Hypnose Tegen Stress

Hypnose Tegen Stress Erkend Centrum Voor Hypnose

Stress is slechts een klein woordje maar het kan heel nare gevolgen hebben. Het is één van de grootste problemen waarmee mensen over de hele wereld worden geconfronteerd.

Wanneer iemand teveel stress heeft kan dit leiden tot een hele reeks fysieke, psychologische en emotionele problemen..Rust en problemen vermijden zijn een afdoend middel tegen stress maar of dit altijd in de praktijk kan omgezet worden is nog maar de vraag.

Slechts twee tot drie hypnose sessies tegen stress kunnen wonderen doen omdat dit een ideale manier is om ervoor te zorgen dat de spanning uit je lichaam verdwijnt.

Stress oplossen met hypnose

Wil je meteen aan de slag om stress te overwinnen door hypnose? Maak dan snel een afspraak met een van onze hypnotherapeuten.

Het is niet omdat je je een paar dagen niet goed in je vel voelt dat je meteen aan stress moet denken.

Indien je na een spannende periode of een drukke tijd last krijgt van meerdere symptomen in onderstaande lijst, zou het best kunnen dat je overbelast bent en stress je te pakken heeft en hypnose tegen stress kunt gebruiken.

  • Depressie
  • Stemmingswisselingen
  • Negatief zelfbeeld
  • Problemen met concentratie
  • Verlies van libido
  • Pijntjes en kwaaltjes
  • Maagklachten
  • Diarree
  • Verlies van energie
  • Hartkloppingen

Dit zijn slechts enkele symptomen maar stress kan ook een stille moordenaar zijn die voor ergere aandoeningen zorgt zoals diabetes, hart-en vaatziekten en in sommige gevallen zelfs kanker.

Niet iedereen is meteen vatbaar voor stress. Er zijn mensen die stress nodig hebben door hun onrustige aard terwijl anderen het heel moeilijk vinden om er mee om te gaan. Vooral voor die laatste groep kan het zeer negatieve gevolgen hebben in hun dagelijks leven.

Onze hypnotherapeuten in heel Vlaanderen staan klaar om jou te helpen

Het is mens-eigen om sterker te willen zijn dan je bent maar op een bepaald ogenblik moet je onder ogen durven en willen zien dat je vastloopt. Dat is niet makkelijk omdat velen dit zien als een teken van zwakte of falen.

Maar niets is minder waar. Als je weet dat falen niet bestaat en het enkel feedback is die je krijgt over waar je nu staat zal het makkelijker zijn om een hypnotherapeut te consulteren om je te helpen met je probleem.

Hypnotherapie in Vlaanderen: we kunnen jou helpen bij het vinden van de geschikte hypnotherapeut in jouw buurt.

Voor de meeste mensen is hun baan de grootste stressfactor wat jaarlijks voor een groot percentage aan ziekteverzuim zorgt.

Onderzoek heeft uitgewezen dat 80% van de werknemers stress ervaart op het werk, 50% verklaart dat ze hulp nodig hebben om met stress om te gaan en 75% van de deelnemers vinden dat werk stressvoller is dan een generatie geleden.

Steeds meer mensen komen dan ook in een burn-out terecht en kunnen soms maanden lang hun taak als werknemer niet meer opnemen.

Niet alleen werken is stressvol, werk zoeken en een baan behouden is voor veel mensen al een oorzaak voor te hoge spanningen in hun leven.

Elke dag horen we over bedrijven die failliet gaan en dit wil zeggen dat er altijd mensen zijn die daardoor hun kostwinning verliezen en geconfronteerd worden met hopen stress.

Hypnose kan je helpen om de stress los te laten in slechts twee tot drie sessies.

Maak nu een afspraak en verlos jezelf.

Medicatie zal alleen de symptomen verlichten maar dit is van korte duur. Eens je gewend bent aan het medicijn ga je er meer van gebruiken en op de duur ben je niet meer in staat om te functioneren zonder dat pilletje.

Ook stressmanagement van het bedrijf uit is geen afdoende oplossing want hoe eerlijk durf je als werknemer te zijn over wat je voelt wanneer je weet dat de coach ook in dienst staat van het bedrijf en alleen maar de opdracht gekregen heeft om jou zo snel mogelijk weer in de running te krijgen?

(opgelet: mocht je op dit moment medicatie gebruiken tegen stress, mag u er niet zomaar mee stoppen zonder het akkoord van je arts).

Hypnose is een krachtig wapen tegen stress en in tegenstelling tot medicijnen is het 100% natuurlijk. Hypnose tegen stress geeft geen enkele negatieve bijwerking.

In plaats van de symptomen aan te pakken haalt hypnotherapie de oorzaak van het probleem naar boven, om dit op een efficiënte manier op te lossen.

Tijdens de sessie zal de hypnotherapeut jou leiden naar een rustgevende vorm van hypnose.

Hij herschrijft als het ware jouw brein in functie van jouw stressprobleem.

Een menselijk brein is zo gemaakt dat het altijd op zoek is naar oplossingen en antwoorden. Vanaf het moment dat er een probleem naar boven komt gaan de neuronen in actie schieten om die oplossingen te zoeken.

De hypnotherapeut zorgt op dat moment voor positieve emoties die jou gaan helpen de dingen anders te zien.

Hoe lang duurt een behandeling hypnose tegen stress?

In twee tot drie sessies zijn de meeste mensen al geholpen. 

Reeds na één sessie van ongeveer een 60 tot 90 minuten hypnotherapie ga je voelen dat er dingen veranderd zijn en in staat zijn om de spanning een halt toe te roepen. 

Maak nu een afspraak en verlos jezelf van stress.

Hypnose Tegen Stress Hypnosepraktijk
Scroll Up