stoppen met roken in groepssessie

Groepssessie stoppen met roken 10-09-2017

99,00 incl. BTW | 81,82 excl. BTW Inschrijven


: 10-09-2017
: 12:00u - 14:00u = 2 uren
: €99 incl. BTW | 81,82 excl. BTW
: Antwerpen
: Isa Kose - C.Ht
: n.v.t.

Voor slechts €99,00 per persoon (incl. BTW)

2de persoon (vriend, collega,..) = -10%

Stoppen met roken in één sessie met onze hypnose-groepssessies !

Stoppen met roken met onze hypnose-groepssessies

Proficiat met je beslissing om te stoppen met roken. Neem deel aan onze 2 uur durende hypnose programma en stap in je nieuwe leven als een niet-roker.

Of je onze groepssessie om te stoppen met roken wilt volgen, of hiervoor graag onze individuele sessie wenst te volgen, Hypnose Praktijk biedt een heel effectieve en bewezen oplossing aan voor jou.

Schrijf je nu direct in door hieronder een datum te selecteren en een voorschot te betalen om je plaats te reserveren, of lees hieronder verder.

Waarom stoppen met roken in groep ?

Roken was ooit cool, maar dat is het al lang niet meer. En de reden waarom je gestart was met roken, is heel waarschijnlijk niet meer de reden waarom je nu nog rookt. Als je er klaar voor bent, kunnen we dit voor eens en voor altijd eindigen.

Neem deel aan onze volgende groepssessie in je regio om permanent te stoppen met roken. Onze technieken hebben zich door de jaren heen bewezen en hebben heel veel klanten geholpen bij het stoppen met roken.

In onze groepssessie zal je samen met andere rokers net als jij aan dit proces meedoen. Het totale programma duurt twee uur waarin je gehypnotiseerd zal worden en gerichte suggesties zal krijgen om geen zin meer te hebben in roken.

Hoe inschrijven ?

Je kan jezelf inschrijven door hierboven een datum te selecteren. Je kan hierna ofwel een voorschot van € 50,00 betalen ofwel het volledige bedrag om je plaats te reserveren.

Meestal zijn onze groepssessies om te stoppen met roken snel uitverkocht, dus verzeker jezelf en reserveer zo snel mogelijk je plaats, aangezien we dit slechts één keer per maand doen. En waarom zou je een maand langer je longen, je gezondheid, je geld en toekomst kwellen?

Hoe effectief zijn hypnose groepssessies om te stoppen met roken?

Als je onzeker bent, vind je hier getuigenissen die misschien ook jou kunnen overtuigen over hoe effectief dit programma heeft gewerkt voor zovelen vóór jou. Want je weet ondertussen al dat je wilt stoppen met roken. Het enige dat tussen jou en een rookvrije leven ligt, is je vrijwillige beslissing om hier volledig mee te stoppen en om je nu in te schrijven.

Met het gebruik van hypnotherapie en communicatie met je onderbewustzijn kunnen we deze gewoonte samen verslaan, voor waarschijnlijk minder geld dan wat je uitgeeft aan sigaretten per maand.

In de meeste gevallen is de therapie gedaan na 1 groepssessie. De succesratio hierbij is ongeveer 87%.

Hoe verloopt een groepssessie stoppen met roken?

1.Het eerste uur

In dit eerste gedeelte zullen we je begeleiden om de waargenomen redenen bij het roken te identificeren en je motivatie om hiermee te stoppen meer te versterken. We zullen je ook de simpele stappen die je zal nemen om zonder enige moeite, lijden, en zonder terugval te stoppen demonstreren.

2. Het tweede uur

In dit 2de deel gebruiken we een staat van hypnotische trance en relaxatie om een serie van positieve suggesties over te dragen naar je bewuste en onbewuste brein. Dit zal je toelaten om:

  • Enige resterende drang naar roken te verwijderen;
  • Je wil te versterken;
  • Meer controle en comfort te geven;
  • Je verwachtingen en vooruitzicht te verbeteren voor succes;
  • Enige negatieve emoties geassocieerd met tabak te verwijderen.

Let op: de resultaten die we krijgen bij een individuele sessie zijn niet van toepassing bij een groepssessie. Toch bereiken we fantastische resultaten bij het stoppen met roken in groepssessies en gezien de lagere kost is dit zeker de moeite waard.

Indien je een groepssessie wilt organiseren met vrienden, familie, collega’s… is dit mogelijk. Contacteer ons, en we komen een groepssessie geven in je omgeving. Hier zijn geen extra kosten aan gebonden.

Hoeveel kost het om te stoppen met roken in een groepssessie ?

Prijs: 99€ per persoon

2de persoon (vriend, collega,..) = -10%

Inclusief: koffie en thee

Locaties

Locatie 1 : Antwerpen

Antwerpen – Tulip Inn – Potvlietlaan 2 – 2600 Berchem