HELP, MIJN ONDERBEWUSTZIJN WERKT NIET MEE!

Hypnose Praktijk Onderbewustzijn

Sandy wilde 20 kg vermageren en schakelde hiervoor mijn hulp in. Ze vertelde mij dat ze last had van eetbuien. Het leek uit het niets te komen want drie jaar geleden had ze hier geen last van. Sandy wilde graag 65kg wegen.

Sandy had ook een angst. Ze was bang dat ze niet onder hypnose ging geraken. Ik heb haar verzekerd dat de meeste mensen die angst of bezorgdheid hebben en stelde haar gerust.

Eenmaal onder hypnose vroeg ik haar onderbewustzijn, zoals gewoonlijk, of het veilig was dat Sandy ging vermageren tot 65 kg. Het onderbewustzijn tilde de nee-vinger op. Dit is een vinger die het onderbewustzijn onder volledige controle neemt om mijn vragen te kunnen beantwoorden. Het gebeurt niet vaak, dat het onderbewustzijn niet akkoord gaat. Ik was heel geïntrigeerd.

Ik: “Onderbewustzijn, is daar een goede reden voor?”

Onderbewustzijn: “tilt ja vinger omhoog”

Ik: “Lieve onderbewustzijn, wat is die reden dan?”

Onderbewustzijn: “als ze vermagert zal ze mooier zijn, en ze zal weer verliefd worden, net als drie jaar geleden en zal ze ontrouw zijn”.

Toen begreep ik dat het gewicht diende om haar minder aantrekkelijk te maken. Drie jaar geleden had Sandy bijna een affaire omdat ze toen als slanke vrouw heel veel zelfvertrouwen had. Ze kreeg ook meer mannelijk aandacht. Als getrouwde vrouw voelde ze zich daar natuurlijk toch wel schuldig over. Het onderbewustzijn beschermde Sandy dus tegen een affaire, zodat ze haar man trouw kon blijven. Het onderbewustzijn zorgde ervoor dat ze die eetbuien kreeg en dus kwam ze aan. Zo werd ze ‘beschermd’ tegen ontrouw omdat ze ook een stuk minder mannelijk aandacht kreeg.

Toen heb ik Sandy even gevraagd om haar ogen open te doen en heb ik haar gevraagd om haar onderbewustzijn oprecht te beloven dat ze trouw zal blijven aan haar man. Ze ging hiermee akkoord en het onderbewustzijn stemde in met het uitschakelen van de eetbuien.

Na vier weken kreeg ik een bericht van Sandy dat ze goed op weg was en dat ze geen eetbuien meer heeft gehad.

Het onderbewustzijn is een fantastische kracht in een ieder van ons en ik voel me bevoorrecht om mensen kennis te laten maken met die kracht.

Met vriendelijke groeten,

Waarom Hypnose Praktijk?

Keurmerken

Scroll Up