ALLERGIE ELIMINEREN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Hypnose Therapeut Allergie

ALLERGIEËN – KAN HYPNOSE HELPEN?

Dit artikel is een samenvatting van een verslag van een cliënt van mijn mentor Gerald Kein.

Mijn schoonzus Julie had astma in een hele ernstige vorm. Een paar jaar geleden stelde ik haar voor om haar te helpen met haar astma-aanvallen.

Ik bemerkte dat ze een beetje terughoudend was om hypnose te proberen en ik zei tegen haar: ’Ok, als de tijd ooit komt dat je me nodig hebt, laat me gewoon iets weten’. Een tijd later kreeg ik een telefoontje van mijn zwager. Hij vertelde me dat mijn schoonzus Julie er heel erg aan toe was. Haar astma-aanvallen waren verergerd en hij vroeg me of ik haar wilde helpen.

​Ik nam de eerstvolgende vlucht en kwam aan bij het ziekenhuis waar Julie was opgenomen. Ik begroette haar en ze knikte terug. Ze zag er niet goed uit: ze had serum aan haar arm, een zuurstofmasker op en ze zag er echt bleek uit. Haar astma-aanvallen waren zo erg geworden dat de dokter vreesde dat wanneer ze nog een astma-aanval zou krijgen, deze haar fataal zou kunnen worden.​​

Ik zei: ‘Sluit je ogen…’ en leidde haar naar een diepe hypnotische staat. Ik stond op het punt om met haar een hypnose-techniek toe te passen die regressie heet. ​Ik zei tegen haar: ‘Denk aan de laatste keer dat je een astma-aanval had, ik weet dat het niet leuk voor je is, maar we moeten die astma-aanval te voorschijn halen zodat ik de kop van de draak eraf kan hakken’.

​​Plots begon ze te snakken naar adem* en ik zei: ‘Volg deze gevoelens die je nu hebt naar de oorzaak van dit probleem, naar de allereerste keer dat je dit overkwam. Ik zal van tien tot één tellen en bij één ben je bij die eerste gebeurtenis. Tien, negen, acht, je gaat verder en verder terug in de tijd zeven, zes, vijf, misschien worden je armen en benen kleiner, misschien wordt je weer een klein kind, vier, drie, je bent bijna bij de oorzaak van je astma-aanvallen, twee, één: vertel me, waar ben je?

Julie, plots met een heel vrolijk en een compleet ander, zeer beschaafd accent : ‘Oh, ik ben in een theater met mijn vrienden!’ Ik vermoedde dat ze in een toestand was gekomen die sommigen ervaren als een vorig leven (past life).​ Dus ik vroeg aan haar: ‘Welke jaar is het?’ ​Julie antwoordde: ‘1747’. ​Ik vroeg haar: ‘Waar ben je?’ ​en Julie antwoordde: ‘Oh, in Parijs’​ Ik: ‘Wat is je naam?​ Julie: ‘Rosa’ ​Ik: ‘Wat gebeurt er in de theater?’

Julie begon mij op een zeer beschaafde en vrolijke toon te vertellen dat ze met haar vrienden naar een theatervoorstelling aan het kijken was. Ze sprak op een toon die duidelijk niet van Julie was. Een van de acteurs maakte een slingerende beweging met zijn voet waardoor zijn schoen een kaars op het podium raakte. Deze viel op de grond en zorgde ervoor dat de gordijnen vlam vatten.

In een mum van tijd was de hele zaal in lichterlaaie. Iedereen vluchtte in paniek weg en Julie zei tegen zichzelf, in haar beschaafd accent : ‘Ik denk dat ik de deur naast de podium ga nemen’. Ze liep als eerste naar die deur en iedereen kwam achter haar aan gerend. Nu, het ergste was dat die deur naar binnen toe opende, met als gevolg dat iedereen tegen haar aanliep. Iedereen duwde en duwde, totdat de longen van Julie zo goed als uitgeperst waren. Ze snakte naar adem maar kreeg geen lucht binnen.

Ze stierf in dat theater een verschrikkelijke dood.​​ Deze situatie, die Julie ervaarde in een vorige leven, zorgde ervoor dat elke keer als ze gestrest raakte, ze die situatie diep in haar onderbewustzijn herbeleefde. Ze hapte dan weer naar adem maar kon geen lucht binnen krijgen! ​Ik heb Julie snel uit die situatie gehaald, en heb haar onderbewustzijn overtuigd dat die situatie daar mocht blijven in 1747. Ze heeft die astma niet meer nodig om in dit leven als een gezond en gelukkig mens verder te leven. Het onderbewustzijn leerde dat die situatie geen verbintenis en dus geen belang had met dit leven. En het onderbewustzijn accepteerde dit.​ Ik ontwaakte haar uit de hypnose.​

Tot op de dag vandaag, zes of zeven jaar later, heeft Julie nog steeds geen enkele astma-aanval gehad. Ze is nog altijd astma-vrij…Ik wens je verder een fijne dag!

Ik wens U verder een fijne dag!

*Astma dat wordt teweeggebracht door een hypnotische suggestie kan met dezelfde gemak terug weggestuurd worden. Alhoewel dit volledig veilig is, verkies ik persoonlijk om op een zachtere manier te werken.

Kose Isa – C.Ht

Waarom Hypnose Praktijk?

Keurmerken

Scroll Up