Depressie behandeling : Snel en effectief door middel van hypnose & hypnotherapie

Depressie behandeling door middel van hypnose & hypnotherapie

In slechts vier sessies
Verlichting vanaf eerste sessie

Gelieve in overleg met je medische zorgverlener te raadplegen

Maak afspraak

Een depressie behandeling is vaak geen sinecure. Vaak zijn het ingrijpende behandelingen die veel tijd en geld kosten en helaas niet altijd het gewenste effect op leveren. Medicatie en verschillende soorten therapieën zijn vormen van een depressie behandeling. Maar ook door middel van hypnose kunnen we neerslachtigheid verhelpen en dit is helaas bij nog niet zoveel mensen bekend. Een depressie behandeling door middel van hypnose is namelijk ook op de langere termijn effectief en met slechts vier behandelingen ben jij weer op weg naar je “oude ik”. Klaar om te beginnen je depressie te overwinnen? Boek hier je afspraken in.

WAT IS EEN DEPRESSIE?

Een depressie heeft alles te maken met hoe je je voelt. Het is een gemoedstoestand en helaas niet eentje waarbij je je heel prettig voelt. Vaak ervaar je een achtbaan van emoties. Helaas zijn dit vooral negatieve emoties. Een aantal signalen die kunnen duiden op een depressie zijn:

  • Je voelt je al erg lang down. Het lukt je maar niet om de zonnige kanten van dingen te zien. Alles is zwart en negatief.
  • Moe, je voelt je zo ontzettend moe. Ondanks dit gevoel lukt het je maar niet om de slaap te vatten. Je bent rusteloos en uitrusten is het laatste dat je hierdoor doet.
  • Tranen met tuiten. Om de meest eenvoudige dingen komen de waterlanders. Ze tegenhouden is geen optie.
  • Van al jaren gestopt zijn met roken snak je ineens naar een sigaret en voor je er erg in hebt rook je (weer) een pakje per dag.
  • Je eet alles wat los en vast zit, het liefst de hele dag door. Ook dit kun je niet stoppen, ondanks dat je zelf heel goed in de gaten hebt dat je gewicht drastisch aan het toenemen is.

Wanneer je bovenstaande constateert wordt het hoogtijd om hulp bij depressie in te schakelen en te starten met een depressie behandeling.

Depressie kan iedereen overkomen

Als je denkt dat een depressie jou niet kan overkomen moeten we je helaas teleurstellen. Een depressie bij ouderen of een depressie bij jongeren…..het komt beide voor. En helaas met de regelmaat van de klok. Zeker in de maatschappij van vandaag de dag valt het niet altijd mee om met tegenslag en teleurstelling om te gaan. Zeker niet als je van nature misschien wel aanleg hebt om depressief te geraken. Verlies van een dierbare, verlies van je baan en geen uitzicht op ander werk, scheiding en ga zo maar door. Allemaal zaken die tijd nodig hebben om verwerkt te worden en ze daarmee een juist plekje te geven. Het verwachtingspatroon dat de huidige samenleving aan ons oplegt zorgt er vaak voor dat deze tijd en ruimte er niet is. Hierbij wel aangetekend dat het echt niet zo hoeft te zijn dat er iets ergs vooraf moet gaan aan een depressie. Nogmaals, het kan iedereen overkomen, jong of oud, positief in het leven of juist wat neerslachtiger van aard, wees je hiervan bewust. Hierdoor herken je misschien tijdig de symptomen van depressie. Symptomen als neerslachtigheid, lusteloosheid, futloos, chronisch moe en desinteresse in vrijwel alles en iedereen. Een depressie behandeling door hypnose is gelukkig geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden.

Hoe omgaan met depressie?

Omgaan met depressieop eigen houtje valt niet mee. In de eerste plaats valt dit niet mee voor jezelf, maar vaak krijg je onbegrip vanuit jouw naaste omgeving, zo van, “een schop onder je kont en weer door”. Dit is wel het laatste waar je op zit te wachten. Naarmate het duidelijker wordt dat je aan een depressie lijdt, verandert dit en is er meer ruimte en aandacht voor begrip. Hoe dan ook, zowel bij lichte als bij zware depressie, is de impact erg groot. Het komt dan ook regelmatig voor dat je goede vrienden, kennissen, collega’s, maar ook familie –en gezinsleden verliest doordat jij aan een depressie lijdt. Een depressie overwinnen is niet gemakkelijk op eigen houtje, zeker als je weet dat angst en depressie vaak hand in hand gaan.

DEPRESSIE BEHANDELEN MET HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

Nu weet je wat de symptomen zijn van een depressie, dat het bij iedereen kan voorkomen, maar – hoe los je dit nu op ? Het is immers zaak dat je hier zo snel mogelijk vanaf wordt geholpen. Hypnotherapie is hiervoor een uitstekende en effectieve behandeling. Hypnose Praktijk biedt jou de mogelijkheid om in slechts vier behandelingen van jouw depressie af te komen. Reeds na de eerste sessie zal je al al een grote verbetering opmerken. Onze uiterst vakbekwame gediplomeerde hypnotherapeuten hebben een ruime ervaring in depressie behandeling. Zij weten wat te doen bij depressie en laten door middel van hypnose jouw onderbewustzijn het werk doen – de depressie en alle oorzaken hiervan aanpakken.
Hierbij wordt de kern van het probleem aangepakt en niet slechts de symptomen. Vaak kent een depressie een dieperliggende oorzaak. Dit kunnen heel diverse oorzaken zijn. Van iets dat je in jouw jeugd hebt meegemaakt tot een onderdrukte traumatische ervaring. Onze hypnotherapeuten laten jou de negatieve ervaringen verwerken en neutraliseren – vaak in enkele minuten. Hierdoor vinden zij het plekje, de oorzaak van het probleem, waar je al zo lang naar op zoek was.

De negatieve gedachten en gevoelens worden omgezet naar positieve. Je ziet de zon weer schijnen en hebt weer de energie en fut om het leven tegemoet te treden. Dit alles is echt mogelijk in slechts drie tot vier hypnose behandelingen.

Blijf niet langer zitten met een depressie – neem nu contact op met een van onze therapeuten!

Hypnose praktijk met vestigingen in Antwerpen, Gent, Limburg, West-Vlaanderen en Brussel heeft inmiddels wel bewezen dat zij je inderdaad van een depressie af kunnen helpen. Wij hebben namelijk een succesrate van bijna 100%. Wacht dan ook niet met contact op te nemen, aangezien de wachtlijsten kunnen oplopen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. In een vriendelijke en ontspannen sfeer laten wij je voelen dat je bij ons en voor ons wel degelijk iemand bent. Iemand die het moeilijk heeft, iemand met een verhaal, maar ook iemand voor wie een snelle & efficiënte oplossing mogelijk is. Een blijvende en effectieve oplossing, omdat hypnotherapie verder gaat dan andere behandelingen. Door het aanpakken van de dieper liggende oorzaken van een depressie geraak je snel en effectief verlost.

We zien en horen je dan ook graag. De oplossing en genezing van jouw depressie ligt binnen handbereik. Grijp die mogelijkheid met beide handen vast en laat onze therapeuten met jou aan de slag gaan. Vier behandelingen en jij bent weer jij.