Hypnose & Hypnotherapie in Mechelen

Delphine-Dimou-Hypnose-Hypnotherapie-in-Mechelen

DELPHINE DIMOU

Zonnelaan 29, 1860 Meise
Mike-Bayens-Hypnose-Hypnotherapie-in-Mechelen

MIKE BAYENS

Bredestraat 176, 2620 Hemiksem, België
Tamara-Solowiew-Hypnose-Hypnotherapie-in-Mechelen-Omgeving

TAMARA SOLOWIEW

Volhardingstraat 112a, 2020 Antwerpen
Hypnose-Hypnotherapie-in-Mechelen-Omgeving-Walter-Callebaut

WALTER CALLEBAUT

Pieter Doorlantlaan 3, 2050 Antwerpen Linkeroever
Kris Van Ocken Hypnotherapeut

KRIS VAN OCKEN

Karel Govaertsstraat 58, Deurne 2100 Antwerpen
Hypnose-Coach-in-Vlaanderen.jpg

BEKIJK HET HELE TEAM

Meerdere vestigingen

Als de dingen niet gaan zoals ze zouden moeten en je voelt je niet goed in je vel heb je twee opties; een snelle maar korte termijn oplossing of de even snelle maar blijvende. 

Wie aan symptoombestrijding gaat doen zal zien dat oppervlakkig alles in orde is maar diep vanbinnen voel je gewoon dat dit niet werkt zoals je gehoopt had.

Hypnotherapie in Mechelen: laat onze hypnotherapeuten jou helpen je doelen snel & efficiënt te bereiken. 

Reeds heel veel mensen zijn jou voorgegaan en hebben ondervonden dat hypnose in Mechelen hen in slechts enkele sessies van hun probleem kon afhelpen.

Je weet dat het ongezond is, je weet dat het stinkt en je weet ook dat je nog bijna nergens mag roken en toch kun je er niet mee stoppen. 

De meeste ongewenste handelingen kun je dan ook niet zomaar wegredeneren en niet iedereen heeft de wilskracht om er abrupt mee op te houden. 

Als je graag wilt stoppen met roken en je bent bang dat je niet genoeg karakter hebt is het hoog tijd voor een afspraak met een goed opgeleide hypnotherapeut in Mechelen. 

De hypnotherapeut zorgt ervoor dat in je onderbewustzijn de drang naar roken stopt en herprogrammeert jouw brein op die manier dat je helemaal niet meer naar die sigaret grijpt. 

De wilskracht die je nodig hebt om te stoppen met

Iedereen die last heeft van overtollige kilo’s zal zich hierin zeker herkennen; je kijkt met tegenzin in de spiegel, je voelt je schuldig bij elke hap die je door je keel duwt, je voelt je gefaald omdat je het zoveelste dieet niet hebt volgehouden en je hebt een lidkaart bij de jojo-effect-club die je diep ongelukkig maakt.

Je hebt er alles aan gedaan om toch maar die bikini aan te kunnen trekken op vakantie maar als je weer thuis bent zie je dat de weegschaal je onverbiddelijk met de waarheid confronteert. 

Gun jezelf een paar sessies hypnose in Mechelen zodat je de diëten vaarwel kunt zeggen en op een makkelijkere manier je streefgewicht kunt halen.

De hypnotherapeut zal een virtuele maagband aanbrengen die ervoor zorgt dat je nog slechts een klein gedeelte van jouw normale portie kunt eten waardoor je geleidelijk zult afvallen.

Door middel van visualisatie en suggesties aan het onderbewuste, wat ervoor zorgt dat je steeds honger hebt, goesting om te eten of blijft grijpen naar zoetigheid of te vet eten, wordt het geherprogrammeerd.

Daardoor ga je, zonder dat het een moeilijke opgave is, de dingen kunnen laten staan die niet goed zijn voor de lijn. Je gaat ook veel gezonder eten omdat je meer goesting zal hebben in fruit, groenten en water in plaats van zoete frisdranken.

Ook een groot voordeel is dat je niet onder narcose moet, geen operatie nodig hebt en daar dus ook niet van moet herstellen. 

In drie sessies wordt jouw onderbewuste zo geprogrammeerd dat het er van overtuigd is dat je een echte maagband liet plaatsen.

Daardoor geeft jouw brein sneller door dat je genoeg gegeten hebt en heb je al na een kleine maaltijd een verzadigd gevoel. Je hoeft dus niet de dag door te komen met honger en je zult ook veel minder aan eten en snoepen denken. 

Dit is niet alleen ideaal voor mensen die het karakter niet hebben om enkel op wilskracht af te vallen maar ook voor degenen die zich volproppen uit eenzaamheid, verdriet of onverwerkte trauma’s.

Hypnotherapie in Mechelen helpt jou hier graag mee verder zodat je je geen zorgen hoeft te maken om het feit dat je volgende vakantie wel in jouw bikini past. 

Wil je graag afvallen met hypnose in Mechelen? Maak dan snel drie afspraken met ongeveer een week ruimte tussen de sessies.

Angst- en paniekaanvallen zijn geen pretje en iedereen die er last van heeft zal dit volmondig beamen. Waar die angst of paniek vandaan komt is niet altijd duidelijk en daarom vaak moeilijk om er van af te geraken.

Angstaanvallen worden veroorzaakt door triggers die onverwerkte oude trauma’s naar boven halen maar waar je zelf niets mee kunt. Je kunt ze onderdrukken door de juiste ademhalingstechnieken te gebruiken maar dan verdoezel je alleen maar de symptomen en de angst.

Omdat niet iedereen de kracht heeft om de opgelopen oude trauma onder ogen te durven zien en hulp vragen geen overbodige luxe is kan hypnose in Mechelen een uitstekende hulp zijn om op een snelle manier van die angsten af te komen.

Mensen met angsten confronteren met hun diepste vrees, ook wel eens ‘onderdompeling’ genoemd, kan in sommige gevallen helpen maar het is ten eerste ontzettend stresserend en het helpt ook niet altijd.

Met hypnotherapie in Mechelen gebeurt dit op een zachte en ontspannen manier zodat je zonder stress van jouw angsten verlost bent op korte termijn.

Hypnotherapie in Mechelen heeft een hoop professionele kennis in huis. Stuk voor stuk gedreven hypnotherapeuten die voor jou klaar staan om te helpen met alle emotionele problemen die je maar kunt bedenken.

Het belangrijkste wanneer je op zoek bent naar hulp is dat er een klik is met de behandelende therapeut maar ook dat de afstand haalbaar is voor jou.

Iemand in de buurt hebben die makkelijk bereikbaar is, is geen overbodige luxe wanneer je problemen hebt en geholpen moet worden.

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

Hypnose & Hypnotherapie in Mechelen

ONZE HYPNOTHERAPEUTEN IN MECHELEN: VAKKUNDIG & PROFESSIONEEL

De beschikbare gerenommeerde therapeuten voor hypnose in Mechelen zijn mensen met ervaring en hebben inzichten in de werking en gedragingen van het onderbewuste.

Dit maakt dat er kort op de bal kan gespeeld worden bij elke hulpvraag en dat je geen weken hoeft te wachten vooraleer je geholpen kan worden. 

Maak vandaag nog die afspraak voor hypnotherapie in Mechelen.

Achter de schermen: hoe ziet een hypnose sessie eruit?

Scroll Up

Let op:

Voor sessies vanaf 1 januari 2021 geldt ons nieuwe tarief van 135 euro per sessie.