AFVALLEN MET EEN VIRTUELE
MAAGBAND/MAAGRING

Afvallen met hypnose en virtuele maagring
Afvallen met hypnose en virtuele maagring

VERMAGEREN MET EEN VIRTUELE MAAGBAND - MAAGRING

Vermager snel, gezond en moeiteloos met hypnose:

Alle voordelen van een echte maagband
,geen enkel nadeel.

De virtuele maagring gebruikt de kracht van hypnose om je sneller een voldaan gevoel te geven met veel kleinere hoeveelheden eten.
De Virtuele Maagring – ook wel de Virtuele Maagband genoemd – is een programma waarmee je op een gezonde en verantwoorde manier overtollige kilo’s kunt kwijtraken.

Daarnaast verandert het de manier waarop je over eten denkt. Ons programma geeft zo veilige en voorspelbare resultaten.

De hypnotherapie overtuigt de hersenen dat jouw maag, nadat je een bepaalde hoeveelheid hebt gegeten, vol is, en dat er dan geen enkele behoefte is om meer te eten. Zo krijg je een krachtig signaal in je maag dat je genoeg gegeten hebt, ook al at je veel minder.

We weten dat diëten meestal alleen op korte termijn werken. De denkbeeldige maagring dat onder hypnose wordt uitgevoerd, laat je toe om alles te blijven eten, maar zorgt ervoor dat je kleinere porties gaat eten.

En omdat het geen dieet is, voel je je niet slecht of hongerig. Hierdoor zorgt de virtuele maagring die onder hypnose wordt aangebracht voor een oplossing die gewichtsproblemen ook op de lange termijn helpt oplossen, en daarna voorkomen.

De medische oplossing om jouw maag te verkleinen kan dezelfde resultaten geven, maar de virtuele maagring kan snel worden toegepast, zonder ziekenhuis- wachtlijsten, zonder operatie, zonder risico’s en zonder medische behandeling.

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

AFVALLEN MET HYPNOSE: AFSPRAAK MAKEN

Klik onderaan op ‘maak afspraak’ – kies uw hypnotherapeut –  en plan alvast drie sessies in.

Wilt u meer toelichting over de werking van afvallen met hypnose?  Klik onderaan op ‘contact’, kies uw hypnotherapeut en stuur uw vraag. Wij staan klaar om u te helpen.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN MAAGBAND ONDER HYPNOSE?

Fysieke maagband: Het grote probleem van een fysieke maagband is dat de diameter, waar het eten door moet, kleiner is dan 1,2 cm. Hierdoor kunnen mensen niet meer normaal eten. Gezonde voeding eten, zoals rauwkost, fruit, vlees en vis wordt een grote uitdaging. Patiënten moeten erdoor vaak braken.

Maagband hypnose: De virtuele maagbandoperatie die onder hypnose wordt uitgevoerd, laat je toe om alles te blijven eten, maar zorgt ervoor dat je kleinere porties gaat eten.

Fysieke maagband: De prijs van een operatie varieert rond de € 5000,- à € 8000,-.

Maagband hypnose: De prijs van drie sessies voor een virtuele maagband kost in totaal slechts € 405,-.

Fysieke maagband: Het verschuiven van de maagband naar boven of onder kan leiden tot bloedingen, blokkades of erosie.

Hoe langer de band blijft zitten, hoe vaker één van deze complicaties optreedt, waardoor verwijdering van de maagband zich opdringt. Laten verwijderen van de maagband kost uiteraard ook nog eens geld.


Hypnose maagband: Geen technische problemen van toepassing.

Maak nu een afspraak en kies voor uw gezondheid en portemonnee. Onze vakkundige hypnotherapeuten staan klaar voor u.

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

SABINE DOET HAAR VERHAAL OVER AFVALLEN MET HYPNOSE - 2014

SABINE DOET HAAR VERHAAL NOGMAALS NA 5 JAAR - 2019

Het kan met een virtuele maagring. Afvallen is nooit een fijne bezigheid geweest, zeker niet als u steeds in uw oude gewicht hervalt.

Hypnose Praktijk stelt u nu een innovatieve techniek voor om uw streefdoel te bereiken, namelijk afslanken door middel van een virtuele maagring. Een methode die al veelvuldig werd geprezen (lees de getuigenissen) en die ook uw gewicht kan optimaliseren.

Tijdens de sessies zal u een unieke & leuke vorm van zelfhypnose leren om uw eigen maagring strakker te zetten zodat het effect van de virtuele maagring maximaal ervaren wordt.

Het gewicht dat u zal verliezen hangt af van persoon tot persoon. Afhankelijk van uw BMI en huidige gewicht zal u gemiddeld ongeveer twee tot drie kilo afvallen tijdens de eerste week, waarna u kan rekenen op zo’n 0,5 kilo tot 1 kilo per week hierop volgend.

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

HOE VERLOOPT EEN
HYPNOSE SESSIE ?

HYPNOSE PRAKTIJK OP VTM NIEUWS: VIRTUELE MAAGRING

Bekijk het verhaal van een van onze cliënten. Ann verloor slechts 14 kilo met hypnose. 

Deze reportage is enkele maanden na de laatste sessie opgenomen – hier zie je Ann op haar doelgewicht.

Klik hier om je afspraken in te plannen  – kies uw hypnotherapeut –  en plan alvast drie sessies in met ongeveer een week ruimte tussen de sessies.

Om te vermageren met een virtuele maagring kunt u terecht in een van onze hypnose praktijken, waarbij u al resultaat zal zien na de allereerste sessie.

Hieronder het beknopte verloop van deze sessies:

De eerste sessie bestaat uit een intakegesprek om de oorzaak van uw overgewicht te bepalen. Hierbij wordt eveneens gezocht naar een eventuele eetstoornis.

Uw onderbewustzijn wordt als het ware opnieuw getraind tijdens de eerste sessie om eventuele vreetbuien, emo-eten, overeten en andere eetproblemen op te lossen.

Het is immers van groot belang om eerst de eetstoornissen aan te pakken alvorens over te gaan tot de plaatsing van de virtuele maagring of maagband, die eveneens zal doorgaan tijdens de eerste sessie.

Tijdens deze sessie komen versterkende suggesties aan bod, die uw eetgewoonten verder veranderen én uw motivatie om te vermageren opkrikken.

Tijdens deze laatste sessie wordt de maagring indien nodig strakker gezet en worden de effecten van de hypnotische virtuele maagring nog eens versterkt.

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

Hypnose Praktijk verschenen in Goed Gevoel & Flair

‘Virtuele Maagring’ getest door Goed Gevoel & Flair in samenwerking met HypnosePraktijk.net. Lees het volledige artikel door te klikken op onderstaande beelden.

VERMAGEREN DOOR HYPNOSE: ERVARINGEN

afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na

Maite Beste Isa ,

Sorry voor het late antwoord. Het gaat zeer goed met mij ik ben nu in totaal 20 kilo afgevallen. Ik eet nu veel minder en ben rapper voldaan. Ik ben van maat 42 naar 38-36 gegaan, veel mensen die ik nu tegenkom op straat of in de winkel herkennen mij niet meer. Ze zijn allemaal zeer nieuwsgierig naar mijn verhaal over de hypnose.

Ik heb ook al veel mensen naar jullie praktijk gestuurd en ze zijn allemaal even tevreden als mij , sommige mensen geloven mijn verhaal niet omdat het zo onwaarschijnlijk lijkt om van begin december tot februari 20 kilo te verliezen.

Heel erg bedankt voor alle hulp!
Ik zet in bijlage wat voor en na foto’s erbij je mag ze gerust gebruiken voor de site etc.

afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na

Benny De sessies liggen ondertussen al enkele weken achter de rug en moet eerlijk toegeven mij nog nooit zo goed gevoeld.

Voor het eerst geniet ik echt van het eten. Rustig relax en met veel smaak. Ook tijdens de wekelijkse inkopen kijk ik specifieker naar de waarden van voeding. Wekelijks stel ik mij eens op de weegschaal. Gestart op 106 en ondertussen 94,5. Dat is toch super. Super in die zin dat ik alles mag blijven eten maar gewoon veel mindere porties neem.
Wat mijn trigger betreft naar zoetigheden en in het bijzondere chocolade is volledig weg, ik heb er totaal geen zin meer in. Ondertussen heb ik de thuishypnose afgebouwd van 4 naar 2 sessies in de week. Zelfhypnose heb ik nog maar amper gedaan, mss door tijdsgebrek of omdat ik mij gewoon goed voel.

25kg vermageren valt natuurlijk op binnen familie, vriendenkring en werkveld. Mijn verhaal klinkt bij allen raar in de oren maar ondertussen verneem ik wel dat jullie site al meermaals werd bezocht en gelezen. Enkele collega’s hebben al een mail verzonden of contact opgenomen.

Ik kijk alvast met een goed gevoel terug op de sessies en heb er totaal geen bezwaar tegen om het te laten publiceren.

afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na

Liesbeth Deze virtuele heeft mijn leven veranderd.. Ik eet niet alleen minder, maar ook gezond en evenwichtig. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen, en sta gelukkig in het leven!

De persoon van vroeger is verleden, hier staat een nieuwe ik met een heldere nieuwe blik op mijn leven. Ben al 7kg vermagerd op 4 weken tijd.. Had hier nooit van kunnen dromen. Nog 12kg te gaan! Ik ben alvast enorm gemotiveerd!
Dank u Isa om mijn leven te veranderen in de meest positieve zin!”

Toevoeging Isa Kose – Hypnotherapeut : ondertussen is Liesbeth al bijna twee jaar op haar doelgewicht!

afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na

G.M. Dag Isa,

Nogmaals bedankt voor de begeleiding tijdens dit afval proces. Zonder was ik nooit terug op dit niveau geraakt. Mijn gewicht was al meer dan 13 jaar niet meer onder de 80 geraakt, hoeveel sport ik ook deed.
Ik heb er een tijdje mee gewacht omdat ik benieuwd was naar het blijvend gewichtsverlies. Ik had je gezegd dat ik 10kg wilde afvallen (van 85 naar 75). Dat heb ik bereikt en ben er trots op.

Ik ben echter nooit onder de 75 geraakt en dat zou ik nog graag bereiken, zodat ik een beetje reserve heb. Ondertussen werd ik geopereerd aan mijn schouder (hip hip hoera voor de zelfhypnose tijdens de niet zo aangename pre-onderzoeken) en dat is iets minder leuk voor mijn kilootjes, er is ondertussen 2kg terug bij (wat minder bewegen, pijnmedicatie, frustratie) en die moet ik er terug af krijgen. Ik ben sinds 2 dagen terug naar het MP3 bestand aan het luisteren en verwacht dat het weer goed komt. De motivatie is er alleszins, hop naar de 72.

Groetjes

afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na

Bernadette

Scroll Up