ISA KOSE | HYPNOTHERAPEUT IN ANTWERPEN

Hypnose Antwerpen

Isa Kose

Hypnosetherapeut

Of het nu is om iemand te helpen bij het stoppen met roken, om af te vallen of om van een migraine af te komen, het blijft voor mij een bron van vreugde en het geeft mij innerlijke kracht wanneer ik het privilege heb om in iemands onderbewustzijn te mogen treden en daar positieve veranderingen in aan te brengen. Dit is een voorrecht en een teken van wederzijds vertrouwen. Hypnotherapeut is voor mij geen job, maar een passie. Met hypnose helpen we mensen met echte, blijvende veranderingen in hun leven.

Opleidingen

 • Opleiding tot hypnotherapeut 2009
 • Het gebruik van ideomotorische signalen in therapie 2008
 • Hypno-anesthesie 2010
 • Neuro-linguïstisch programmeren 2007
 • Core transformation 2006
 • Advanced hypnosetechnieken 2011
 • Virtuele maagband protocol
 • Parts therapy : werken met deelpersoonlijkheden

Bij Isa kun je terecht voor:

 • Afvallen (specialisatie)
 • Stoppen met roken
 • Eetstoornissen
 • Virtuele maagband
 • Prikkelbare darm syndroom
 • Angsten & fobieën
 • Verslavingen
 • Seksuele problemen
 • Algemene gedragsverandering
 • Alle andere diensten vermeld op deze website

Visie

Isa heeft zijn hele leven gewijd aan het helpen van mensen. Ze op een positieve manier beïnvloeden en ze te helpen met progressieve technieken. Al van kinds af aan bezorgde het helpen van zijn omgeving hem vreugde en dat gevoel groeit elke dag nog steeds meer. In de loop der jaren verdiepte hij zich in NLP of neuro linguïstisch programmeren, een communicatieve hypnose. Later maakte hij kennis met een directe, snelle hypnose, een krachtige tool om levens voorgoed te veranderen.

Werkervaring

 • Hypnotherapeut in eigen praktijk te Antwerpen (BE) sinds 2009
 • Neuro-linguïstische therapeut 2007-2009

Talen

Ik doe mijn sessies in volgende talen: Nederlands

Persoonlijk

Geboren in Merksem (BE) op 1983.
Ik woon in Antwerpen.

Hypnose Praktijk Antwerpen

Ik ben tijdelijk niet beschikbaar voor individuele sessies.

  Neem contact op met Isa

  Waarom Hypnose Praktijk?

  “Dag Isa
  Eerste en vooral wil je bedanken. Ik woog 94,5 en weeg nu 71,5 en deze echt zonder moeite.
  Kan jij mij verder helpen met paniekaanval? In neem antidepressiva en slaapmedicatie maar nog heb ik er last van. Heb je hiervoor een bandje? Of moet ik sessie volgen? Wanneer kan ik bij jou terecht?
  Alvast bedankt en groetjes”

  Hanife U.

  Zoë

  “Hoi Isa,
  Ik had je beloofd om je op de hoogte te houden hoe het gaat met afvallen. Het gaat echt super!!! Ik ben nu al 6,5 kg kwijt sinds mijn 1e sessie bij jou. Ik ben fitter, sport nu regelmatig en voel me fantastisch. De complimentjes van iedereen zijn natuurlijk ook heel plezant. De zelfhypnose oefen ik nog elke dag en als het eens wat minder gaat of ik het effe moeilijk heb met eten helpt het echt wel. Ik wou je nog eens bedanken want jouw hypnose heeft me echt geholpen en ik heb me in lange tijd niet meer zo goed gevoeld. Ik laat nog zeker eens van me horen.

  Ps: volgende week komt een vriendin langs bij jou (Wendy R.). Soigneer ze goed he :)”

  Groetjes Kelly W. 🙂

  “Beste Isa,
  Zoals beloofd een kleine update sinds onze laatste hypnose sessie.

  De hoofdreden van mijn bezoek op 13 augustus laatstleden was om van mijn snoepverslaving af te raken. Ik ben heel blij te melden dat ik daar volledig van af ben. En als ik op een feestje toch iets van zoetigheid moet eten, neem ik een klein stukje, en daar blijft het bij. Ook het tussentijds knabbelen is volledig verdwenen. Ik eet weinig, maar heb geen honger. Ik leef veel gezonder als voordien, en alles smaakt beter. Ben bewuster met eten bezig. Ben 5 kg afgevallen op een maand tijd. Heb wel het gevoel dat het gewicht nu stagneert, maar denk wel dat ik mettertijd nog ga afvallen. Ben 6 kg van mijn streefgewicht vandaan. Er is bovendien geen haast bij. Beter traag en veilig afvallen, dan te drastisch, zodat het lichaam de kans krijgt om aan het nieuwe gewicht te wennen.

  Het MP3’tje heb ik een maand lang dagelijks beluisterd. Vanaf nu zal ik het 1x/week beluisteren. Word hier trouwens ook erg rustig van, en komt voor dat ik in slaap val.

  Dus ben en blijf heel erg dankbaar dat onze wegen zich gekruist hebben. Ik voel me nu al beter in mijn vel, mijn huid is mooier, zie er slanker en gezonder uit en ik zit niet meer gespannen in mijn kleding wat een echte verademing is.

  Dus dank je wel Isa, je bent een geschenk voor velen!”

  UPDATE NA 3 MAANDEN: “Beste Isa,

  Hoop dat je het goed stelt.

  Hierbij nog een update over hoe het ondertussen met me gaat.

  Mijn eerste hypnosesessie was op 13 augustus. Sindsdien ben ik volledig van mijn suikerverslaving af. Ik eet goed, met smaak, op regelmatige tijdstippen. Het tussendoors knabbelen is voltooid verleden tijd. Ik ben 9 kg afgevallen, twee kledingmaten slanker. Het afvallen gebeurt op een rustige, gestage manier, wat perfect is voor mijn lichaam. Ik zie er gezond uit, mijn huid straalt. Voel me ook gezond, fit en energiek. Ben nog 2 kg van mijn streefgewicht verwijderd. Merk ook dat ik meer zelfvertrouwen uitstraal. Het blijft niet onopgemerkt. Heb onlangs een kleurenanalyse laten uitvoeren, me-time, en bleek dat ik voor sombere, niet opvallende kleren koos … alles om me maar te verhullen (ook al had ik geen overgewicht, maar voelde me niet goed omwille van de groeiende zwembandjes en het constante opgezwollen gevoel door het snoepen en over emo-eten). Bij mijn huidtype komen warme, fellere kleuren tot zijn recht, waardoor ik ook daar nu rekening mee houd. Herken mezelf amper. Lijkt wel een hele nieuwe ik, en het voelt fantastisch! Je MP3’tje beluister ik 1x in de week.

  Met de feestdagen in het vooruitzicht ben ik niet bang, ik kijk uit naar heerlijke maaltijden en vertrouw erop dat ik mezelf niet zal overeten. Die dagen zijn voorbij. Dus lieve Isa, ik ben en blijf je ontzettend dankbaar. Die sessies bij jou waren een uitstekende investering in mezelf. Was broodnodig. Wou ik niet op termijn klachten ondervinden. Zou het iedereen aanbevelen…

  Ik wens je alvast een mooi eindejaar.”

  Groetjes, Carina