Veelgestelde vragen

01. Hoe Voelt Hypnose Aan?

Iedereen ervaart dit anders. Het voelt zeer ontspannend en aangenaam, net als een massage voor je geest.

Wat hypnose precies inhoudt kan je op volgende pagina lezen: wat is hypnose.

02. Zal Ik Al Mijn Geheimen Vertellen?

Hypnose is geen waarheidsserum. Mensen kunnen, als ze dat willen, evengoed (of zelfs beter) liegen tijdens de hypnose.

03. Kan Ik Blijven Steken In Hypnose?

Je kunt niet blijven vastzitten in hypnose. Zelfs als de hypnotiseur midden in de sessie flauwvalt zul je gewoon naar je normale staat van bewustzijn terugkeren na een tijdje.

Zal Ik Kwaken Als Een Eend?

Alleen als jij dat wilt 🙂

05. Zal Ik Na De Sessie Nog Veel Herinneren?

Je zult je waarschijnlijk alles herinneren. Sommige mensen herinneren zich niets van wat er is gebeurt, tenzij ze specifieke suggesties krijgen om het te herinneren. De meesten onder ons herinneren het, vooral de eerste keer, allemaal.

06. Kan Je Alles Genezen Met Hypnose?

Dat zou wel handig zijn! Hypnose kan een breed scala aan problemen met een ongelofelijke snelheid en effectiviteit oplossen. Het ziet er misschien uit als magie, maar dat is het zeker niet. Het is gewoon een manier om je brein en je geest voor jou te laten werken.

07. Moet Ik In Een Diepe Trance Gaan Om Te Kunnen Genieten Van De Voordelen Van Hypnose?

Alhoewel we meestal werken met diepe trance is een lichte/middelmatige vorm van trance ook voldoende om contact te maken met het onderbewustzijn om zo mooie veranderingen te krijgen.

08. Wat Als Ik In Slaap Val?

Het is niet ideaal om in slaap te vallen tijdens een sessie, maar als dat toch gebeurt, luistert je onderbewustzijn gewoon mee.

09. Hoe Snel Mag Ik Resultaten Verwachten?

Iedereen reageert anders op hypnose. Het is belangrijk om je te realiseren dat hypnose geen alles of niets situatie is. Voor sommige klanten lijkt dit als het drukken op een lichtknop. Ze veranderen 100% door één enkele sessie. Anderen ervaren de verandering geleidelijk aan, net als een dimmer. Ze kunnen een gedeeltelijke verandering zien door één sessie en de verandering wordt groter elke keer dat ze terugkomen. Uiteindelijk bereiken ook zij 100% succes.

10. Worden De Sessies Terugbetaald Door De Ziekteverzekering?

Helaas worden de sessies niet terugbetaald door de ziekteverzekering.

11. Kan Iedereen In Hypnose Gaan ?

Iedereen die kan focussen en concentreren (bijvoorbeeld zoals op een gesprek) kan perfect in hypnose gaan. Sommige mensen zijn van nature ontvankelijker dan anderen, maar iedereen die zich hiervoor openstelt kan perfect in hypnose gaan.

12. Hoe Lang Duurt Een Sessie?

Een sessie duurt 60 tot 75 minuten en heel soms kan het wat uitlopen tot maximum 90 minuten.