HYPNOSE PRAKTIJK LIMBURG, GENK EN HASSELT & OMGEVING

LAURIEN SCHILDERMANS - HYPNOSE PRAKTIJK LIMBURG, GENK EN HASSELT & OMGEVING

LAURIEN SCHILDERMANS

Scheps 79, 2490 Balen (bij Mol & Limburg)
Hypnotherapie Limburg Hypnose Limburg

KRISTEL SCHREURS

Chrysantenstraat 2, 3660 Oudsbergen
FRANK KAPTEIN- HYPNOSE PRAKTIJK LIMBURG, GENK EN HASSELT & OMGEVING

FRANK KAPTEIN

Wilhelminasingel 114, 6221 BL Maastricht, Nederland
BIRGIT GILIS - HYPNOSE PRAKTIJK LIMBURG, GENK EN HASSELT & OMGEVING

BIRGIT GILIS

Terlaemenlaan 36, 3550 Heusden-Zolder, België

Hoe sterk je wilskracht ook is, soms zal je in het leven voor uitdagingen of problemen komen te staan die je niet zonder hulp overwint. Of het nu een jarenlange worsteling met nagelbijten is, moeite met het verwerken van rouw of faalangst, hypnose biedt een uitkomst.

Wij hebben al talloze mensen mogen helpen door middel van hypnotherapie in Limburg, Genk en Hasselt. Wil je meer weten over onze diensten? Blader door de vele informatieve pagina’s op onze website of neem contact met ons op.

Je kunt ons bellen, e-mailen, maar mag ook direct het intakeformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Veel traditionele methodes om je te helpen met het overwinnen van angsten zijn gebaseerd op blootstellingstherapie. Hierbij wordt je herhaaldelijk geconfronteerd met het onderwerp van je angsten of fobieën.

Hoewel dit in sommige gevallen effectief is gebleken, is het zeer stressvol en pakken deze methodes de oorzaak van je angsten niet aan: Het onderbewustzijn. Het is dan ook niet ongewoon dat je na een dergelijke methode op andere vlakken angsten of problemen ondervindt.

Met hypnose pakken we de oorzaak van je angsten direct aan in het onderbewustzijn, zonder dat je hierbij aan onnodige stressen wordt blootgesteld.

Hierdoor is het overwinnen van angst door middel van hypnose een ontspannen, maar vooral effectieve methode om blijvend van je probleem met angst af te komen.

Meer weten over angst overwinnen met hypnose in Genk, Hasselt of Limburg? Bekijk onze uitgebreide pagina over dit onderwerp voor meer informatie.

Stoppen met roken is goed voor je gezondheid, je portemonnee en ook je omgeving zal je dankbaar zijn. Gemakkelijk is het echter allerminst. 

Onderzoek van de University of Iowa toonde echter aan dat het stoppen met roken door middel van hypnose de meest effectieve manier is. Het succespercentage is zelfs tweemaal zo hoog als bij het gebruik van nicotinepleisters. Ben je klaar om te stoppen met roken? 

Wil je meer weten over hoe wij dit bereiken dankzij hypnotherapie in Hasselt, Genk of Limburg? Bekijk snel onze pagina over stoppen met roken dankzij hypnose voor meer informatie. 

Afvallen wordt verrassend gemakkelijk dankzij een virtuele maagring. Hierbij repliceert de suggestie van een maagring de werking van een fysiek exemplaar, zonder dat er een medische ingreep nodig is of er allerlei beperkende voorwaarden worden gesteld. 

Wil je afvallen door middel van hypnose in Limburg, Hasselt of Genk? Neem contact met ons op of lees eerst meer details over de sessies op onze pagina over afvallen en vermageren door middel van hypnotherapie. 

Ben je op zoek naar professionele hypnotherapie voor Limburg, Genk of Hasselt? Talloze mensen uit jouw regio kozen voor onze gerenommeerde hypnotherapeuten voor het overwinnen van een brede selectie aan problemen, aandoeningen en struikelblokken. 

Wil je het effect van hypnotherapie zelf ervaren of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Neem contact met ons op. Je kan ons bellen, e-mailen of vul het intakeformulier in, waarna we direct contact met je opnemen. 

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

ACHTER DE SCHERMEN: HOE ZIET EEN HYPNOSE SESSIE ERUIT?

Scroll Up