Online hypnose bij Hypnose Praktijk Antwerpen

Online hypnose bij Hypnose Praktijk Antwerpen

Er worden voorlopig geen Skype-sessies georganiseerd!

Voordelen van hypnose via Skype (internet)

Je hoeft geen 10, 50 of 100km (heen en weer!) te rijden om een sessie te doen. Geen file en geen tijdverlies onderweg. Je hoeft geen verlof te nemen om een hypnose sessie te doen!

Je zet je computer gewoon aan en we starten!

Omdat je thuis bent zal je ook weinig of geen last hebben van zenuwachtigheid of angst om de controle te verliezen. Je zal je comfortabel voelen in het comfort van je eigen huis (of zelfs op vakantie), wat de sessie uiteraard ten goede zal komen!

Wat heb ik nodig om mijn sessies via internet te doen?

Computer
Een computer, laptop, smart phone of tablet computer (ipad enz.) met snelle internet verbinding.
Webcam
Een webcam (dit is noodzakelijk tenzij je de sessie uitdrukkelijk zonder webcam wilt doen).
Skype
Skype geïnstalleerd op je computer, tablet of smartphone. Klik hier om de laatste versie van skype te installeren.
Headset met microfoon
Een headset met microfoon (voor maar €20,99 bij bol.com en wordt in 1 dag geleverd – klik hier)

Belangrijke punten

 1. De sessies dienen volledig betaald te worden voor de aanvang van de eerste sessie.
 2. Mocht je niet verder willen gaan met de sessies worden je resterende sessies onmiddellijk terug vergoed. Je dient wel rekening te houden dat je ons minstens twee dagen op voorhand hoort te verwittigen.
 3. Na betaling ontvang je een ontspannings audio bestand (mp3) op je email adres. Deze dien je elke dag te beluisteren gedurende een week. Dit moet een week voor de aanvang van de sessie gebeuren. Zo word je mijn stem gewoon en kan je jezelf al een beetje leren ontspannen zodat alles veel beter verloopt tijdens onze internet sessie.
 4. Wees zeker dat je een webcam en een headset hebt zodat we geen echo hebben tijdens de sessie. Het heeft een veel beter effect als je mijn stem rechtstreeks hoort door een headset én het dempt lastige omgevingsgeluiden af.Ik raad een gamers headset aan, deze zijn relatief goedkoop en hebben een rijk geluid! Bol.com heeft een goede te koop voor maar €20,99 – en bovendien wordt het in 1 dag gratis geleverd : klik hier
 5. Wees er zeker van dat je niet gestoord kan worden tijdens de sessie. Vraag aan je familieleden om je zeker 90 minuten niet te storen. Dit is heel belangrijk. Tenzij het een noodgeval betreft, uiteraard.
 6. Schakel alle telefoons uit in de kamer waar de internet sessie zal plaatsvinden.
 7. Als je de sessie door middel van je ipad, tablet of laptop wilt volgen kan je je zelf best op een comfortabele plek zetten. Liefst niet gaan liggen in je bed want dat is een goede manier om in slaap te vallen tijdens de sessie (en voor alle duidelijkheid: dat willen we vermijden).
 8. Wees er zeker van dat je alle huisdieren in een andere kamer hebt gezet. Ook goed opgevoede honden of katten breng je liefst even naar een andere kamer.
 9. Als de connectie om wat voor reden dan ook uitvalt zal ik je terugbellen op skype. In het geval ik je niet kan bereiken via skype of oovoo bel ik je op je mobiele nummer, die kan je dan in de gaten houden.
 10. Als je de afspraak wilt verzetten wil ik je vriendelijk vragen om dit ten minste 24 uur op voorhand te melden. Als je de afspraak wilt annuleren verwacht ik dat je dit ten minste 48 uur op voorhand vermeldt. De sessies waar men niet voor komt opdagen – om wat voor reden dan ook (buiten ziekte) – worden niet vergoed. Ook de sessies die niet op tijd worden geannuleerd – minstens twee dagen op voorhand – worden niet vergoed.

Ik hoop op uw begrip voor deze maatregel.

Bijkomende tips

Bijkomende tips om een goede hypnose ervaring te verzekeren:

 • Gelieve voor de aanvang van onze internet sessie even gebruik te maken van de wc.
 • Hou je telefoon naast je maar zet het op stil (in geval de connectie afbreekt).
 • Je zit liefst in een goed belichte ruimte zodat ik je gezicht goed kan zien.

Ik wil een online hypnose sessie, wat doe ik?

 • Vul een online intakeformulier in waarin je meer details geeft over je probleem - klik hier (vermeld op het formulier dat je een online sessie wenst).
 • Wacht op antwoord van een van onze therapeuten via email of telefoon (standaard via email binnen 24 uur).
 • Maak je afspraak en betaal (instructies voor maken van afspraak en uitvoeren van betaling krijg je via email na het invullen van het online intakeformulier.)

Skype adres: hypnosepraktijk

Vragen? Contacteer ons!