GEEN HONGER
GEEN DIEET

Afvallen met hypnose en virtuele maagring
Afvallen met hypnose en virtuele maagring

AFVALLEN MET HYPNOSE

Vermager snel, gezond en moeiteloos met hypnose:

IS STERKER DAN WILSKRACHT

Op naar een slankere versie van jezelf!

AFVALLEN MET HYPNOSE: AFSPRAAK MAKEN

Klik onderaan op ‘maak afspraak’ – kies uw hypnotherapeut –  en plan alvast drie sessies in.

Wilt u meer toelichting over de werking van afvallen met hypnose?  Klik onderaan op ‘contact’, kies uw hypnotherapeut en stuur uw vraag. Wij staan klaar om u te helpen.

Meeste cliënten die bij ons langskomen zijn al heel lang bezig met afvallen.

 • Probeer je al lang te vermageren met allerlei diëten, zónder (blijvend) resultaat?​
 • Denk je voortdurend aan eten, ook als je geen honger hebt?​
 • Ben je het beu om te ‘jojoën’: van strikt dieet met gewichtsverlies tot schranspartijen die de kilo’s er weer aansmeren?

Als je jezelf hierin herkent, is vermageren met hypnose jou op het lijf geschreven!

Onze methode met bewezen resultaat garandeert eenvoudig afvallen, mét behoud van je ideale gewicht.

Hypnose Praktijk heeft vestigingen in Antwerpen, Gent, Limburg, Brugge, Kortrijk, Oudenaarde, Brussel en andere locaties. Maak hier je online afspraak voor afvallen met hypnose. Maak meteen je afspraak. Of contacteer ons voor meer informatie.

 • Je onderbewustzijn is een krachtige bondgenoot om te vermageren. Zo hoef jij het ‘zware werk’ niet te doen, en vermager je moeiteloos.​
 • Je maakt komaf met emo-eten of eten uit verveling. Want de oude gevoelens die je aanzetten om te eten, verdwijnen als sneeuw voor de zon.
 • Je hoeft geen diëten meer te volgen die toch niet werken.
 • Je valt automatisch af: je onderbewustzijn wordt geprogrammeerd om enkel te eten als je honger hebt.

  Kortom, je vermagert vanzelf op een gezonde manier, zonder te lijnen.
 • 1. Je voelt je beter als je minder eet
  We hanteren de efficiënte techniek van de virtuele maagband. Die geeft je sneller een voldaan gevoel, waardoor je minder eet. Bovendien zorgen we er samen voor dat je ook écht tevreden bent met minder eten.

  2. Je pakt onderliggende emoties aan
  Tijdens de eerste sessie bespreken we de oorzaak van je overgewicht: van een snoepverslaving tot voortdurend aan eten denken. Indien nodig, besteden we aandacht aan de emotionele aspecten van je overgewicht. Je winst: langetermijnresultaat.

  3. Je maakt je minder zorgen over afvallen
  Via hypnose herprogrammeren we je brein. Daardoor ben je minder met eten bezig, en geniet je mentale rust.

  4. Je rekent op deskundige hypnotherapeuten
  Al onze hypnotherapeuten zijn gespecialiseerd in afvallen met hypnose. In België en Nederland hebben we samen de meeste ervaring op het vlak van vermageren met hypnose. Je bent dus in bekwame handen.

  5. Je vertrouwt op een wetenschappelijk onderbouwde methode
  De medische wereld beschouwt hypnose als werkzaam. Talloze studies tonen aan dat vermageren met hypnose een van de beste én eenvoudigste manieren is om gewicht te verliezen.

  Overtuigd? Maak als de bliksem je afspraak!

  Maak drie afspraken, telkens met ongeveer een week ertussen.

  AFSPRAAK MAKEN VOOR AFVALLEN MET HYPNOSE

  Wist je dat het gehele traject enkel drie sessies in beslag neemt?
  Je kan op deze pagina een hypnotherapeut kiezen en drie sessies inplannen met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies

  Of lees verder voor meer info.

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

HYPNOSE PRAKTIJK OP VTM NIEUWS: AFVALLEN MET HYPNOSE

Bekijk het verhaal van een van onze cliënten. Ann verloor slechts 14 kilo met hypnose. 

Deze reportage is enkele maanden na de laatste sessie opgenomen – hier zie je Ann op haar doelgewicht.

Klik hier om je afspraken in te plannen  – kies uw hypnotherapeut –  en plan alvast drie sessies in met ongeveer een week ruimte tussen de sessies.

SABINE DOET HAAR VERHAAL OVER AFVALLEN MET HYPNOSE - 2014

SABINE DOET HAAR VERHAAL NOGMAALS NA 5 JAAR - 2019

Hypnose Praktijk verschenen in Goed Gevoel & Flair

‘Met hypnose afvallen’ getest door Goed Gevoel & Flair in samenwerking met HypnosePraktijk.net. Lees het volledige artikel door te klikken op onderstaande beelden.

HOE EMO-ETEN ONTSTAAT

Vraag aan een man wat hij het meeste nodig heeft in zijn leven. De kans is groot dat hij ‘seks’ antwoordt. Een vrouw daarentegen, zal eerder geneigd zijn om ‘liefde’ te zeggen. Wat we állemaal nodig hebben, is een bepaalde zekerheid. 

De plek waar we ons het zekerst voelden, is de baarmoeder: dicht bij je moeder, warm, comfortabel en zonder tekortkomingen. En bovenal: veilig en zeker. Zodra je geboren wordt, ervaar je de zwaartekracht, koud en warm, en onzekerheid … tot je weer in moeders armen ligt.

Een Een studie op de website van NCBI bevestigt dat baby’s voelen wat hun moeder voelt: 

Een foetus voelt wat mama voelt hypnosepraktijk

Zodra een jonge moeder thuiskomt met haar baby, kan ze maar twee mogelijke redenen bedenken als hij huilt:

 • de baby heeft een vieze luier; of
 • honger.

Toch voelen baby’s méér dan honger of het ongemak van een vieze luier. Een baby kan ook onzeker, angstig of eenzaam zijn – vooral na dat plotse ‘afscheid’ van de warme en veilige baarmoeder.

Met andere woorden: als een baby huilt, betekent dat niet noodzakelijk dat hij honger heeft.

Huilt een baby? Dan checkt de moeder eerst of hij een vieze luier heeft. Als de luier droog is, neemt ze aan dat de baby honger heeft. Zodra ze de baby in haar armen neemt, voelt die zich veilig en gerustgesteld (tenzij er echt iets aan de hand is).

Op dat moment ontstaat de verkeerde programmering. De moeder voedt de baby, die het zekere en liefdevolle gevoel associeert met melk (eten dus). En dat gebeurt keer op keer, telkens de baby huilt. Zo legt het onderbewustzijn van de baby een link tussen eten en zich goed voelen.

Als een volwassene zich in een stressvolle situatie bevindt – denk aan een examen of een sollicitatie – grijpt hij terug naar wat hij leerde als baby.

De baby wordt dus niet één keer maar honderden keren verkeerd geprogrammeerd. Het kleine onderbewustzijn denkt dan dat eten hetzelfde is als zich goed voelen, net als in de armen van moeder.

De belangrijkste taak van het onderbewustzijn, is om je lichaam te behoeden voor gevaar. Als je onzekerheid stijgt tot een bepaald niveau, grijpt het onderbewustzijn in om je lichaam te beschermen. Het zoekt in het ‘archief’ naar een manier om je weer goed te voelen.

Daar vindt het eten als ‘goedmakertje’: als baby voelde je je veilig en goed als je melk dronk in de armen van je moeder. En zo treedt het programma in werking, met alle gevolgen van dien. Telkens je onzeker bent, voel je de drang om te eten.

Dat gebeurt niet alleen bij examenstress of een sollicitatie, maar evengoed bij ruzies, eenzaamheid, een slechte werksfeer, het gevoel om tekort te schieten, noem maar op.

Je zou ervan versteld staan hoeveel mensen troost zoeken in een bord pasta of een zak chips …

 • Met een virtuele maagring suggereren we aan je onderbewustzijn dat er een echte maagring wordt geplaatst die voorkomt dat je te veel eet. De resultaten spreken boekdelen: al na de eerste sessie merk je dat je sneller verzadigd bent. Na de volgende sessies wordt het effect nog groter. 

 • Onder hypnose installeren we een speciale ‘trigger’ die je zin in zoet onmiddellijk en volledig doet verdwijnen. Want zelfs als je verzadigd bent, lukt het vaak niet om te weerstaan aan de geur van lekker eten of het smakelijke uitzicht van gebakjes. Deze trigger is optioneel en uitsluitend bedoeld voor wie hem nodig heeft.
 • Alle hypnotherapeuten op onze website beschikken over de nodige kennis, ervaring en expertise om vermageringssessies uit te voeren. Meer weten over hypnose? Check deze link.

  (hypnose op wikipedia)

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

VERMAGEREN DOOR HYPNOSE: ERVARINGEN

afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na

Maite Beste Isa ,

Sorry voor het late antwoord. Het gaat zeer goed met mij ik ben nu in totaal 20 kilo afgevallen. Ik eet nu veel minder en ben rapper voldaan. Ik ben van maat 42 naar 38-36 gegaan, veel mensen die ik nu tegenkom op straat of in de winkel herkennen mij niet meer. Ze zijn allemaal zeer nieuwsgierig naar mijn verhaal over de hypnose.

Ik heb ook al veel mensen naar jullie praktijk gestuurd en ze zijn allemaal even tevreden als mij , sommige mensen geloven mijn verhaal niet omdat het zo onwaarschijnlijk lijkt om van begin december tot februari 20 kilo te verliezen.

Heel erg bedankt voor alle hulp!
Ik zet in bijlage wat voor en na foto’s erbij je mag ze gerust gebruiken voor de site etc.

afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na

Benny De sessies liggen ondertussen al enkele weken achter de rug en moet eerlijk toegeven mij nog nooit zo goed gevoeld.

Voor het eerst geniet ik echt van het eten. Rustig relax en met veel smaak. Ook tijdens de wekelijkse inkopen kijk ik specifieker naar de waarden van voeding. Wekelijks stel ik mij eens op de weegschaal. Gestart op 106 en ondertussen 94,5. Dat is toch super. Super in die zin dat ik alles mag blijven eten maar gewoon veel mindere porties neem.
Wat mijn trigger betreft naar zoetigheden en in het bijzondere chocolade is volledig weg, ik heb er totaal geen zin meer in. Ondertussen heb ik de thuishypnose afgebouwd van 4 naar 2 sessies in de week. Zelfhypnose heb ik nog maar amper gedaan, mss door tijdsgebrek of omdat ik mij gewoon goed voel.

25kg vermageren valt natuurlijk op binnen familie, vriendenkring en werkveld. Mijn verhaal klinkt bij allen raar in de oren maar ondertussen verneem ik wel dat jullie site al meermaals werd bezocht en gelezen. Enkele collega’s hebben al een mail verzonden of contact opgenomen.

Ik kijk alvast met een goed gevoel terug op de sessies en heb er totaal geen bezwaar tegen om het te laten publiceren.

afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na

Liesbeth Deze virtuele heeft mijn leven veranderd.. Ik eet niet alleen minder, maar ook gezond en evenwichtig. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen, en sta gelukkig in het leven!

De persoon van vroeger is verleden, hier staat een nieuwe ik met een heldere nieuwe blik op mijn leven. Ben al 7kg vermagerd op 4 weken tijd.. Had hier nooit van kunnen dromen. Nog 12kg te gaan! Ik ben alvast enorm gemotiveerd!
Dank u Isa om mijn leven te veranderen in de meest positieve zin!”

Toevoeging Isa Kose – Hypnotherapeut : ondertussen is Liesbeth al bijna twee jaar op haar doelgewicht!

afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na

G.M. Dag Isa,

Nogmaals bedankt voor de begeleiding tijdens dit afval proces. Zonder was ik nooit terug op dit niveau geraakt. Mijn gewicht was al meer dan 13 jaar niet meer onder de 80 geraakt, hoeveel sport ik ook deed.
Ik heb er een tijdje mee gewacht omdat ik benieuwd was naar het blijvend gewichtsverlies. Ik had je gezegd dat ik 10kg wilde afvallen (van 85 naar 75). Dat heb ik bereikt en ben er trots op.

Ik ben echter nooit onder de 75 geraakt en dat zou ik nog graag bereiken, zodat ik een beetje reserve heb. Ondertussen werd ik geopereerd aan mijn schouder (hip hip hoera voor de zelfhypnose tijdens de niet zo aangename pre-onderzoeken) en dat is iets minder leuk voor mijn kilootjes, er is ondertussen 2kg terug bij (wat minder bewegen, pijnmedicatie, frustratie) en die moet ik er terug af krijgen. Ik ben sinds 2 dagen terug naar het MP3 bestand aan het luisteren en verwacht dat het weer goed komt. De motivatie is er alleszins, hop naar de 72.

Groetjes

afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na

Bernadette

Scroll Up