HYPNOSE PRAKTIJK BRUGGE & OMGEVING

VERONIQUE SPEGELAERE - HYPNOSE PRAKTIJK WEST-VLAANDEREN & OMGEVING

VERONIQUE SPEGELAERE

Dudzeelsesteenweg 156, 8000 Brugge, België

Hypnose is een krachtige methode waarover de nodige misverstanden bestaan. In televisieshows wordt de techniek vaak ingezet om proefpersonen hilarische handelingen uit te laten voeren.

Dit is dan ook waar het grote publiek hypnotherapie van kent. In werkelijkheid dient de techniek veel serieuzer doelen en verhelpt het een variëteit aan klachten op zowel fysiek als psychisch gebied.

Hypnose Praktijk Brugge is de absolute specialist in Brugge en omstreken. 

Onze ervaren hypnotherapeut heeft al talloze klanten voor u geholpen bij zaken als vermageren, stoppen met roken, slapeloosheid, angsten en algemene gedragsverandering.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een overtuigende veiligheid en een relatief snelle oplossing voor uw probleem.

Hypnose is een techniek die het onderbewustzijn benaderbaar maakt voor de hypnotherapeut. Normaal gesproken is dit alleen toegankelijk tijdens de slaap of in een toestand van trance.

 Het benaderen van het onderbewustzijn biedt enorme voordelen, omdat hierin overtuigingen vastgelegd liggen die een enorme invloed uitoefenen op ons dagelijks handelen.

Bepaalde vastgeroeste gedachtepatronen of emoties kunnen ervoor zorgen dat we niet in staat zijn onze doelstellingen te bereiken of zelfs lichamelijke of geestelijke klachten ervaren.

 Bij Hypnose Praktijk Brugge maken we gebruik van hypnotherapie om deze belemmeringen weg te nemen en uw klachten over het algemeen al binnen enkele sessies te verlichten.

Veel van onze klanten in en rondom Brugge kiezen voor hypnose omdat ze willen afvallen. Vermageren is voor de meeste mensen een bijna onmogelijke opdracht die op lange termijn een onmenselijke dosis wilskracht en doorzettingsvermogen vereist. 

Gelukkig kan uw afvaltraject een stuk makkelijker verlopen, als u zich laat helpen door onze hypnotherapeut.

Tijdens de sessie treedt de therapeut in contact met uw onderbewustzijn, waardoor direct een effectieve levensstijlverandering wordt gerealiseerd.

Dezelfde techniek kan worden ingezet voor andere doelen, bijvoorbeeld als u wilt stoppen met roken. Al na enkele bezoeken aan ons hypnosecentrum zult u merken dat uw stoppoging relatief gemakkelijk verloopt.

Wilt u de voordelen van hypnotherapie nu zelf ervaren en woont u in Brugge of elders in West-Vlaanderen? 

Dan is het absoluut aan te raden om contact op te nemen met onze hypnose praktijk. Onze methoden zijn veilig en voordelig, waardoor u risicoloos kunt testen of onze methode het gewenste effect heeft.

Lees vooral ook eens de getuigenissen op deze website om een indruk te krijgen van de mogelijke resultaten.Hypnose Praktijk Brugge helpt u om uw levenskwaliteit te verbeteren en eventuele trauma’s uit het verleden een plek te geven.

Wij maken gebruik van geavanceerde technieken en zijn hierdoor in staat om zelfs complexe problematieken de klachten aanzienlijk te verminderen.

Meer weten over onze diensten?

Mail vrijblijvend naar info@hypnosepraktijk.net of bel ons op +32 (0) 50 55 51 87. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

ACHTER DE SCHERMEN: HOE ZIET EEN HYPNOSE SESSIE ERUIT?

Scroll Up