Maak komaf met je problemen dankzij hypnose

Hypnose & Hypnotherapie in Leuven

 

Foto van Jonas van Delsen voor Hypnose en Hypnotherapie Leuven

 

U zoekt hypnose of hypnotherapie in Leuven? Onze hypnotherapeut in Leuven staat klaar om u te helpen.

Wilt u rechtstreeks een afspraak inplannen voor hypnose in Leuven?

Ga dan naar de profiel van onze hypnotherapeut Jonas Van Delsen – C.Ht.

 

Wilt u eerst graag meer info? Lees dan vooral verder..

Hypnotherapie in Leuven: Erkende hypnose

Bij hypnose denk je misschien aan goochelshows en slingerende uurwerken, maar dat is slechts een slap afkooksel. Die slechte reputatie van hypnose komt voornamelijk door de mensen die niets (of zeer weinig) kennen van hypnose en hun “kunsten” dan tentoonstellen op kermissen of in het circus. Maar het is bewezen dat hypnose, wanneer uitgevoerd door een specialist, echt werkt!

Het is een waardige aanvulling op bestaande therapieën. Denk maar aan de duizenden mensen die zijn gestopt met roken dankzij hypnose.

 

Hypnose & Hypnotherapie in Leuven

Ook in Leuven kan je terecht voor hypnose en hypnotherapie, bij Jonas. Hij runt er zijn eigen praktijk, al sinds 2012, in het zuiden van de stad. In een modern gebouw in een strakke industriezone verwelkomt deze hypnotherapeut je in een rustgevende praktijkruimte.

Het is zijn passie om mensen te helpen, en dat doet hij met hypnose. Dat zit in zijn bloed en dat geeft hem voldoening! Jonas kijkt telkens uit naar de volgende persoon die hij dan mag begeleiden. Al in zijn tienerjaren was hij geïntrigeerd door hypnose en de mogelijkheden die dat biedt. In 2012 rondde hij zijn opleiding tot erkend hypnotherapeut af.

Sindsdien blijft hij zich nog steeds bijscholen en specialiseren in allerlei takken van hypnose en hypnotherapie. Op die manier kan hij mensen blijven helpen om zich blijvend beter te voelen. Zo helpt Jonas met hypnose om mensen een betere versie van zichzelf te laten worden. Ook het verwerken van trauma’s en de bijkomende zorgen zit in zijn arsenaal, alsook het loslaten van dingen die niet langer gewenst zijn.

Het is de variatie van de problemen die hij voorgeschoteld krijgt, en de voldoening die mensen nadien ervaren die maken dat de job hem zoveel genoegen schenkt.

 

Hypnotherapie in Leuven: Jonas Van Delsen – C.Ht

Jonas is gespecialiseerd in zowel directe hypnose als in de Ericksoniaanse branche. Daarbij wordt veeleer gewerkt met subtiele suggesties om veranderingen in gedrag teweeg te brengen, eerder dan met directe bevelen.

Dat sluit zeer nauw aan bij Neuro-Linguistic Programming. Daarbij wordt opnieuw gebruik gemaakt van taalkundige constructies om gedragsverandering te bewerkstelligen. Door middel van regressieve hypnose, wordt er ook in Leuven steeds aan de achterliggende oorzaken gewerkt om problemen aan te pakken.

Jonas heeft specifieke opleidingen gevolgd voor begeleidingen van zwangerschappen, het verbeteren van sportprestaties en pijnmanagement. Hij heeft zodoende een stevig arsenaal aan tools om heel gevarieerde problemen aan te pakken.

 

Hypnose in Leuven: hoe werkt hypnose?

Hoe gaat dat dan precies in zijn werk? Het komt er op neer dat problemen bij de wortel worden aangepakt. Aan de hand van een gesprek, gaat Jonas na wat de cliënt wilt bereiken. In dat zelfde gesprek, brengt hij vervolgens de cliënt in een lichte trance.

Niet iedereen is daar even vatbaar voor, dus een individuele aanpak is een absolute must. Tijdens die hypnose, wordt er nagegaan waar de problematiek precies vandaan komt. Welke linken werden er onbewust gelegd dat dit gedrag zich stelt. Vervolgens maakt de hypnotherapeut suggesties om die linken aan te passen of zelfs te verbreken.

 

Bekijk onderstaande video om te zien wat er gebeurt tijdens een hypnose sessie.

 

Afspraak voor hypnose & hypnotherapie in Leuven

Om een afspraak te maken voor hypnose in Leuven, kunt u rechtstreeks naar de pagina van onze hypnotherapeut Jonas Van Delsen gaan. Klik daarna op het blauwe knopje  ‘Maak een afspraak met Jonas’.

Wilt u eerst meer info over hypnose? Dan raden we u aan om onze hypnose diensten te raadplegen. 

Hebt u nog verdere vragen? Contacteer ons via info@hypnosepraktijk.net.

Share
Isa Kose

Isa heeft zijn hele leven gewijd aan het helpen van mensen. Ze op een positieve manier beïnvloeden en ze te helpen met progressieve technieken. Al van kinds af aan bezorgde het helpen van zijn omgeving hem vreugde en dat gevoel groeit elke dag nog steeds meer. In de loop der jaren verdiepte hij zich in NLP of neuro linguïstisch programmeren, een communicatieve hypnose. Later maakte hij kennis met een directe, snelle hypnose, een krachtige tool om levens voorgoed te veranderen.

Leave comment