MARIËLLE VANHOEF | HYPNOTHERAPIE IN OUDENAARDE

Marielle Vanhoef Hypnose Praktijk Oudenaarde

Mariëlle Vanhoef

Hypnotherapeute

Vertrouwen op onze intuïtie en kijken naar wat we kunnen. Je bent tot veel meer in staat dan je denkt. Deze verborgen kracht kan onthuld worden, waardoor in korte tijd persoonlijke doelen behaald worden. Vertrouw op je eigen kracht, dan vertrouw ik op jou.

Hypnose Praktijk Oudenaarde

Spendelos 14B, 9700 Oudenaarde, Oost-Vlaanderen, België

Opleidingen

 • Opleiding tot hypnotherapeute 2006
 • Virtuele Maagband Afvallen Protocol (specialiteit)
 • Lifecoaching & Businesscoaching 2007
 • Verpleegkundige
 • Parts therapy : werken met deelpersoonlijkheden
 • Ideomotorische signalen in therapie
 • The swan therapy protocol
 • OMNI Kinderhypnose
 • NLP Practitioner

Bij Mariëlle kun je terecht voor:

 • Virtuele maagband & Afvallen (specialiteit)
 • Stoppen met roken
 • Eetstoornissen
 • Angsten & fobieën
 • Verslavingen
 • Traumaverwerking
 • Seksuele problemen
 • Lifecoaching & businesscoaching
 • Persoonlijke groei
 • Algemene gedragsverandering
 • Alle andere diensten vermeld op deze website

Visie

Werk en privé gescheiden houden, dat lukt waarschijnlijk niemand. We voelen, denken en ervaren, en zowel werk als privé houdt ons dagelijks bezig. Vaak schuiven deze twee naadloos in elkaar over en kunnen we tegen problemen aanlopen. Soms zijn deze problemen niet meer te overzien. Terug naar de kern, dat is wat hypnose doet. Dat is waar ik jou ondersteun.

Werkervaring

 • Hypnotherapeut in eigen praktijk te Oudenaarde Oost-Vlaanderen (BE) sinds 2007
 • Coaching
 • Motivator & inspirator voor allerlei evenementen
 • Hypnotherapeut in eigen praktijk te Oudenaarde (BE)

Talen

Ik doe mijn sessies in volgende talen: Nederlands

Persoonlijk

Geboren in Limburg in 1964
Ik woon samen met mijn partner in Oudenaarde te Oost-Vlaanderen.
Ik heb twee kinderen en drie kleinkinderen.

HYPNOSE PRAKTIJK OUDENAARDE

  Neem contact op met Mariëlle

  Waarom Hypnose Praktijk?

  “Superbedankt voor een life-changing regressie onder hypnose! Ik heb hierdoor nog meer helderheid gekregen over de belangrijke thema’s in mijn leven, het een plaats kunnen geven, maar ook op kunnen lossen. Je straalt zoveel vertrouwen, professionaliteit en verbinding uit, dat het heel veilig voelde. Dit gun ik iedereen! Heel hartelijk dank, Marielle!”
  Meer Fennema

  “Hallo Marielle,

  Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de inzichten die je me hebt gegeven, het heeft me heel veel goed gedaan. Je bent een mooi mens en ik ben blij je te hebben ontmoet! Het was zo fijn om met je te praten en het gevoel te hebben dat je echt begrepen wordt! En ook nog bedankt voor je extra tijd!! Je bent een topcoach en ik zal je zeker aanbevelen bij anderen.”

  Liefs, Valerie Vandebosch

  “Beste Mariëlle,

  Eind oktober heb ik bij u afspraken gemaakt voor een maagring. Ik wist echter niet wat ik mij daar moest bij voorstellen en hoe dit zou verlopen. Toch ben ik heel tevreden dat ik die stap heb gezet. We zijn nu enkele maanden verder en ondertussen ben ik 8,5 kg kwijt. Ik eet alles wat ik wil, moet mij niets ontzeggen, enkel zegt mijn minimaag “stop, je hebt genoeg“ 😉

  De zelfhypnose doe ik iedere week en dat lukt mij prima. Ook de bestandjes die ik gekregen heb, komen elke week aan bod, en dat geeft mij een enorme steun en moed om verder te doen. Een dikke dank u wel voor alles wat je gedaan hebt en mij geleerd hebt.”

  Liefs, Marijke

  “Ik kende Marielle niet, maar ze gaf me direct het gevoel dat ik haar al jaren kende, dat wekte direct vertrouwen. Ik had een probleem met mijn gewicht waar ik al jaren voor vecht en dit was het moment om er iets aan te doen. Veel gelezen en gehoord van een virtuele maagring en ik dacht, dit is het! Maarja, je moet het zelf doen en er voor gaan en alles komt vanzelf indien je je aan bepaalde kleine regeltjes houd. Ondertussen ben ik al meer dan 10 kg afgevallen en nog een lange weg te gaan, maar stilletjesaan komt het wel in orde. Ik eet elke dag mijn fruitjes en doe mijn wandelingen trouw elke dag van een half uur sinds een tweetal weken en ik voel mij nu al goed! Wat moet het dan niet zijn als ik mijn streefgewicht eens heb. Dank u Marielle”

  Marleen

  “Dag Marielle,

  Ik ben blij dat ik die sessies heb gedaan bij je. Heb er echt wel iets aan gehad. Als ik het me financieel kon permitteren kwam ik elke week maar dat gaat dus niet. Het frapantste is dat mijn ogen zijn opengegaan ivm xxx, Ik zie nu alles heel klaar en hoe het eigenlijk zit. Ben nu wel heel kwaad op mezelf dat ik zo stom ben geweest om niet eerder een punt achter de relatie te zetten. Maar als ik niet bij jou was geweest, had ik dat nu niet ingezien. Dus… Als ik het nodig acht dan kom ik zeker langs. Je hebt veel uit me gehaald hoor. De zelfhypnose lukt ook wel. Niet altijd, maar dat is een kwestie van oefenen denk ik. Zou je het erg vinden als ik af en toe eens een mailtje stuur als ik goede raad nodig heb?”

  Met vriendelijke groeten, Paul H.

  “Beste Marielle, 

  Hier ben ik eens met heel leuk nieuws… Ondertussen al een poosje geleden. het gaat super met mij en voel mij heel goed, ik ben 23 kilo afgevallen 🙂 Dankzij jouw hulp. Nogmaals bedankt… Nog 10 kilo te gaan. Met de lente voor de deur komt dit zeker in orde!! Groetjes.”

  FOLLOW-UP NA 11 MAANDEN:

  “Hey Marielle,

  Ik ben ondertussen 42 kg kwijt!!!! Echt super en het gaat zeer goed. Super bedankt. Vele groetjes.”

  Natascha Devos

  “Hierbij wil ik u de wensen overmaken voor een even succesvol 2020… Met mij gaat alles uitstekend, voel me goed en straal nog meer dan in het begin. Dit alles heb ik aan u te danken! Alvast hartelijk dank voor alles…”

  Groetjes Luc

  “Hierbij mijn feedback van de hypnose sessies: je wordt erkent als persoon en serieus genomen. Je wordt niet veroordeelt maar begrepen. Goede ondersteuning. Ik ben heel tevreden. Al aan enkele mensen aangeprezen.”

  Met vriendelijke groeten, Sandy Ceuppens

  “Hey Marielle! Ff een update: -7kg minder! 😉 & een maand medicatievrij en het gaaaat veeeel beter nu!! 😉 Wel bizar, niemand spreekt mij aan over gewichtsafname?? Mama is de enige 🙂 de rest mss jaloers? Haha”

  Groetjes Delphine

  “Geachte mevrouw Vanhoef,

  Sinds mijn bezoek bij jou vorige week lukt het mij perfect om zowel het aperitiefje als het gebruikelijk glaasje bij de maaltijd en de rest van de avond te laten voor wat het is. Alvast bedankt!”

  Met vriendelijke groeten, Sabrina 

  “Alleen maar een heel positieve ervaring, waarbij ik nog steeds het gevoel heb dat ik stappen voorwaarts maak!“

  Luc

  “Hoi Marielle

  Thx nog voor de hypnose voor wat meer assertiviteit. Ben eindelijk voor mezelf opgekomen en van job veranderd 🙂 Heb me niet meer onder tafel laten praten door de baas.”

  Helga

  “Marielle, ik ben blij dat ik geluisterd heb naar mijn gevoel om contact met je op te nemen. Ik voelde onmiddellijk een aantrekking en toen ik je beter leerde kennen merkte ik dat er overeenkomsten waren in belangrijke zaken en dat voelde vertrouwd en ook als thuiskomen. Het was nu mijn beurt om dingen te leren en dat heb jij met succes gereactiveerd! Ik heb dankzij jou de kracht van mijn onderbewustzijn ervaren en gevoeld wat ik nodig had. Vanuit deze bijzondere en unieke ervaring zijn er inzichten en veranderingen in mijn leven ontstaan en zullen er zeker nog volgen. Ik behoud het gevoel van de ervaring, de ontmoeting en al datgene wat hieruit voortvloeit omarm ik met open armen.

  Ook mijn man heeft deze ervaring met jou als zeer gunstig ervaren. Ook voor hem heeft dit nieuwe wegen geopend. Dit was hetgeen we net nodig hadden om onze levenstaak op persoonlijk en zakelijk verder te kunnen vervolledigen. Wij zijn je zeer dankbaar voor je bijzondere talenten, wijsheid en geduld die u met elk ons heeft gedeeld! Dankuwel voor je tijd en deze ontmoeting. Ik en wij vergeten je nooit en hebben hier een goed gevoel aan overgehouden. De weg naar verandering is voelbaar en werkt nog lang na;

  Ik kan vanuit een dosis gezond verstand en eigen ervaring iedereen aanbevelen dat dit een goede en een deskundige investering is in jezelf! Ik ben overtuigd en kies daarom van harte een opleiding bij jullie! Ik zeg hiermee geen vaarwel maar alvast “tot later”!
  Warme groeten vanwege Sabina en Youri

  “Lieve Marielle, Ik geef graag mijn mening. Zes weken geleden hebben wij kennis gemaakt,en ik zeg met volle overtuiging: “Jij hebt mijn leven veranderd!” Ik had geen enkele ervaring met hypnose toen ik voor het eerst bij je kwam. Jij stelde me gerust en hebt me het geluk van mijn onderbewustzijn laten ervaren. Jij bracht mij in contact met mezelf en leerde mij hoe ik kon worden zoals ik wilde zijn. Ik heb 3 sessies in opeenvolgende weken gehad. Ik voelde me als herboren! Ik werd fit, gezond, gemotiveerd en steeds slanker.

  Door een negatieve emotionele ervaring dreigde ik weer het contact met mijn innerlijk te verliezen. Dit wil ik niet meer, ik ben zo blij met mijn nieuwe ik. Dus vanmorgen ben ik bij je geweest om mij opnieuw met mijn onderbewustzijn te verbinden. En dat is je natuurlijk weer gelukt. Vandaag kon ik weer de wereld aan. Ik voel me goed en straal dat ook uit. Je bent een mooi mens! Heel veel dank”

  Liefs, Nathalie 

  “Toen ik dit te horen kreeg, wist ik niet goed wat hiervan te denken, maar ik wilde het toch heel graag proberen. Een kleine bedenking die ik had was of ik wel onder hypnose kon geraken, maar dit is helemaal geen probleem geweest. Na een eerste sessie merkte ik onmiddellijk verschil. Ik kwam thuis en kon al minder eten, ook tussendoor had ik geen behoefte meer aan chocolaatjes of koekjes. Een van mijn grootste verleidingen was ‘s avonds een zakje chips en dit kan ik nu volledig laten. Tijdens de 2de sessie heb ik geleerd om mijn eigen onder hypnose te brengen en dit is geweldig. Het brengt je tot rust, ik kan hier echt van genieten. Voorlopig val ik 500g tot 1kg af per week en ik voel mij super. Aan mijn kleding merk ik al verschil en mijn zelfvertrouwen is ook gestegen. Ik ben heel blij dat ik de uitdaging ben aangegaan en geniet nu volop van mijn successen. Ik wil je nog even laten weten dat ik mij super voel en heel content ben.”

  Groetjes, Goele Eerdekens

  “Nog geen drie weken geleden heb ik contact gehad met Marielle Vanhoef. Ik ben al klaar met mijn behandeling en ik ben gelukkig. Ik heb geen honger, denk niet meer de hele dag aan eten en viel af 4.5 kg op deze korte periode.

  Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor jullie snelle reactie!! Ik ben heel blij dat ik deze voor mij toch moeilijke stap heb genomen. BEDANKT”

  Liefs Nathalie olivers

  Goeiemorgen Marielle,
  Ondertussen 2 maanden geleden dat ik de eerste keer bij jou kwam 😊 En… op vandaag 5,4 kg kwijt. Het gaat zo gemakkelijk 😊 Zelfs nu met al die lekkere chocolade van de Sint in huis 😉 Waar ik vroeger soms een hele chocolademan opat ‘s avonds in mijn zetel kan ik er nu van genieten om soms maar 1cm’ke per 1cm’ke te eten 😊 Het maakt mij zo gelukkig! 😊 Dikke merciekes 😊

  Sofie

  NA DE 1STE HYPNOSESESSIE:

  “Vandaag zijn we exact 1 week na mijn eerste hypnosesessie voor het afvallen. Het resultaat?

  • Na 5 dagen was ik al 2 kilo af!
  • Ik eet veel minder, vaak echt ‘de helft’ van een standaardportie of van wat ik vroeger at. En dan ben ik voldaan.
  • Ik heb nooit honger.
  • Ik heb zin gekregen in gezonde voeding en ben niet meer zo gek van microgolfmaaltijden waar ik tot nu toe meestal op leefde.
  • Ik heb zelfs zin gekregen om mijn eten wat specialer te maken. Dus geen boterham met hesp, maar een boterham met hesp, wat peper, mosterd, blaadjes sla en honing. Echt genieten dus 😊
  • Ik heb nog geen onweerstaanbare drang naar koeken of zoet gehad.

  Het leuke is dat je gewoon nog alles mag eten, dat je je ook echt lekkere dingen kan permitteren en dat je ook gewoon op restaurant kan gaan. Ik wil de dingen nu echt heel lekker maken, eventueel met nog een beetje room erbij voor extra smaak. Omdat ik zo weinig eet, maakt het niet uit dat er wat room bij is. Het is juist door mezelf te verwennen met lekker eten dat ik het niet zie als ‘tijdelijk moeite doen en me alle leuke dingen ontzeggen’. Dit kan echt iets worden voor altijd!

  Ik ben ook op restaurant gegaan. Ik heb vanzelf zin in gezondere keuzes. Vrijdagavond heb ik een potje chocomousse gegeten na het avondeten, en zaterdag ben ik in de namiddag op terras een ijsje gaan eten en zondagavond heb ik na de spaghetti nog een chocolademuffin gegeten.

  Die 3 dingen op een hele week gaan niet maken dat ik niet afval of dat ik denk ‘shit, nu is het om zeep’. Nee… het zijn dingen die er gewoon bij horen. Als ik het aantal calorieën zou tellen dat ik deze week heb gegeten (waar ik me natuurlijk niet mee ga bezig houden) ben ik er zeker van dat het minder dan 50% is van wat ik ervoor at.

  Het allergrootste verschil met vroeger is:

  • dat ik niet meer een hele dag doorzit te eten (vooral koeken)
  • dat ik vanzelf voor gezondedingen kies
  • dat ik veel mindereet tijdens de maaltijden

  Conclusie: de eerste week is heel goed gegaan.”

  NA DE 2DE HYPNOSESESSIE:

  “Deze ochtend nog eens gewogen en echt ongelooflijk!! Zonder iets van moeite te moeten doen, of het gevoel te hebben dat ik me iets moet ontzeggen, ben ik bijna 3 kilo af op 1 week en 1 dag. Ik ben zooooooo blij!!!

  Min 3,7 kg op 11 dagen ondertussen… Gaat het nog altijd supergoed. En eerlijk gezegd heb ik niet het gevoel dat het op een moment eens niet meer goed zal gaan. Want er is niets waar ik op moet letten, dat ik moet laten, dat ik niet mag. Het is mijn lichaam dat gewoon zelf aangeeft dat het geen zin meer heeft in koeken, fast food of microgolfmaaltijden. En het is mijn lichaam dat zegt dat het met veel minder echt compleet gelukkig en voldaan is.

  In het weekend vóór mijn 3e en laatste hypnosesessie, was ik op zondagnamiddag met een vriendin iets gaan drinken en had ik ook een stuk chocoladetaart genomen. Vroeger zou ik er met gemak 2 stukken van hebben kunnen eten, maar nu kon ik na de helft echt niet meer. Dus… of die maagband werkt? Absoluut! Halve porties eten: dat gaat echt als vanzelf. Ik schep meestal maar de helft op. Een halve quiche, de helft van een microgolfmaaltijd, en daar kom ik altijd mooi mee toe.

  Even de resultaten op een rijtje (ik weeg 2 keer per week):

  • 74,6 kg op maandag 16/5 => dag van eerste hypnosesessie
  • 72,6 kg op zaterdag 21/5 => -2kg
  • 71,7 kg op dinsdag 24/5 => -2,9kg
  • 70,9 kg op vrijdag 27/5 => -3,7kg

  Dit is echt zooo tof en gemakkelijk… Dat ik dit (de virtuele maagband) niet eerder heb ontdekt!”

  Groetjes, Ilse