ZELFVERTROUWEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

MEER ZELFVERTROUWEN OPBOUWEN MET HYPNOSE – IN SLECHTS DRIE SESSIES!

Zelfvertrouwen met hypnose en hypnotherapie

GELOOF IN JEZELF

Gebruik hypnose om vertrouwen te krijgen in wie je bent en wat je kan

Twijfel je eerder aan jezelf in plaats van in jezelf te geloven?

Twijfel je altijd aan wat je waard bent en minimaliseer je je vaardigheden?

Rotsvast zelfvertrouwen = hautain + arrogant + opscheppend?

We hebben de neiging een hekel te hebben aan mensen die altijd opscheppen over hoe geweldig ze zijn en wat een geweldige dingen ze allemaal kunnen doen. “Opscheppers en narcisten”, denken we dan bij onszelf. “Ik ben zo blij dat ik niet ben zoals zij!”

Maar je kan een ding wel zeggen over narcisten – ze hebben een rotsvast zelfvertrouwen. Het maakt niet uit wat anderen denken, zij geloven dat ze het waard zijn, zij denken dat ze het kunnen. En je kan niet om het volgende feit heen: mensen die in zichzelf geloven doen het statistisch gezien beter tegenover mensen met evenveel talent, vaardigheden en kennis die zichzelf niet vertrouwen en aan zichzelf twijfelen.

Zal meer zelfvertrouwen je veranderen in iemand die je niet leuk vindt?

Dit onderzoek zorgt voor een dilemma. Worden we net als die vervelende narcisten als we meer in onszelf gaan geloven? (Hier moet bij vermeld worden dat narcisten hier niets om geven!)

Gelukkig is het antwoord op die vraag ‘nee’. Als je niet al een narcist bent (en je zou dit niet lezen als je wel een narcist was), dan word je ook geen narcist door jezelf meer aan te moedigen in het leven. In plaats daarvan geef je jezelf een eerlijke kans en stel je jezelf in staat om gebruik te maken van al je krachten en middelen als mens, in plaats van alleen de krachten en middelen die je bereid bent te erkennen.

Dus, hoe pak je dit aan? Onze hypnosesessies zullen je helpen een eerlijker beeld van jezelf te krijgen en je kansen op succes in het leven te vergroten.

je zal merken dat:

  • je verwachtingen van jezelf groter worden
  • je heel nieuwsgierig wordt naar wat je allemaal kan
  • je je minder druk maakt om fouten en geïnteresseerder bent in wat je kan leren
  • je voelt dat er kracht in je groeit en dat je het gevoel krijgt dat je meer kan
  • je jezelf impliciet vertrouwt om meer te leren en steeds bekwamer te worden in alles waar je je volledige aandacht op richt
  • het leven veel aangenamer voor je wordt

Boek nu je therapiesessie en bekijk wat voor verschil het maakt.

MEER ZELFVERTROUWEN OPBOUWEN DANKZIJ HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE – IN SLECHTS DRIE SESSIES!

Niemand wordt geboren zonder zelfvertrouwen of eigenwaarde. Wanneer we net ter wereld komen vinden we onszelf nog niet slim of dom, mooi of lelijk en hebben we nog geen enkel besef van hetgeen er mogelijk of onmogelijk is. Als pasgeborene heb je nog geen tijd gehad om alle oordelen, angsten en beperkingen die de buitenwereld je oplegt te absorberen. We hebben dus geen programma in ons onderbewustzijn wat betreft zelfvertrouwen. Maar  al snel worden we ‘geprogrammeerd’ door onze ouders en omgeving. En net deze programmatie zorgt ervoor of we nu zelfzeker zijn of niet.
Betekent dit dan dat het nu te laat is om meer zelfvertrouwen te krijgen? Kunnen we deze programmatie niet ‘updaten’ of ongedaan maken ? Absoluut. Hypnose en hypnotherapie kunnen je helpen dit zelfvertrouwen weer op te bouwen, om je programmatie in het onderbewuste bij te werken. We specialiseren in unieke hypnose & hypnotherapie waar we jouw onderbewustzijn opnieuw kunnen ‘programmeren’. Meer weten of die eerste stap zetten naar het vergroten van je zelfvertrouwen? Bel ons, mail ons, vul het contactformulier in of maak rechtstreeks je afspraken hier.

Meer zelfvertrouwen opbouwen op de ‘traditionele’ manier

Voor de meesten van ons is het natuurlijke, onschuldige zelfvertrouwen waarmee we geboren worden van korte duur. Tegen de tijd dat je uit de luiers bent is er al een groot deel van je onderbewustzijn geprogrammeerd. Aangezien je deze pagina leest is de kans groot dat deze ‘programmatie’ niet helemaal naar jouw wensen was!

Bij traditionele gesprekstherapie proberen de coaches en therapeuten je van je gebrek aan zelfvertrouwen of lage zelfbeeld te helpen, focussen zich veelal op wat je moet doen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Ze vertellen je dat je in actie moet komen, je angsten onder ogen moet zien, zult moeten oefenen en zo moet werken aan zelfvertrouwen.

Dit levert soms ook daadwerkelijk resultaten op, maar er is één groot probleem met deze methode: Zonder zelfvertrouwen zullen velen van ons simpelweg niet in actie durven komen. Zelfs wanneer je over deze eerste heuvel komt is het daaropvolgend succes grotendeels afhankelijk van je initiële vertrouwen in datzelfde succes.

HYPNOSE : ZELFVERTROUWEN OPBOUWEN VANUIT DE KERN

Een goed voorbeeld is het gebrek aan zelfvertrouwen in sociale situaties. Zelfs wanneer je jezelf geforceerd in een sociale setting brengt om de nodige ‘ervaring’ op te doen, zullen de resultaten van een dergelijk avontuur vaak overeen komen met je verwachtingen. Die nieuwe garderobe, dat nieuwe kapsel: In veel gevallen zie je in de spiegel nog steeds dezelfde persoon terugkijken.

Ik wil graag hulp bij het krijgen van meer zelfvertrouwen!

Wilt u ook meer zelfvertrouwen ? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u ons steeds contacteren via de gebruikelijke contactgegevens.

Wat is het verschil tussen zelfwaarde, zelfbeeld en zelfvertrouwen?

Lage zelfwaarde, gebrek aan zelfvertrouwen en een slecht zelfbeeld klinken hetzelfde. Hoewel ze soms kunnen overlappen zijn er subtiele verschillen tussen deze drie :

Lage zelfwaarde is wanneer je je over het algemeen als persoon heel waardeloos en onzeker voelt.
Laag zelfvertrouwen is wanneer je je voelt alsof je nooit zal slagen. Waardoor je weinig of geen moeite doet om iets te bereiken.
Slecht zelfbeeld is wanneer je gelooft dat je onaantrekkelijk of lelijk bent. Of je gelooft (al dan niet op een bewust niveau) dat je het niet verdient om er aantrekkelijk uit te zien.

Een van de betere manieren om je zelfvertrouwen, zelfwaarde en zelfbeeld problemen – en enige problemen met onzekerheid of verlegenheid – volledig te behandelen, is door de onderliggende problemen degelijk op te lossen. Daarvoor is hypnose en hypnotherapie de middel bij uitstek.

Wij specialiseren in unieke hypnose en hypnotherapie. Hypnose en hypnotherapie zijn tussen de meest effectieve therapie methoden.

ZELFVERTROUWEN OPBOUWEN

Is het je ooit opgevallen dat sommigen altijd zelfvertrouwen lijken uit te stralen, hoe vaak ze ook falen? Bekende voorbeelden zijn Walt Disney of Henry Ford, onbetwistbare succesverhalen die echter eerst talloze malen gefaald zijn zonder dat zij zich dit ooit aan hebben getrokken. Zo zijn er talloze voorbeelden: De vrouw die niemand een topmodel zou noemen, maar alle ogen naar zich toetrekt wanneer ze vol zelfvertrouwen een kamer binnenloopt. Het kind dat op het open podium van zijn school vol enthousiasme de ene valse noot na de andere raakt, maar de zaal met zijn zelfvertrouwen weet op te zwepen.

Dit zijn mensen die hun onschuldige, natuurlijke zelfvertrouwen nooit verloren hebben. Dit zijn de mensen die de juiste ‘programmatie’ meekregen van hun ouders/omgeving. Blijvend zelfvertrouwen is geen gevolg van hetgeen we doen, maar komt vanuit de kern van je wezen.

De reden dat veel methodes falen in het zelfvertrouwen vergroten is dat ze zich richten op deze externe factoren. Wij pakken de interne bron van het probleem aan met hypnose en hypnotherapie.

Werken aan zelfvertrouwen: hypnose & hypnotherapie werkt

Het hebben van geen of weinig zelfvertrouwen kan een zware last zijn die in het dagelijks leven beperkend of zelfs verlammend kan werken. Gelukkig kunnen hypnose en hypnotherapie in veel gevallen blijvend het zelfvertrouwen vergroten.

Hypnose en hypnotherapie communiceren direct met het onderbewustzijn om zo een negatief zelfbeeld bij de wortel aan te pakken. Angsten en beperkingen worden losgelaten en worden vervangen door een natuurlijk zelfvertrouwen dat integraal is aan je gevoel van ‘zelf’, onafhankelijk van waar je bent of wat je doet.

Meer zelfvertrouwen met hypnose

Je hoeft je niet neer te leggen bij het hebben van weinig zelfvertrouwen.

Zodra je oude zelfbeeld vervangen is door een nieuw, natuurlijk zelfbeeld voelt alles wat je doet gemakkelijker en zal je je doelen ook daadwerkelijk makkelijker behalen. In tegenstelling tot een onderbewustzijn dat je door middel van angsten en onzekerheden ondermijnt, zal het je ondersteunen. Mocht je nu toch een keer falen? Dan heb je het zelfvertrouwen om ervan te leren en het nogmaals te proberen zonder direct weer door faalangsten te worden bevangen.

Wil jij ook je zelfvertrouwen opbouwen of meer zelfvertrouwen krijgen? Laat ons je dan helpen. We zijn gespecialiseerd in unieke vormen van hypnose en hypnotherapie die al talloze mensen blijvend van een gebrek aan zelfvertrouwen geholpen hebben.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op door middel van het contactformulier, een email of bel voor meer informatie. Of je kan je afspraken meteen inplannen hier. Ook vind je op de site talloze getuigenissen van cliënten die door hypnose en hypnotherapie blijvend geholpen zijn. Ben jij binnenkort een van deze succesverhalen? Wacht niet langer en zet die stap naar een leven vol zelfvertrouwen!

(meer info over zelfvertrouwen bij Wikipedia)

Scroll Up

Let op:

Voor sessies vanaf 1 januari 2021 geldt ons nieuwe tarief van 135 euro per sessie.