HET ONDERBEWUSTZIJN LEERT SUPERSNEL (EN EEN WARME OPROEP AAN ALLE OUDERS)

Hypnose Praktijk Antwerpen Hersenen

Het onderbewustzijn leert heel snel

Het onderbewustzijn kan heel snel leren, een voorbeeld daarvan is mijn eigen dochter: ze was altijd heel braaf en flink bij de tandarts, ook gaf ze geen kick toen haar tand getrokken moest worden. Een dapper meisje, totdat ze zag hoe mama een traantje moest laten toen mama’s tand getrokken werd bij de tandarts.

Haar onderbewustzijn heeft onmiddellijk geleerd: als mama huilt dan zal het wel erg zijn. Dus ik moet er alles aan doen om mezelf te ‘beschermen’ tegen de tandarts.​ Ze ontwikkelde vanaf dat moment een ongelofelijke angst voor de tandarts. Na al spelend met haar een sessie gedaan te hebben en na een speciale behandeling bij de tandarts, heeft ze nu geen angst meer. Haar angst is volledig weg.​

Zo kunnen we zien hoe snel het onderbewustzijn leert en welke impact ouders kunnen hebben op hun kinderen.​

Ouders zijn de grootste hypnotiseurs van hun eigen kinderen. Ik doe hierbij een warme oproep om daar allemaal rekening mee te houden. Hypnose is een alledaags fenomeen en het gebeurt zeker niet alleen in een praktijkruimte.

Iemand die elke dag hoort dat hij niets waard is zal opgroeien met het besef dat hij niets waard is.

Gelukkig hebben we hypnose om een laag zelfvertrouwen volledig te verhelpen.​​ Als er vragen zijn, mail ze gerust naar info@hypnosepraktijk.net​.

Natuurlijk kun je ook reageren via de contact pagina.

Kose Isa – C.Ht

Waarom Hypnose Praktijk?