STOPPEN MET ROKEN: HYPNOSE THERAPIE IN SLECHTS TWEE SESSIES!

Stoppen Met Roken Door Hypnose Hypnotherapie

STOPPEN MET ROKEN DOOR HYPNOSE – IN TWEE SESSIES!

Stoppen met roken
door hypnose

STOPPEN MET ROKEN DOOR HYPNOSE

Het sigaretje….. O zo lekker, maar ook o zo ongezond. Natuurlijk weten we dit allemaal. Stoppen met roken op eigen houtje is vaak echter zo lastig en zo moeilijk op te brengen. Dit komt niet alleen door de verslavende werking van sigaretten, maar ook doordat het sigaretje vaak zo’n terugkerend gebruik is geworden (=patroon). Goed voorbeeld van zo’n ritueel is dat je na de maaltijd steevast even een frisse neus gaat halen om een sigaretje te roken. Tsja, hoe fris die neus dan helemaal is, dat laten we voor het gemak dan ook maar even aan jezelf ter beoordeling.

Ben je helemaal klaar om te stoppen met roken ? Neem dan snel contact met ons.

STOPPEN MET ROKEN MET HYPNOSE : HOE?

Iedereen die rookt en aangeeft dat hij graag zou willen stoppen wordt vaak bedolven onder de “stoppen met roken tips”. Uiteraard worden al deze tips louter en alleen vanuit de beste bedoelingen met je gedeeld. Maar zit je hier daadwerkelijk op te wachten? En wat zijn al deze tips nu helemaal waard? ‘Hoe stoppen met roken’ is een vraag die je jezelf waarschijnlijk al geruime tijd stelt en misschien lig je er ’s nachts wel van wakker. Met de standaard stoppen met roken tips is de kans groot dat je er niet in zal slagen om te stoppen met deze ongezonde gewoonte. Hoogtijd om eens te denken aan iets waar heel veel rokers al baat bij hebben gehad, namelijk stoppen met roken door hypnose. Klaar om te stoppen met roken door hypnose ? Dan kan je nu hier je afspraken al inplannen bij je gewenste hypnotherapeut.

Stoppen met roken op karakter?

Stoppen met roken komt volgens velen gewoon aan op karakter. Verzet je zelf, toon karakter en weg met die sigaret zijn veel gehoorde nietszeggende kreten van mensen die niet beter weten. Ooit ben je in aanraking gekomen met roken en eigenlijk ben je vanaf dat moment in aanraking gekomen met een verslavend middel. En van een verslaving afkomen zonder hulp of hulpmiddelen is maar voor weinigen weggelegd. 

Het is toch ook helemaal niet gek als je gebruik maakt van hulpmiddelen om te stoppen met roken? Waarom moeilijk doen en vooral, waarom het jezelf onnodig lastig maken als het ook veel eenvoudiger kan? Er is namelijk een manier die jou helpt bij het stoppen met roken. Deze manier heet stoppen met roken met hypnose.

Ok, dat is nu twee keer

Dat klopt, het stoppen met roken door hypnose is nu twee keer genoemd en heeft dan ook nu vast en zeker je aandacht. Hypnose is namelijk een beproefd middel om jou van jouw nicotineverslaving af te helpen. Wanneer er over hypnose wordt gesproken wordt hier nog wel eens negatief over gedacht. Jammer, want veelal komt dit voort uit onwetendheid.

Hypnose heeft namelijk zoveel te bieden en is zeker niet zweverig. Hypnose maakt gebruik van jouw onderbewustzijn. Diep in jouw onderbewustzijn zit namelijk de drang verscholen om te roken. Hypnose verwijdert net deze drang vanuit jouw onderbewustzijn, waardoor je stopt met roken op jouw voorwaarden en zonder enige moeite of wilskracht.

Enkele Succesverhalen

Ik wil graag hulp bij het stoppen met roken!

Wilt u meer toelichting over de werking van hypnose op het stoppen met roken? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u ons steeds contacteren via de gebruikelijke contactgegevens.

Tijdlijn Stoppen Roken

Stoppen met roken door hypnose ? Laat ons jou helpen!

Stoppen met roken met hypnose is iets waar Hypnose Praktijk met vestigingen in Antwerpen, Gent, Limburg, Brugge en Brussel veel ervaring in heeft. Je bent hier dan ook zeker aan het juiste adres. Alle hypnotherapeuten van onze praktijk hebben de nodige opleidingen gevolgd en zijn allen gediplomeerd en uiterst vakkundig. Zij werken vanuit oprechte interesse in jou als mens en dan pas als cliënt. In slechts twee sessies helpen de therapeuten van de Hypnose Praktijk Antwerpen jou af van een vaak al jarenlang probleem. Niet alleen nemen zij het roken op zich bij je weg, maar vaak ook de dieperliggende oorzaken van het roken. Hiermee wordt bedoeld dat er vaak een negatieve aanleiding is geweest om te beginnen met roken. Dit kan van alles zijn en denk hierbij bijvoorbeeld eens aan het verlies van een dierbare, het verlies van je baan of het stuklopen van je relatie. Hoe fantastisch zou het zijn dat je niet alleen weet te stoppen met roken door hypnose, maar ook gelijk verlost wordt van dat vervelende pakketje dat je al zo lang met je meedraagt?

Hypnose als blijvende oplossing om te stoppen met roken

Stoppen met roken door hypnose is een blijvende oplossing voor jouw probleem. Het voorkomt dat je terug valt in oude gewoonten. En dit niet alleen op de korte termijn, maar juist ook op de lange termijn. Niet alleen is dit erg prettig voor je gezondheid, maar zeker ook voor je zelfvertrouwen. Jouw zelfvertrouwen krijgt natuurlijk een enorme boost als je merkt dat je bij tegenslag niet meer direct naar de sigaret grijpt. Sterker nog, je hebt niet eens de neiging om er naar te grijpen. Dit geeft je vertrouwen om bij tegenslag de problemen aan te pakken en juist niet bij de pakken neer te gaan zitten. En dit alles in slechts twee sessies.

Pak de handschoen op en contacteer ons nu

Nu is het aan jou. Blijf jij langs de zijlijn staan en lijdzaam toekijken hoe jouw gezondheid onder het roken lijdt? Of ben je degene die er klaar mee is, die de handschoen oppakt en de strijd tegen het roken aan wil gaan? Behoor je tot de laatste groep ?  Neem dan nu contact op met ons. 
Veel mensen met een rookverslaving zijn je voorgegaan en vrijwel allen met succes. Dit kan ook niet anders als je weet dat onze praktijk een succesrate van bijna 100% heeft.

(meer info over stoppen met roken op wikipedia)

Scroll Up

Let op:

Voor sessies vanaf 1 januari 2021 geldt ons nieuwe tarief van 135 euro per sessie.