte veel drink, maar niet meer naar het toilet ga. Precies of mijn lichaam het water wat bij houdt. Ik heb dat gevoel wel meer in de zomer, dat ik wat opgeblazen ben. Maar!! Toch al heel tevreden hé! Het is vandaag exact 4 maanden geleden sinds mijn eerste hypnose, dus dat is toch een mooi resultaat. Ik doe nog regelmatig de zelfhypnose, dat lukt ook nog goed. Traag maar zeker ga ik geraken waar ik wil! Ik kan terug broeken dragen waar ik 4 jaar niet meer in kon! Nog eens bedankt!”

  Annick G.

  “Beste Walter, het is nu iets meer dan een maand geleden dat ik voor de eerste hypnosesessie naar jou kwam. Sindsdien is mijn leven helemaal veranderd! Ik sta er van versteld hoe die hypnose zo diep verankerd zit in mijn onderbewustzijn. Vooral omdat ik mij na de eerste sessie zorgen maakte of die wel echt gewerkt had, omdat ik het gevoel had dat ik niet echt onder hypnose was geweest. Ik had moeite om mij volledig te ontspannen en bleef de hele tijd bij bewustzijn. En tóch had die eerste sessie meteen een groot effect op mijn eetgedrag. De eerste week viel ik met veel gemak 2,3 kg af, zonder honger te lijden! Dat was mij al jaren niet meer gelukt.
  Toen tijdens de tweede sessie mijn virtuele maagring geplaatst werd, voelde ik daar fysiek niets van, en toch lukt het mij op een wonderbaarlijke wijze om mij voldaan te voelen met 3 mini-maaltijden per dag, om niet meer te snoepen, om elke dag 2 liter water te drinken. En de kilo’s gaan er af! Ik ben nu al 5,6 kg afgevallen en blijf de gedrevenheid voelen om er mee door te gaan. Op moeilijke momenten hoor ik jouw stem in mijn hoofd, waardoor ik aan zowat alle verleidingen kan weerstaan. Ik luister nog elke dag naar jouw zalige geluidsbestand. Ik heb daardoor ook veel meer rust gevonden en kan mij nu wél echt ontspannen. Ik voel mij supergoed! 
  Ik ben zó blij dat ik de stap heb gezet om naar jou te komen voor die hypnosesessies. Bedankt, Walter om mij een nieuw leven te geven! Zonder jou was dit nooit gelukt!”
  Katrijn D.

  “Bijna mijn gans volwassen leven stond in het teken van diëten. Alles, maar dan ook álles, heb geprobeerd om gewicht te verliezen. Van diëtist, acupunctuur, shakes, weight watchers, (wonder?)pillen, proteïnedieet, tot bijna maagring/maagverkleining-operatie. Uiteindelijk at ik gezond, veel groenten, weinig vlees, bijna géén sauzen, géén frisdrank. Wel een snoepverslaving, bakken koffie en weinig water drinken. Na elke poging kwam ik voor mezelf tot dezelfde conclusie: er zou eens iemand in mijn hersenen moeten ‘kruipen’ om daar een knopje af te zetten … Een collega wist van mijn tevergeefse zoektocht naar het juiste dieet en stelde mij voor om eens langs te gaan bij jou. Zij zelf was het bewijs dat hypnose meer kon betekenen dan enkel datgene dat we kennen van de media. Eerst dacht ik “oké, in de vakantie maak ik er tijd voor”, maar op een zonnige vrijdagnamiddag nam ik de telefoon en belde ik jou op. Oef antwoordapparaat. Enkele minuten later belde jij terug … en ja, ik had mijn eerste afspraak!
  De eerste afspraak was bevrijdend. Direct had ik een gevoel: dit gaat mij lukken. Ik had het eerst moeilijk om onder hypnose te gaan, maar eens je je hier aan overgeeft, lukt dit perfect. De eerstvolgende werkdag nam ik al genoegen met 3 tasjes koffie. Jawel, van bakken koffie naar 3 tasjes en daarbij begon ik 1 tot 1,5 liter water te drinken, zonder dat dit mij moeite kostte. Bizar … dat was het enige wat ik kon zeggen. De volgende sessie werd de ‘virtuele maagring’ geplaatst. Ik was helemaal mee en echt onder de indruk wat hypnose kan doen. Ik kreeg ook een geluidsbandje mee dat ik elke dag mocht beluisteren. Tijdens de laatste sessie werd zelfhypnose aangeleerd.
  Nu zijn we 4 maanden verder, 16 kg lichter (!), en nog steeds heb ik geen moeite met het laten van snoep, koffie en zoveel meer. Dit is voor mij nu een vanzelfsprekendheid. Ik kook gezonder, voel me veel fitter, gelukkiger en zoveel meer! Ik beluister nog steeds het geluidsbandje … niet elke dag, maar ik heb dat wel nodig. Ik gebruik de zelfhypnose vrij regelmatig, hetzij voor het aanspannen van de maagring, maar ook als ik eens slecht kan slapen of ergens pijn heb. In elk geval, ik kan het iedereen aanraden… twijfel niet, ga ervoor!”
  Herlinde V.D.

  “Het grootste deel van mijn leven bestond uit diëten, met als resultaat soms tot -25 kg op 18 maanden tijd. Hoera! Tot ik zó chagrijnig werd dat ik niet meer te genieten was voor mijn huisgenoten. En je kan zeker al wel raden dat al die kilo’s, plus nog enkele extra, er stilaan maar zeker weer bijkwamen. Dit scenario herhaalde zich ontelbare keren opnieuw. Ik werd er moedeloos van, tot ik besloot om nooit meer te diëten, het zou mijn tijd wel duren en een operatie had ik er niet voor over.
  Toen kwam de ommekeer. Ik had er niet meer op gerekend en zocht er ook niet meer naar. Ik reed met de auto door de Bredestraat in Hemiksem en zag op een raam de tekst: ‘Virtuele maagring’.  
  Onmiddellijk heb ik mijn 3 afspraken gemaakt. Al had ik zo mijn twijfels, ik wilde het echt een kans geven en wilde me er voor open stellen.
  Dat is het beste wat me ooit kon overkomen. Ik voelde me door Walter, de therapeut, in mijn waarde gelaten, begrepen en prima begeleid. Vanaf de eerste sessie is mijn verslaving, mijn onweerstaanbare drang naar chocolade, zoet, ijs én brood verdwenen. Ik kan nu genoegen nemen met één keer in de week mij een ijsje te permitteren en ik vergeet soms dat ik mezelf beloofd had om een stukje chocolade bij mijn boterham te eten. Ik ben nog maar 2 maanden bezig en ik geloof het haast zelf niet, maar ik eet niets meer tussen de maaltijden of ‘s avonds voor TV, ook al doet mijn man dat soms wel, zittende naast mij. Mijn drie maaltijden per dag zijn ook veel kleiner, al vind ikzelf dat ik toch goed eet. Het gevolg is dat ik tot nu 5,4 kg kwijt ben. Dagelijks beluister ik mijn ontspannings- en peppraatje dat Walter me doorgestuurd heeft en ook de zelfhypnose (die hij me aanleerde) oefen ik dagelijks. Hartelijk dank!”
  Jenny D.P.

  “Een tijdje geleden nam ik de beslissing om contact op te nemen met jou, Walter, om te vermageren onder hypnose. Tot op de dag van vandaag heb ik er nog geen seconde spijt van, ik had het al veel vroeger moeten doen! 
  Het eerste contact verliep al heel positief. Ik had geen enkele stress of angst om onder hypnose te gaan, integendeel zelfs: ik was vooral nieuwsgierig en vond het zelfs spannend. Ik was naar jou gekomen volledig uit vrije wil en met de vraag om mij van mijn suikerverslaving af te helpen en te vermageren. Doe eerste sessie voelde zo sereen aan, ik vond het echt ZALIG! Een totale ontspanning en wat nog straffer was: sindsdien is mijn drang naar suiker voorbij! We zijn nu ondertussen een drietal weken verder en de virtuele maagband doet zijn werk:  een 3,5 kilo lichter al! Cola Zero, dat ik vroeger veel (te veel) dronk, zegt mij niks meer. Alsook fruitsnoepjes of chocolade bij elke tas koffie of thee … het is verleden tijd! En wat nog leuker is … ik heb veel meer levenslust, veel meer energie zonder ook maar 1 keer ‘anders te koken of met honger te moeten stoppen’.
  Het maakt me echt gelukkig! De oplossing wanneer je al heel je leven bezig bent met diëten! Walter, een gemeende dank je wel!”

  FOLLOW-UP
  : “Dag Walter, hier ben ik weer. Ik voel me nog steeds super! Ondertussen ben ik ongeveer 6,5 kg kwijt! Fantastisch hé! Iedereen begint me opmerkingen te geven en te zeggen dat ik straal. Ik voel me ook fantastisch goed in mijn vel! Ik heb het al aan velen doorverteld, want het heeft mijn leven echt veranderd. Nooit gedacht dat het mij zo spectaculair zou lukken! Bedankt om mijn leven weer terug meer energie te geven, want dat was ik een beetje kwijt.”

  K.D.P.