Afvallen Met Hypnose

Afvallen met hypnose in onze erkende centra

Afvallen met hypnose

Vecht je al lang tevergeefs tegen de kilo’s? Heeft geen enkel dieet effect op lange termijn? Blijft afvallen een eeuwige strijd? Dan is het een goed idee om afvallen met hypnose eens te proberen!

Onze emotionele band met eten

Van jongs af aan wordt ons geleerd dat eten gelijk staat aan een goed gevoel. Een baby die weent en een propere luier heeft, zal vaak eten krijgen. Jonge mama’s denken dan namelijk meestal dat hun baby wel honger zal hebben. Maar soms wenen baby’s ook omdat ze even willen knuffelen, omdat ze eenzaam zijn of zich minder goed voelen. Als ze op zo’n momenten eten krijgen en lekker mogen nestelen in de armen van mama, dan gaan ze dit onbewust linken aan een goed gevoel. Eten krijgt dus van jongs af aan een emotionele lading. En die link doorbreken, dat is aartsmoeilijk. Daar kan hypnose bij helpen!

De oplossing: afvallen met hypnose

En dat is natuurlijk net waar afvallen met hypnose de oplossing biedt. Om die emotionele band die sinds jongs af aan gesmeed is te doorbreken. Gedaan met dure boeken van gezondheidsgoeroes, tientallen mislukte recepten, shakes die naar niets smaken en soepdiëten. Dankzij afvallen met hypnose kan je weer genieten van eten, zonder dat die emotionele hunkering. Je zal met mate eten en focussen op het voedzame aspect. Dat is hoe je afvalt: doordat je die emotionele band weg is, zal je lichaam weer leren luisteren naar wat het nodig heeft.

Hoe werkt het?

Tijdens de hypnose sessies, zal de therapeut je onderbewustzijn nieuwe gewoontes aanleren. Die emotionele verbinding tussen eten en je goed voelen, die zal losgemaakt worden. En op die manier wordt eten weer gewoon eten: iets dat nodig is om voeding binnen te krijgen. Je zal nog steeds kunnen genieten van lekker eten, maar die emotionele band zal doorbroken worden.

Afvallen met hypnose is beter dan diëten

Waarom is afvallen met hypnose beter dan de talloze diëten die er bestaan? Omdat je jezelf niet hoeft uit te hongeren. Je hoeft geen regels te leren en te knoeien met een ingewikkeld dieet. Bovendien zorgen diëten er ook vaak voor dat je tekorten opbouwt omdat je je lichaam de nodige stoffen ontzegt. Dan vliegen de kilo’s er na je dieet of als je een keertje zondig meteen weer bij. Vermijd daarom diëten helemaal door te gaan afvallen met hypnose!

Hoeveel kost afvallen met hypnose?

Een sessie komt op €125.

Share
Isa Kose
Isa Kose

Isa heeft zijn hele leven gewijd aan het helpen van mensen. Ze op een positieve manier beïnvloeden en ze te helpen met progressieve technieken. Al van kinds af aan bezorgde het helpen van zijn omgeving hem vreugde en dat gevoel groeit elke dag nog steeds meer. In de loop der jaren verdiepte hij zich in NLP of neuro linguïstisch programmeren, een communicatieve hypnose. Later maakte hij kennis met een directe, snelle hypnose, een krachtige tool om levens voorgoed te veranderen.

Leave comment