Angstaanvallen overwinnen met hypnose

Angstaanvallen overwinnen met hypnose

In slechts twee sessies
Beterschap na eerste sessie

Maak afspraak

We krijgen steeds meer aanvragen van mensen die kampen met angstaanvallen. Tot nu toe hebben we waarschijnlijk honderden mensen behandeld die last hadden van angstaanvallen in onze praktijken.

Angstaanvallen komen meestal plotseling, als donderslag bij heldere hemel. Het slachtoffer van een angstaanval krijgt plotseling een overweldigend gevoel van angst. Vaak is er geen duidelijke reden voor de aanval. Het kan zelfs gebeuren wanneer iemand ontspannen is of zelfs als men slaapt.

Er is een enorme stijging geconstateerd van mensen die te kampen hebben met angstaanvallen. Vaak worden angstaanvallen in een adem genoemd met stress, maar er is een duidelijk verschil tussen stress en een angstaanval.

Wil jij ook af van je angstaanval ? Scroll dan naar beneden en vul het intakeformulier in!

Symptomen van een angstaanval kunnen zijn:

  • Extreme angst
  • Hartkloppingen,
  • Versnelde ademhaling,
  • Overmatige zweten
  • Hoge bloeddruk,
  • Koude rillingen,
  • Droge mond,
  • Duizeligheid,
  • Hoofdpijn,
  • Dreiging flauw te vallen

Een angstaanval kan eenmalig zijn, maar veel mensen ervaren terugkerende episodes. De vrees om na de eerste angstaanval opnieuw een te krijgen, resulteert in repeterende aanvallen. Terugkerende angstaanvallen worden vaak veroorzaakt door specifieke situaties. Het kan ook gebeuren voor een of andere presentatie zoals het spreken in het openbaar. Je krijgt het gevoel je in een bedreigende situatie te bevinden waar geen ontkomen aan is. Je hart gaat tekeer en je krijgt het gevoel niet te kunnen ademen, en raakt in paniek omdat je ervan overtuigd bent dood te zullen gaan…

Een angstaanval kan een grote impact hebben op je leven

Onbehandeld, kan een angstaanval leiden tot chaos in je leven. Deze aanvallen kunnen zelfs ertoe leiden dat men zich terug wilt trekken uit je normale dagelijkse activiteiten. Het is mogelijk om angstaanvallen te behandelen, maar daarvoor is er professionele hulp nodig.

Als je naar een arts gaat zal hij waarschijnlijk medicamenten voorschrijven, iets dat velen niet graag doen vanwege de bijwerkingen die medicaties met zich meebrengen.

Een gezonde leefstijl zal hoe simpel het ook klinkt helpen om angstaanvallen te voorkomen, d.w.z. Het dagelijks consumeren van vers fruit en groente is ten sterkste aan te raden. het vermijden van alcoholkoffiechocolade en andere stimulerende middellenSporten houdt je lichaam in een goede conditie. Als je dagelijks gaat fietsen wandelen of zwemmen, zal je geestelijk ook beter in je vel komen te zitten.

Ademhalingsoefeningen zullen zowel je lichaam als je geest ontspannen, en zijn ook zeer aan te raden om een angstaanval te voorkomen, of een opkomende aanval te stoppen.

Slaap : een goede nachtrust doet wonderen voor het lichaam en de geest, en is ook een dikke aanrader om angstaanvallen te voorkomen.

Als je na het volgen van deze tips nog steeds geen verbetering opmerkt, is het misschien tijd om iets serieuzer te proberen:

Hypnose & hypnotherapie als effectieve behandeling tegen angstaanvallen

Om de een of andere reden zorgt je onderbewustzijn ervoor dat je angstaanvallen krijgt. Waarschijnlijk denkt het onderbewustzijn dat het hier een heel goede reden voor heeft. Een reden die geldig is. En misschien was het ooit nodig om jou angstaanvallen te geven, omdat je bv. ooit op een situatie terechtkwam waar je je angstig diende te voelen om bv. te kunnen wegvluchten van een levensbedreigende situatie.

Maar helaas begrijpt het onderbewustzijn niet altijd dat je je niet zo wilt blijven voelen.

Angstaanvallen & het onderbewustzijn

Met hypnose kunnen we het onderbewustzijn, dat deel van je aanspreken die de angstaanvallen veroorzaakt, en vragen om hiermee te stoppen. Zo kunnen we het probleem bij de kern aanpakken, bij het onderbewustzijn.

Zoals eerder gesteld kunnen angstaanvallen je volkomen verassen, en is het zaak zo spoedig mogelijk hulp te zoeken. Hoe eerder je van start gaat met de behandeling hoe sneller je af komt van alle problemen die angstaanvallen met zich meebrengen.

Contacteer ons nu en overwin je angstaanval!

Neem zo spoedig mogelijk contact op met het Hynose Praktijk, wij beschikken over kundige hypnotherapeuten die voor je klaar staan en je met zorg zullen behandelen voor het overwinnen van je angstaanvallen.