Afvallen met hypnose

Ontdek hoe je gezond, snel en gemakkelijk kan vermageren met hypnose in slechts drie sessies!

In slechts drie sessies
Resultaat na eerste sessie
Slechts 125€ per sessie

Maak afspraak

Lees verder en...
...ontdek het geheim tot een slankere jij.

Afvallen met hypnose én dat ideale gewicht ook behouden. Dat is ons motto.

Meeste cliënten die bij ons langskomen zijn al heel lang bezig met afvallen.

 • Loop jij ook heel de hele tijd met de gedachte rond aan wat je nog meer kunt eten, ook al heb je helemaal geen honger?​
 • Heb je er ook genoeg van om jezelf altijd maar uit te hongeren met als enig resultaat een groot vreetfestijn achteraf, wat uiteindelijk resulteert in meer kilo’s aankomen?​
 • Heb jij ook talloze diëten geprobeerd zonder blijvend resultaat?

Als je bovenstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden lees dan verder en ontdek hoe simpel vermageren met hypnose kan zijn.
We gebruiken een bewezen methode die er voor zorgt dat je gemakkelijk kan afvallen en dat ideale gewicht ook zult behouden.

Maak een afspraak bij de dichtsbijzijnde hypnose praktijk

​​Hypnose Praktijk heeft verschillende vestigingen in Antwerpen, Gent, Limburg, Brugge, Kortrijk, Oudenaarde, Brussel en nog veel meer.
Klik hier om u in te schrijven voor afvallen met hypnose. Kies eerst een locatie, boek daarna drie sessies in met ongeveer een week ruimte tussen de sessies.

Afspraak maken of Meer info over afvallen met hypnose 

Klik onderaan op 'maak afspraak' - kies uw hypnotherapeut -  en plan alvast drie sessies in.

Wilt u meer toelichting over de werking van afvallen met hypnose?  Klik onderaan op 'contact', kies uw hypnotherapeut en stuur uw vraag. Wij staan klaar om u te helpen.

Contact Maak afspraak

Waarom vermageren met hypnose?

 • Vermageren zonder moeite. Laat al dat zware werk over aan je onderbewustzijn, die dat veel krachtiger en effectiever doet.​

 • Stoppen met emotioneel eten. Oude gevoelens die je laten eten zullen verdwijnen en je hoeft ook niet meer te eten uit verveling wat betekent dat je sneller afvalt.

 • Nooit meer diëten. Simpelweg omdat diëten niet werken.

 • Automatisch afvallen. Jouw onderbewustzijn zal zo worden geprogrammeerd dat je alleen nog eet wanneer je honger hebt. Geen diëten, niet te hoeven lijnen, niet te hoeven nadenken wat je eet, maar gewoon gezond afvallen.​

Hypnose Praktijk verschenen op ATV

5 REDENEN OM TE VERMAGEREN MET HYPNOSE

1) Je voelt je beter met minder eten
We gebruiken de populaire virtuele maagband techniek om je sneller een voller gevoel te geven met minder eten. Onze taak is niet enkel een hypnotische maagband installeren, we zorgen er samen voor dat je ook tevreden bent met minder eten.

2) Onderliggende emoties
Op de eerste sessie wordt besproken wat de oorzaak is van het overgewicht. Misschien heb je een snoepverslaving of denk je constant aan eten.
Met hypnose wordt er – indien nodig – ook gewerkt aan emotionele aspecten van het overgewicht zodat je kan rekenen op lange termijn resultaten.

3) Je maakt je minder zorgen over afvallen
Omdat hypnose je brein als het ware herprogrammeert, zorgt dit ervoor dat je veel minder met eten bezig bent dan vroeger. Dit creëert een mentale rust.

4) Gespecialiseerde hypnotherapeuten
Onze hypnotherapeuten zijn gespecialiseerd in afvallen met hypnose. Gezamenlijk hebben we in België & Nederland de meeste ervaring op vlak van vermageren met hypnose.
Dit betekent dat je in goede handen bent en dat je kunt rekenen op onze expertise.

5) Vermageren door hypnose is wetenschappelijk onderbouwd
Hypnose is geaccepteerd door de medische wereld. Er zijn talloze studies die aantonen dat vermageren met hypnose een van de beste & makkelijkste manier is om af te vallen.

AFSPRAAK MAKEN

Wist je dat het gehele traject enkel drie sessies in beslag neemt?
Je kan op deze pagina een hypnotherapeut kiezen en drie sessies inplannen met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies

Of lees verder voor meer info.

Afvallen met hypnose ervaring van mental coach Sabine Liefsoens.

Hoe we als baby worden geprogrammeerd om te eten bij stress

Het merkwaardige is dat als je aan een man vraagt wat hij het hardste nodig heeft in zijn leven het antwoord meestal ‘seks’ is. Vraag je dit aan een vrouw dan zal het antwoord hoogstwaarschijnlijk ‘liefde’ zijn. Wat ieder mens nodig heeft in het leven is een bepaald niveau van zekerheid.

De plaats waar we ons het meest zeker voelden is de baarmoeder want dit was een speciale plek. Het was er warm en comfortabel en je kwam er niets tekort. Op die plek was je dicht bij je moeder. Daar werd je geliefd en dat voelde je. Het is een van die plekjes waar eens mens zich het meest zeker en veilig voelt.

Na een aantal maanden moest je daar weg. Je maakte kennis met de zwaartekracht toen je werd geboren. Je maakte kennis met koud en warm en het was net alsof je op een andere planeet terechtkwam. Je voelde je onzeker totdat de dokter je weer aan je moeder gaf. Op dat moment voelde jij je weer helemaal goed en zeker.

 

Een studie op de website van NCBI bevestigt dat baby's voelen wat hun mama voelt: 

Een baby voelt wat mama voelt

 

Jonge moeders gaan een aantal dagen na de bevalling weer met de baby naar huis. Als de baby huilt is de kans groot dat ze een fout maakt die bijna elke jonge moeder maakt. De moeder denkt dan dat er twee redenen kunnen zijn waarom haar baby huilt:

 • de baby heeft een vieze luier; of
 • de baby heeft honger.

Vaak vergeten we dan dat die kleine baby een volledig en compleet mensje is die meer kan voelen dan alleen honger of een vieze luier. Die baby kan zich ook onzeker voelen of angstig en eenzaam, want het was negen maanden op de meest zekere en liefdevolle plek in de wereld en nu is het helemaal alleen. Als de baby zich angstig en alleen voelt begint het ook te huilen.

Verkeerde programmering onderbewustzijn en hoe je kan vermageren met hypnose

Wat er gebeurt als de baby gaat huilen is heel merkwaardig. De moeder controleert of de baby een vieze luier heeft. Als ze ziet dat de luier droog is denkt ze bij zichzelf dat haar kindje wel hongerig zal zijn.

Maar vanaf het moment dat de moeder haar baby bij zich neemt is deze eigenlijk al gerustgesteld en voelt het zich weer goed (aangenomen dat de baby geen buikpijn heeft of iets dergelijks). De baby voelt zich dan weer lekker net als in de baarmoeder.

En precies op dit moment begint dat merkwaardige proces. De jonge moeder geeft de baby borstvoeding of melk uit een flesje. Het onderbewustzijn wordt op deze manier verkeerd geprogrammeerd. Het lekkere, zekere en liefdevolle gevoel dat de baby kreeg op het moment dat de moeder de baby vastnam wordt geassocieerd met melk; ‘eten’ dus!

De baby wordt dus niet één keer maar honderden keren verkeerd geprogrammeerd. Het kleine onderbewustzijn denkt dan dat eten hetzelfde is als zich goed voelen, net als in de armen van mama.

De baby groeit op en wordt een volwassen mens. Hij of zij moet voor het eerst meedoen aan een examen of gaan solliciteren. Op dit soort momenten voelt de volwassene zich meestal onzeker. Wat er dan gebeurt is heel interessant.

Emo-eten is in feite je brein die je probeert te beschermen

De belangrijkste taak van het onderbewustzijn is het lichaam behoeden tegen alle soorten van gevaar. Wanneer de onzekerheid stijgt tot een bepaald niveau, grijpt het onderbewustzijn in omdat deze het lichaam wil beschermen.

Het onderbewustzijn kijkt dan even in het archief om een manier te vinden om zich snel weer goed te voelen. Het onderbewustzijn vindt dan ‘eten’ want ‘als baby voelde ik me supergoed en zalig als ik in de armen van mama mijn melk dronk.’ Het programma treedt dan in werking.

Je begint de drang te krijgen om te gaan eten, vooral bij onzekerheden in het leven zoals examen, stress, sollicitatie, ruzie met je partner, slechte werksfeer, eenzaamheid, het gevoel niet geapprecieerd te worden, het gevoel niet geliefd te zijn en ga zo maar door.

Het is verbazingwekkend hoeveel mensen, als ze alleen zijn, vriendschap en liefde zoeken in een bord met pasta of een zakje chips.

Met hypnose kan deze programmering worden verwijderd en daarvoor doen we:

 • De virtuele maagring (klik). Onder hypnose wordt het onderbewustzijn gesuggereerd dat er een maagring wordt geplaatst die ervoor zorgt dat je minder kan eten. Dit werkt fenomenaal goed. Als het tijd is om te gaan eten merk je al vaak na de eerste sessie dat je veel sneller vol bent. Doorheen de sessies wordt dit beter en beter.
 • Drang naar zoet. Stel je bent vol en verzadigd en je wilt even gaan wandelen. Je passeert een bakkerij en het ruikt er heel lekker. Je krijgt plots de drang om gebak te gaan eten. We lossen dit op door een speciale trigger te installeren, onder diepe hypnose, die ervoor zorgt dat die drang of trek onmiddellijk en volledig verdwijnt.Vaak heb je deze trigger zelfs niet eens nodig. Maar het staat tot je beschikking mocht je het nodig hebben.

Wie is bevoegd om sessies 'afvallen met hypnose' uit te voeren?

Alle hypnotherapeuten die vermeld zijn op deze site beschikken over de nodige kennis, ervaring en expertise om de vermageringssessies uit te voeren.

(hypnose op wikipedia)

Hoe verloopt een hypnose sessie in grote lijnen?

Hypnose Praktijk verschenen in Flair – 7 Maart 2017

Hypnose Praktijk verschenen in Goed Gevoel

‘Met hypnose afvallen’ getest door meest gelezen maandblad van België – Goed Gevoel – in samenwerking met hypnotiseur Isa Kose van Hypnose Praktijk Antwerpen. Lees het volledige artikel door te klikken op onderstaande beelden.

Vermageren door hypnose: ervaringen

Getuigenis van Benny over afvallen met hypnose – voor de sessies.
Tweede getuigenis van Benny over afvallen met hypnose, na de sessies.

Benny

De sessies liggen ondertussen al enkele weken achter de rug en moet eerlijk toegeven mij nog nooit zo goed gevoeld.

Voor het eerst geniet ik echt van het eten. Rustig relax en met veel smaak. Ook tijdens de wekelijkse inkopen kijk ik specifieker naar de waarden van voeding. Wekelijks stel ik mij eens op de weegschaal. Gestart op 106 en ondertussen 94,5. Dat is toch super. Super in die zin dat ik alles mag blijven eten maar gewoon veel mindere porties neem. Wat mijn trigger betreft naar zoetigheden en in het bijzondere chocolade is volledig weg, ik heb er totaal geen zin meer in. Ondertussen heb ik de thuishypnose afgebouwd van 4 naar 2 sessies in de week. Zelfhypnose heb ik nog maar amper gedaan, mss door tijdsgebrek of omdat ik mij gewoon goed voel. 25kg vermageren valt natuurlijk op binnen familie, vriendenkring en werkveld. Mijn verhaal klinkt bij allen raar in de oren maar ondertussen verneem ik wel dat jullie site al meermaals werd bezocht en gelezen. Enkele collega’s hebben al een mail verzonden of contact opgenomen.

Ik kijk alvast met een goed gevoel terug op de sessies en heb er totaal geen bezwaar tegen om het te laten publiceren.

Ervaring van Maite over afvallen met de virtuele maagband hypnose – foto van voor de sessies.
Hypnose ervaring van Maite over vermageren met hypnose – foto van enkele maanden na de sessies.

Maite

Beste Isa ,

Sorry voor het late antwoord. Het gaat zeer goed met mij ik ben nu in totaal 20 kilo afgevallen. Ik eet nu veel minder en ben rapper voldaan. Ik ben van maat 42 naar 38-36 gegaan, veel mensen die ik nu tegenkom op straat of in de winkel herkennen mij niet meer. Ze zijn allemaal zeer nieuwsgierig naar mijn verhaal over de hypnose.

Ik heb ook al veel mensen naar jullie praktijk gestuurd en ze zijn allemaal even tevreden als mij , sommige mensen geloven mijn verhaal niet omdat het zo onwaarschijnlijk lijkt om van begin december tot februari 20 kilo te verliezen.

Heel erg bedankt voor alle hulp!

Ik zet in bijlage wat voor en na foto’s erbij je mag ze gerust gebruiken voor de site etc.

Ervaring virtuele maagband van Liesbeth – afbeelding voor de hypnose.
hypnose ervaring van Liesbeth – afvallen met hypnose, na de sessies.

Liesbeth

Deze virtuele heeft mijn leven veranderd.. Ik eet niet alleen minder, maar ook gezond en evenwichtig. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen, en sta gelukkig in het leven! De persoon van vroeger is verleden, hier staat een nieuwe ik met een heldere nieuwe blik op mijn leven. Ben al 7kg vermagerd op 4 weken tijd.. Had hier nooit van kunnen dromen. Nog 12kg te gaan! Ik ben alvast enorm gemotiveerd! Dank u Isa om mijn leven te veranderen in de meest positieve zin!”

Toevoeging Isa Kose – Hypnotherapeut : ondertussen is Liesbeth al bijna twee jaar op haar doelgewicht!

Hypnose getuigenis van Bernadette – voor vermageren met hypnose (virtuele maagband) – foto 140kg voor de sessie.
Hypnose ervaring van Bernadette – voor afvallen met hypnose – foto van na de sessies.

Bernadette

 

Foto van anonieme cliënte – ze kwam voor afvallen met hypnose – foto voor de hypnose sessies.
Foto van cliënte – voor afvallen met hypnose (virtuele maagband) van na de sessies.

G.M.

Dag Isa,

Nogmaals bedankt voor de begeleiding tijdens dit afval proces. Zonder was ik nooit terug op dit niveau geraakt. Mijn gewicht was al meer dan 13 jaar niet meer onder de 80 geraakt, hoeveel sport ik ook deed.

Ik heb er een tijdje mee gewacht omdat ik benieuwd was naar het blijvend gewichtsverlies. Ik had je gezegd dat ik 10kg wilde afvallen (van 85 naar 75). Dat heb ik bereikt en ben er trots op.

Ik ben echter nooit onder de 75 geraakt en dat zou ik nog graag bereiken, zodat ik een beetje reserve heb.

Ondertussen werd ik geopereerd aan mijn schouder (hip hip hoera voor de zelfhypnose tijdens de niet zo aangename pre-onderzoeken) en dat is iets minder leuk voor mijn kilootjes, er is ondertussen 2kg terug bij (wat minder bewegen, pijnmedicatie, frustratie) en die moet ik er terug af krijgen. Ik ben sinds 2 dagen terug naar het MP3 bestand aan het luisteren en verwacht dat het weer goed komt. De motivatie is er alleszins, hop naar de 72.

Groetjes