HELP – IK HEB NOOIT GENOEG – VERZADIGINGSGEVOEL AANSTERKEN

Hypnose Praktijk Antwerpen Eten

Verzadigingsgevoel versterken met hypnose

Onlangs heb ik gewerkt met een cliënte die graag wilde vermageren.

‘Maar er is een probleem’ zei ze, ‘Ik heb geen verzadigingsgevoel en ik weet niet wanneer ik moet stoppen met eten’.

Ik kon al wel zien hoe dat een probleem zou vormen voor haar. Tijdens de hypnose vroeg ik aan haar onderbewustzijn of er een verzadigingsgevoel voor eten was. Het onderbewustzijn gaf een bevestigend antwoord.

Daarna gaf ik het onderbewustzijn de instructie om het verzadigingsgevoel voor eten bij mijn cliënte te laten voelen. Ik vroeg aan mijn cliënte om al haar aandacht te richten op haar maag. Ze voelde wel ‘iets’, maar het gevoel was zo zwak dat het nauwelijks effect had. Ze bleef daarom maar gewoon dooreten.

Ik legde uit aan het onderbewustzijn waarom het verzadigingsgevoel bij het eten zo belangrijk is, en toen ik vroeg aan het onderbewustzijn of deze bereid was om het verzadigingsgevoel voor eten te gaan versterken en weer kreeg ik een positief antwoord.

Ik vroeg aan het onderbewustzijn om aan mijn cliënte het nieuwe en sterkere verzadigingsgevoel voor eten te laten voelen. Op dat moment voelde mijn cliënte een stevig verzadigingsgevoel in haar maag, alsof ze genoeg had gegeten.

Wat er nu nog moest gebeuren was het onderbewustzijn te laten accepteren om na elke maaltijd het nieuwe, sterkere verzadigingsgevoel van eten aan mijn cliënte te laten voelen waardoor ze weet wanneer ze moet stoppen met eten omdat ze genoeg heeft.

Enige tijd later, toen ik mijn cliënte weer ontmoette, vertelde ze me dat het nieuwe verzadigingsgevoel nog steeds zijn werk doet en precies aangeeft wanneer ze genoeg gegeten heeft en moet stoppen met eten.

Zo zie je maar, je hoeft het niet ver te zoeken.

Kose Isa – C.Ht

Waarom Hypnose Praktijk?

Keurmerken

Scroll Up