STOPPEN MET ROKEN: HYPNOSE THERAPIE IN SLECHTS TWEE SESSIES!

Stoppen Met Roken Door Hypnose Hypnotherapie

STOPPEN MET ROKEN DOOR HYPNOSE – IN TWEE SESSIES!

Stoppen met roken
door hypnose

STOPPEN MET ROKEN DOOR HYPNOSE

Het sigaretje….. O zo lekker, maar ook o zo ongezond. Natuurlijk weten we dit allemaal. Stoppen met roken op eigen houtje is vaak echter zo lastig en zo moeilijk op te brengen. Dit komt niet alleen door de verslavende werking van sigaretten, maar ook doordat het sigaretje vaak zo’n terugkerend gebruik is geworden (=patroon). Goed voorbeeld van zo’n ritueel is dat je na de maaltijd steevast even een frisse neus gaat halen om een sigaretje te roken. Tsja, hoe fris die neus dan helemaal is, dat laten we voor het gemak dan ook maar even aan jezelf ter beoordeling.

Ben je helemaal klaar om te stoppen met roken ? Neem dan snel contact met ons.

STOPPEN MET ROKEN MET HYPNOSE : HOE?

Iedereen die rookt en aangeeft dat hij graag zou willen stoppen wordt vaak bedolven onder de “stoppen met roken tips”. Uiteraard worden al deze tips louter en alleen vanuit de beste bedoelingen met je gedeeld. Maar zit je hier daadwerkelijk op te wachten? En wat zijn al deze tips nu helemaal waard? ‘Hoe stoppen met roken’ is een vraag die je jezelf waarschijnlijk al geruime tijd stelt en misschien lig je er ’s nachts wel van wakker. Met de standaard stoppen met roken tips is de kans groot dat je er niet in zal slagen om te stoppen met deze ongezonde gewoonte. Hoogtijd om eens te denken aan iets waar heel veel rokers al baat bij hebben gehad, namelijk stoppen met roken door hypnose. Klaar om te stoppen met roken door hypnose ? Dan kan je nu hier je afspraken al inplannen bij je gewenste hypnotherapeut.

Stoppen met roken op karakter?

Stoppen met roken komt volgens velen gewoon aan op karakter. Verzet je zelf, toon karakter en weg met die sigaret zijn veel gehoorde nietszeggende kreten van mensen die niet beter weten. Ooit ben je in aanraking gekomen met roken en eigenlijk ben je vanaf dat moment in aanraking gekomen met een verslavend middel. En van een verslaving afkomen zonder hulp of hulpmiddelen is maar voor weinigen weggelegd. 

Het is toch ook helemaal niet gek als je gebruik maakt van hulpmiddelen om te stoppen met roken? Waarom moeilijk doen en vooral, waarom het jezelf onnodig lastig maken als het ook veel eenvoudiger kan? Er is namelijk een manier die jou helpt bij het stoppen met roken. Deze manier heet stoppen met roken met hypnose.

Ok, dat is nu twee keer

Dat klopt, het stoppen met roken door hypnose is nu twee keer genoemd en heeft dan ook nu vast en zeker je aandacht. Hypnose is namelijk een beproefd middel om jou van jouw nicotineverslaving af te helpen. Wanneer er over hypnose wordt gesproken wordt hier nog wel eens negatief over gedacht. Jammer, want veelal komt dit voort uit onwetendheid.

Hypnose heeft namelijk zoveel te bieden en is zeker niet zweverig. Hypnose maakt gebruik van jouw onderbewustzijn. Diep in jouw onderbewustzijn zit namelijk de drang verscholen om te roken. Hypnose verwijdert net deze drang vanuit jouw onderbewustzijn, waardoor je stopt met roken op jouw voorwaarden en zonder enige moeite of wilskracht.

Ik wil graag hulp bij het stoppen met roken!

Wilt u meer toelichting over de werking van hypnose op het stoppen met roken? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u ons steeds contacteren via de gebruikelijke contactgegevens.

Tijdlijn Stoppen Roken

Stoppen met roken door hypnose ? Laat ons jou helpen!

Stoppen met roken met hypnose is iets waar Hypnose Praktijk met vestigingen in Antwerpen, Gent, Limburg, Brugge en Brussel veel ervaring in heeft. Je bent hier dan ook zeker aan het juiste adres. Alle hypnotherapeuten van onze praktijk hebben de nodige opleidingen gevolgd en zijn allen gediplomeerd en uiterst vakkundig. Zij werken vanuit oprechte interesse in jou als mens en dan pas als cliënt. In slechts twee sessies helpen de therapeuten van de Hypnose Praktijk Antwerpen jou af van een vaak al jarenlang probleem. Niet alleen nemen zij het roken op zich bij je weg, maar vaak ook de dieperliggende oorzaken van het roken. Hiermee wordt bedoeld dat er vaak een negatieve aanleiding is geweest om te beginnen met roken. Dit kan van alles zijn en denk hierbij bijvoorbeeld eens aan het verlies van een dierbare, het verlies van je baan of het stuklopen van je relatie. Hoe fantastisch zou het zijn dat je niet alleen weet te stoppen met roken door hypnose, maar ook gelijk verlost wordt van dat vervelende pakketje dat je al zo lang met je meedraagt?

Hypnose als blijvende oplossing om te stoppen met roken

Stoppen met roken door hypnose is een blijvende oplossing voor jouw probleem. Het voorkomt dat je terug valt in oude gewoonten. En dit niet alleen op de korte termijn, maar juist ook op de lange termijn. Niet alleen is dit erg prettig voor je gezondheid, maar zeker ook voor je zelfvertrouwen. Jouw zelfvertrouwen krijgt natuurlijk een enorme boost als je merkt dat je bij tegenslag niet meer direct naar de sigaret grijpt. Sterker nog, je hebt niet eens de neiging om er naar te grijpen. Dit geeft je vertrouwen om bij tegenslag de problemen aan te pakken en juist niet bij de pakken neer te gaan zitten. En dit alles in slechts twee sessies.

Pak de handschoen op en contacteer ons nu

Nu is het aan jou. Blijf jij langs de zijlijn staan en lijdzaam toekijken hoe jouw gezondheid onder het roken lijdt? Of ben je degene die er klaar mee is, die de handschoen oppakt en de strijd tegen het roken aan wil gaan? Behoor je tot de laatste groep ?  Neem dan nu contact op met ons. 
Veel mensen met een rookverslaving zijn je voorgegaan en vrijwel allen met succes. Dit kan ook niet anders als je weet dat onze praktijk een succesrate van bijna 100% heeft.

(meer info over stoppen met roken op wikipedia)

Enkele Succesverhalen

Stoppen met roken

Anoniem

Stoppen met roken

Els

Stoppen met roken

Anoniem

“Beste Laurien,
Nog eens bedankt, ik ben nog altijd rookvrij en hoop dat zo te houden!”

Grxxtjes L.

“Goededag ik kan nu goed zonder sigaretten dus ga de 2de afspraak dinsdag afzeggen”

Mvg Inge V.B.

“Beste mevr. Gilis.
Ondertussen ben ik nog steeds gestopt met roken. Het kost mij ook niet al te veel moeite… Vandaar dat ik mijn tweede afspraak van 24/10 wens te annuleren. Vriendelijke groet.”

Walter R.

“Heel fier op mezelf, vandaag ben ik 1 maand rookvrij, ben super content dat ik die stap heb genomen, om via deze weg te stoppen.”

Bert Biesemans

“Hi Dido,
Al bijna 48 uur zonder sigaret!!!! Gaat erg goed! Super blij mee!”

Marlien

“Ik ben nu 6 weken rookvrij en voel mij super. Geen drang, geen bijwerkingen, geen slecht humeur”
E.B.

“Na een week 80 sigaretten niet gerookt.”

Tobby

“Het gaat super met mij! Ik heb niet meer gerookt en denk er ook niet aan. Geen bijwerkingen, ik kan goed slapen en eet gezond. Ik ben niet aangekomen… ongelooflijk blij mee. Ik ga door op de ingeslagen weg. Heel erg bedankt voor je hulp!”
Less R.

“Beste Victor,
Het gaat erg goed, ik rook niet meer. De afspraak van as dinsdag lijkt me dan ook niet meer nodig. Bij deze zeg ik onze 2de afspraak dan ook af. Hartelijk bedankt voor alles!!”

Coen Rehman

“Hypnose… daar had ik zelf toch ook wel vragen bij. Weet ik dan nog wel wat ik doe? Is dat niet weggegooid geld?

2005: Ik riskeerde toen een eerste keer ‘stoppen met roken’ met hypnose bij een oudere man waar ik positieve ervaringen van gehoord had. En jawel, ik werd een niet-roker wel 12 jaar lang, tot een relatiebreuk in 2017. Je kent dat gedacht wel, één sigaretje roken of een trekje van iemand anders, dat zal toch geen kwaad kunnen. Maak jezelf niets wijs en weet dat je dan terug vertrokken bent.

2018: Met de overtuiging dat hypnotherapie mij zeker weer ging helpen, maakte ik een afspraak bij het eerste en kortbij zijnde hypnosecentrum dat ik vond. Wat een grote teleurstelling!! Na dikke 10 minuten stond ik terug buiten met een enorme goesting om een sigaret op te steken. Enkele dagen hield ik het vol op eigen karakter en dan was ik weer vertrokken. Blijkbaar denken sommige als ze ergens een cursusje gedaan hebben dat ze zo snel geld kunnen verdienen. Laat je dus niet vangen.

2020: Via een vriendin van mij hoorde ik over Laurien. Ze is iemand die weet waar ze mee bezig is. Die haar tijd neemt om je uit te leggen wat er gaat gebeuren. Want het is niet zo dat ze je in een trance brengt waarbij je je daarna niets meer herinnert. Het is net de bedoeling dat jij en je onderbewustzijn je alles herinnert wat er gezegd is om zo het probleem aan te pakken waar je voor komt. Ze kan niet toveren. Maar de hypnotherapie helpt je door je onderbewustzijn aan te spreken en je naar de juiste richting te wijzen. Een positieve ingesteldheid van jezelf met de hypnotherapie van Laurien doet wonderen. Je gaat je hier echt niet bedrogen voelen achteraf.

Er hangt inderdaad een prijskaartje aan. Daarbij kan ik maar 1 ding zeggen: je gezondheid en welzijn is onbetaalbaar!! In mijn geval bij ‘stoppen met roken’ is de rekening snel gemaakt. De prijs van een pakje sigaretten per dag in een spaarpotje steken en hij zal rap vol zitten. Bij Laurien zijn het ook geen 10 minuten en weer buiten maar wel twee lange sessies.

Hierbij wil ik ook nog eens extra een dikke merci zeggen tegen Laurien. Ik kan weer ademen zonder hoesten, kan weer buiten zitten zonder een stinkstok in mijn handen, moet niet meer ‘s avonds dringend naar de winkel omdat mijn sigaretten op zijn, heb geen bang meer voor een lange reis vlucht omdat ik dan niet kan roken, …”

Liesbeth Van de Velde, 48 jaar en gelukkige ex-roker!

“Het is voor mij altijd een angst geweest om te stoppen met roken voornamelijk omdat ik bang was om maar weer gewicht aan te komen. Door mijn gezondheid moest ik er toch iets aan doen aan roken. Vandaar heb ik een afspraak gemaakt met Paul en met hem doorgesproken wat de mogelijkheden zijn. Nu bleek dat het mogelijk was om mijn maagbandje verder te verstevigen om er zelf voor te zorgen dat ik niet aankom tijdens het stoppen met roken en dit is goed gelukt!

Ondertussen ben ik 7 dagen geleden gestopt met roken. Dat betekent dat ik 81 sigaretten minder heb gerookt dan een week geleden. Op de koop toe ben ik ook 8 kilo afgevallen van de maagband sessie bij Paul! Ik ben Paul erg dankbaar. Ik merk dat ik bij eerdere stoppogingen erg veel moeite had om de eerste 3 dagen door te komen. Paul heeft me in de eerste dagen ook erg geholpen als vraagbaak.”

Anoniem

“Ik ben Hans en ik heb vanaf mijn 15e gerookt. Op 52 jarige leeftijd heb ik mijn vader verloren. Mijn

vader heeft zijn hele leven gerookt. Toen was t voor mij duidelijk dat ik moest stoppen. Ik kreeg ook steeds meer klachten, van kortademigheid, hoest die niet echt weg ging, enz

Eerlijk gezegd was ik wat sceptisch of hypnose bij mij zou werken. Met twee sessies hypnose ben ik gestopt. Ik taal er niet meer naar, kan soms nog wel denken aan hoe veel ik altijd rookte maar de behoefte is verdwenen en ik moet er niet meer aan denken ooit nog een sigaret op te steken. Ik merk nu al 4 maanden later dat mijn hoest verdwenen is en ik veel meer lucht heb dan voorheen.”

Hans

“Mijn ervaring met Victor is erg goed! Na 24 pogingen te stoppen met roken op alle mogelijke manieren, het nooit langer vol kunnen houden dan n week of n paar dagen, maar nu vandaag 30 dagen gestopt met roken dankzij 2 sessies hypnose. Totaal geen behoefte aan sigaretten of om ze te kopen. Erg blij met deze ervaring en zou het iedereen aanraden!!”

Nabuurs

“Eindelijk!! Na 41 jaar als roker door ‘t leven nu.. Al bijna 5 dagen niet roker! Het was best spannend, m’n eerste ervaring met hypnose, maar Victor heeft snel mijn vertrouwen gewonnen door zijn openheid. 1 ding weet ik zeker. Ik rook nooit meer. Dankjewel Victor!!”
Paul Abelen

“Hoi Sandra, je wandelt heel vaak door mijn gedachten en nu plak ik er ook eens ware woorden aan vast. Om met je te delen wat je voor me betekent hebt. Ik rook niet meer, en zonder enige moeite, ontzettend fijn! Ik ben rustiger vanuit zelfvertrouwen. Nog fijner!!!”

Anoniem

“Via via bij jou terecht gekomen om te stoppen met roken, waar ik al als een berg tegenop zag, omdat ik dacht dat ik last zou hebben van de ontwenningsverschijnselen. Na 1 sessie ben ik gestopt en heb nagenoeg niks geen last gehad en al snel voelde ik me beter en fitter. Nu al 3 maanden rookvrij. Dankjewel voor je steuntje in de rug.”

Leo 49 jaar

“Ik ben een niet-roker en ik blijf een niet-roker!” … die woorden hoor ik constant terug. De angst om het verdict ‘longkanker’ te horen, is verleden tijd. Ik voel geen enkele afhankelijkheid meer van die verdomde sigaretten en dat is zalig! De investering was het meer dan waard, Walter. Nogmaals dank!”
Bie V.P.

Zoë