HOE JE ALS OUDER – ZELF – JE EIGEN KINDEREN KAN HELPEN MET HYPNOSE

Hypnose Praktijk Antwerpen Kinderen

Een paar dagen geleden was ik, net als bijna elke avond, mijn emails aan het beantwoorden.

Mijn dochter van 7 jaar kwam een beetje geïrriteerd naar me toe en zei : “Papa, waarom is het zo moeilijk om in slaap te vallen?”

Ik realiseerde dat ze eigenlijk een slaapprobleem had. Toen besloot ik : “That’s it, nu gaan we er iets aan doen”. Ik maakte nog snel mijn email af en we gingen samen naar haar bed.

Nadat ze in haar bed kroop, vroeg ik of ze zin had in een spelletje. Het antwoord is natuurlijk altijd JA 🙂

Hierna zei ik tegen mijn dochter : “Wil je dat ik even met je innergeest spreek zodat je vanaf nu sneller in slaap kan vallen ?” Het antwoord was een overtuigende ‘ja’.

Toen zei ik : “Lieve innergeest van mijn dochter, wil je ervoor zorgen dat ze vanaf nu sneller in slaap valt ? Als je dat wilt doen, lieve innergeest, beweeg dan eens de wijsvinger van haar rechterhand”.

Ik zag dat haar wijsvinger begon te bewegen en bijna tegelijkertijd sloot ze haar ogen en ze zei : “Papa, ik wil slapen”. Na een aantal minuten ging ik controleren en inderdaad, ze was in een diepe slaap.

Hoe lang dit duurde ? Nog geen minuut…

De dag erna rond slaaptijd zei ze iets dat ze nooit eerder had gezegd : “ik wil gaan slapen”. Dat was heel mooi om als hypnotherapeut, maar vooral als ouder te ervaren.

En het allermooiste is : elke ouder kan dit gemakkelijk aanleren. Elke ouder kan spelenderwijs zijn eigen kind helpen, precies zoals ik het deed, met HEEL veel van hun problemen.

Wat nog mooier is: we organiseren een unieke en tijdelijke opleiding om ouders dit aan te leren zodat je zelf kan leren hoe je je eigen kind spelenderwijs kan hypnotiseren.

Kose Isa – C.Ht

Waarom Hypnose Praktijk?

Keurmerken

Scroll Up

Let op:

Voor sessies vanaf 1 januari 2021 geldt ons nieuwe tarief van 135 euro per sessie.