HOOGTEVREES BESTRIJDEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

HOOGTEVREES OVERWINNEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Hoogtevrees behandelen door hypnose en hypnotherapie

Je kunt het gevoel hebben alsof je de enige bent met hoogtevrees, maar het is een van de meest voorkomende angsten.

Ja, het is belangrijk dat we op onze hoede zijn als we ons op grote hoogte bevinden, maar voor jou en vele anderen is het waarschijnlijk meer dan dat. Het alleen al denken over hoogten produceert een krachtige angstreactie.

We zijn er zeker van dat je al vele malen hebt geprobeerd je hierover heen te zetten. Maar het maakt niet uit hoe hard je ook probeert om kalm te blijven wanneer je op een bepaalde hoogte bent, overschrijven angst en paniek wat je denkt.

Hoogtevrees bestrijden met hypnose : ik wil graag hulp!

De eerste stap heb je al gezet: Je bent op zoek gegaan naar een oplossing voor je hoogtevrees. Neem vandaag nog contact op met een van de therapeuten en verlos jezelf van hoogtevrees.

Voel je je al angstig bij het denken aan hoogtes?

Op dit moment kan het je zelfs alleen maar verbeelden dat je je op een brug of op de bovenste verdieping van een gebouw bevindt je waarschijnlijk al een gevoel van paniek geven. Als therapeut horen we dat veel van onze klanten hun ervaringen beschrijven alsof ze het gevoel hebben te ‘bevriezen’ of het gevoel krijgen van een plotseling en oncontroleerbaar gevoel van gevaar.

Voel je na een enkele sessie al meer comfortabel met hoogtes

We hebben al veel mensen die hoogtevrees hadden in hun leven behandeld. Net zoals jij vonden zij het doen van ‘normale’ dingen zoals naar de bovenste verdieping van een gebouw gaan of zelfs het beklimmen van een trap al moeilijk.

Sommige mensen accepteren gewoon dat ze een angst hebben voor de rest van hun leven.

Kun je je voorstellen niet meer bang te zijn voor bepaalde hoogtes en je in plaats daarvan rustig en comfortabel te voelen en de mogelijkheid te hebben om van het uitzicht om je heen te genieten?

Boek nu nog een sessie en laat je hoogtevrees varen.

Enkele Succesverhalen

“In slechts 1 hele ontspannende sessie heeft Linda mij geholpen komaf te maken met deze irrationele angst!”

Anoniem