HYPNOSE COACHES IN VLAANDEREN

Lore-Deviaene-Hypnose-Coaches-in-Vlaanderen-Omgeving.jpg

LORE DEVIAENE

Sterrebosdreef 8, 8800 Roeselare bij Izegem, België
Tamara-Solowiew-Hypnose-Coach-in-Vlaanderen.jpg

TAMARA SOLOWIEW

Volhardingstraat 112a, 2020 Antwerpen, België
Hypnose-Coach-in-Vlaanderen-Walter-Callebaut.jpg

WALTER CALLEBAUT

Pieter Doorlantlaan 3, 2050 Antwerpen Linkeroever
Guy-Bracke-Hypnose-Coaches-in-Vlaanderen-Omgeving.jpg

GUY BRUCKE

Adelaarsstraat 13 b2, 9051 Gent, België
Marielle-Vanhoef-Hypnose-Coaches-in-Vlaanderen-Omgeving.jpg

MARIËLLE VANHOEF

Spendelos 14B, 9700 Oudenaarde, Oost-Vlaanderen
Hypnose-Coach-in-Vlaanderen.jpg

BEKIJK HET HELE TEAM

Meerdere vestigingen

Omdat we steeds meer op een natuurlijke manier willen herstellen van vervelende ongemakken of van de een of andere aandoening roepen we steeds meer de hulp van een hypnotiseur of hypnose coach in.

Dat is geen tovenaar of kwakzalver zoals velen denken.

Een hypnotiseur is vaak een geschoold therapeut die voor allerlei kwalen en kwaaltjes wordt geraadpleegd.

Dat gaat van psychische problemen zoals angst, stress, depressie en burn-out tot meer lichamelijke klachten zoals reuma, allerlei allergieën, hoge bloeddruk en huidziekten.

De laatste tijd krijgt de hypnose coach ook steeds meer mensen over de vloer die kampen met overgewicht, zwaarlijvigheid en zelfs obesitas.

Omdat allerlei ongezonde crash diëten niet helpen stellen ze hun laatste hoop op een hypnose behandeling bij de hypnotiseur om van hun gewichtsproblemen definitief verlost te raken.

Bij de hypnotiseur kun je met de meest uiteenlopende klachten terecht. De belangrijkste waarmee hij wel raad weet zijn:

 • Overgewicht en ondergewicht
 • Negatieve emoties of je slecht in je vel voelen
 • Psychische problemen en vooral verhoogde prikkelbaarheid, plotse stemmingswisselingen, angststress, irritaties, moeilijk inslapen en slaapproblemenprikkel
 • slechte eet- en leefgewoonten
 • Allerlei relatieproblemen

Symptoomverlichting bij ernstige aandoeningen zoals reuma, artrose en artritis, stress en het beter kunnen omgaan met ernstige en vaak levensbedreigende aandoeningen zoals kanker.

Probeerde je al alles om van het roken af te raken of je overgewicht definitief te verliezen maar was tot hiertoe alle moeite tevergeefs? 

In dat gevoel doen steeds meer patiënten beroep op onze hypnose coaches voor een hypnose behandeling.

Zijn tussenkomst geeft een grote kans op slagen op voorwaarden dat je er in zijn aanpak en werkwijze gelooft en er ook voor open staat.

Er bestaat een duidelijk verschil tussen hypnose en hypnotherapie. De twee begrippen worden nog altijd teveel met elkaar verward. 

Hypnose is de manier van aanpakken om een patiënt onder hypnose te brengen. Hypnotherapie is wat de therapeut daarna doet.

Een hypnose coach is geen goochelaar en kan niet iedereen onder hypnose brengen. Diegene waarop de hypnotiseur geen vat krijgt is gelukkig een kleine minderheid. 

Meer dan 95 procent van onze bevolking staat open voor hypnose en een hypnose behandeling.

Het is aangetoond dat hypnotiseerbaarheid ook te maken heeft met je neurologische architectuur.

Hypnose is vergelijkbaar met onze slaap. Beiden verlopen in meerdere fasen. Hoe dieper de hypnose coach je onder hypnose krijgt hoe meer je openstaat voor de instructies en hoe doeltreffender zijn behandeling is.

Als je van het roken af wilt krijg je suggesties zoals “Je rookt niet” of “Je bent een niet-roker”, “Je hebt geen zin meer in roken”.

Hoe dieper je hypnose hoe beter je resultaten. Vaak worden er ook resultaten bereikt bij een lichte hypnose.

De drie fasen waarin de hypnose kan verlopen zijn:

 • Lichte hypnose of hypnoidal)
 • Medium hypnose of cataleptic)
 • Diepe hypnose of Somnambulistic)

Het is niet zo dat je tijdens je eerste sessie al deze fasen doorloopt. Dat wordt geleidelijk opgebouwd en de meesten die een hypnose behandeling volgen ervaren dus al in de eerste fase en bij een lichte hypnose aantoonbare verbeteringen. 

Dat hangt van meerdere factoren af. In de eerste plaats van de aard en de ernst van je probleem.

Zoals dat bij alles het geval is zijn er aan een hypnose behandeling (kleine) nadelen verbonden. Die wegen gelukkig niet op tegen de vele voordelen van deze therapie. 

De meest voorkomende bijwerkingen van hypnose zijn:

 • Lichte hoofdpijn
 • Lichte slaperigheid
 • Lichte duizeligheid

Deze lichte nevenwerkingen komen lang niet bij iedereen voor en verdwijnen spontaan na de eerste sessie.

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

Zo verloopt je eerste hypnose behandeling bij uw hypnose coach

Voor een intake gesprek waarmee de hypnose coach je probleem en je verwachtingen leert kennen legt hij ook uit hoe een hypnose behandeling eruit ziet, hoe het werkt en hoe zo een sessie verloopt.  

De hypnose coach maakt je duidelijk dat hypnose niet hetzelfde is als een slaaptoestand en dat je in alle omstandigheden de controle over het verloop ervan behoudt.

Eens alles duidelijk brengt de hypnose coach of therapeut je onder hypnose en start de sessie.

Volgens meesten voelt hypnose hetzelfde aan zoals je uit het raam kijkt en je gedachten de vrije loopt laat. Je bent je bewust van al wat er gebeurt.

Je voelt je meer een toeschouwer en geen deelnemer aan het gebeuren.

Ieder probleem vraagt meerdere sessies

Voor hetzelfde probleem zal de ene minder sessies nodig hebben dan de andere. Dat hangt af van de aard en de intensiteit van het probleem.

Bij de meeste problemen waarvoor we de hulp van een hypnose coach inroepen verbeteren of zijn opgelost na gemiddeld drie sessies. Een hypnose behandeling bij de hypnose coach bestaat uit sessies van gemiddeld één tot anderhalf uur.

Een hypnose behandeling door de hypnose coach wordt spijtig genoeg nog altijd niet terugbetaald door de ziekenkas of de ziekteverzekering.

Scroll Up

Let op:

Voor sessies vanaf 1 januari 2021 geldt ons nieuwe tarief van 135 euro per sessie.