Hypnose Praktijk Antwerpen High

High van hypnose? Perfect mogelijk

Onlangs heb ik een cliënt geholpen die van zijn rookverslaving af wilde. Na een paar weken nam hij contact met mij op met een bizarre vraag: ‘Kan ik high worden door middel van zelfhypnose?’.

Zonder enige aarzeling zei ik: ‘Natuurlijk kan dat’. We hebben daarna meteen een afspraak gemaakt dat hij naar mijn praktijk zou komen. Tijdens het consult ging hij mooi en diep onder hypnose. Ik gaf zijn onderbewustzijn de navolgende suggestie:

‘Wanneer je een vuist maakt en ‘high’ zegt, zul je ook daadwerkelijk high worden’.

De suggestie was door mij gegeven en werd aanvaard door het onderbewustzijn van mijn cliënt. Nu was het tijd om de proef op de som te nemen. Ik vroeg aan hem om zijn ‘high-trigger’ te activeren. Mijn cliënt maakte een vuist en zei ‘high’ terwijl hij naar me keek. Zijn pupillen werden plotseling bijna drie keer zo groot en hij begon schaapachtig naar mij te lachen…

Missie geslaagd! 😉

Tot zover weer deze miniblog, en tot de volgende!

Heb je een vraag ?

Neem dan gerust contact met mij op!

Kose Isa – C.Ht

Vragen? Contacteer ons

Share
Isa Kose

Isa heeft zijn hele leven gewijd aan het helpen van mensen. Ze op een positieve manier beïnvloeden en ze te helpen met progressieve technieken. Al van kinds af aan bezorgde het helpen van zijn omgeving hem vreugde en dat gevoel groeit elke dag nog steeds meer. In de loop der jaren verdiepte hij zich in NLP of neuro linguïstisch programmeren, een communicatieve hypnose. Later maakte hij kennis met een directe, snelle hypnose, een krachtige tool om levens voorgoed te veranderen.

Comments are closed.